Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
Beatos keksiukų receptai smaližiams

Beatos keksiukų receptai smaližiams

2012-01-19 13:49

Keksiukai – sparčiai populiarėjantys ir greitai paruošiami maži skanūs pyragėliai. Tai puikus kulinarinis gaminys, kuriam pagaminti nereikia išankstinio nusiteikimo ir galybės indų virtuvėje.

1/4

Beatos receptas: Vyšnių ir migdolų keksiukai. B.Nicholson archyvas

Beatos keksiukų receptai smaližiams

1 / 4

Beatos receptas: Vyšnių ir migdolų keksiukai. B.Nicholson archyvas

Beatos receptas: Pusryčių ir popiečio arbatos keksiukai. B.Nicholson archyvas

Keksiukus labai puošia spalvingos formelės, įvairūs papuošimai, pabarstukai. B.Nicholson archyvas

Beata Nicholson. R.Neverbickas

(4 nuotraukos) B.Nicholson archyvas, R.Neverbickas

Visos
Nuotraukos

Po vieną
nuotrauką

Ačiū! Apie klaidą pranešta redakcijai.
Deja, išsiųsti nepavyko. Prašome pamėginti vėliau.
Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (0)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-07-22 16:44

Kulinarinių knygų autorė B.Nicholson sulaukia gerbėjų pastabų

18|3

Banko tarnautoja Deimantė Urbonaitė (29 m.) yra vienintelė, kuria kurdama receptus pasikliauja kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson (34 m.). Į jos knygas patiekalų aprašymai sugula, kai receptūras virtuvėje patikrinusi Deimantė perduoda pastabas autorei. Kas nutiktų, jeigu B.Nicholson receptai pasirodytų nepatikrinti?


2014-07-21 17:02

Žaismingas būdas, kaip nevalgiems vaikams sukelti apetitą

2

Ką daryti, jei vaikai raukosi vos išvydę daržoves ir nenori maitintis sveikai? Atsakymą su tokia problema susidūrusiems tėvams turi mokslininkai. Neseniai jų atlikto tyrimo duomenys atskleidė, kad atžalų įtraukimas į maisto ruošimo procesą turi teigiamą poveikį vaikų pasirinkimams.


2014-07-21 16:18

Greiti pietūs - kriaušių ir mėlynojo sūrio salotos (receptas)

 

Kai už lango beprotiška kaitra, apie stoviniavimą virtuvėje prie puodų nesinori nė galvoti. Tačiau ką daryti, jeigu pilvas gurgia taip, lyg maisto nebūtų gavęs visą amžinybę? Siūlome paprasto, vasariško ir labai greitai paruošiamo patiekalo receptą. Salotos ne tik pamalonins gomurį, bet ir maloniai atvėsins karštą vasaros dieną.


2014-07-20 14:57

Dizainerė D. Urbonavičiūtė sekmadienio neįsivaizduoja be blynų

19

Sekmadienis – tai diena, kai labai užsiėmusios mamos turi laiko pamaloninti savo šeimą. Dizainerė, mados namų „Zoraza“ įkūrėja Daiva Urbonavičiūtė be blynų savo gyvenimo neįsivaizduoja ir juos mielai kepa savo sūnui Pranciškui kiekvieną sekmadienį.


2014-07-19 21:19

Aktorė Redita Dominaitytė vaikus lepina paslaptingais blynais

26

Dažnam vaikystės prisiminimai yra persipynę su akimirkomis, praleistomis tėvų ar senelių virtuvėje belaukiant, kol keptuvėje iškeps nauja blynų porcija. Vaikystės blynų receptus išsaugojusios mamos nevengia jų iškepti ir savo vaikams. Aktorė Redita Dominaitytė, kepdama blynus savo atžaloms, remiasi savo mamos ir močiutės receptais, tačiau įtemptas darbo grafikas ją verčia ieškoti ir paprastesnių bei greitai pagaminamų blynų receptų.


2014-07-19 10:08

Smaližių svajonė – keksiukai su kondensuotu pienu

2|2

„Maisto gaminimas nėra mėgstamiausia mano veikla, tačiau kepti pyragus, tortus, sausainius, keksiukus man labai patinka. Gal todėl, kad esu smaližė. Negaliu atsispirti saldiems gaminiams“, – prisipažino alytiškė Jūratė Jaciunskienė.


2014-07-17 16:03

Prancūzų maistas brangu, bet geri dalykai nebūna nemokami

50|15

Pirmiausia - nesupratau, kodėl taip ilgai laukiau prieš eidamas aprašyti restorano, kuris per kelis šimtus metrų nuo mano namų. Kartais taip būna: pavyzdžiui, artimiausias, mano gatvėje, „Shakespeare" viešbučio restoranas „Sonetai" irgi laukia savo eilės. „Marche de Provence" taip pat ne ką toliau: nors yra Pilies gatvėje (tai savaime nieko gero nežada), jis atsitraukęs nuo jos ir tinkamai prisiglaudęs prie K.Sirvydo skvero, dar Prancūzparkiu vadinamo.


2014-07-15 14:15

10 didžiausių klaidų, kurias darote ruošdami maistą

2|2

Kiekvienuose namuose virtuvė prilygsta šventovei, kurioje gimsta įvairiausi kulinariniai šedevrai. Gaminami patiekalai skrandžius džiugina ne tik per šventes, bet ir kasdienių pusryčių ar vakarienės metu, tad nenuostabu, kad virtuvėje praleidžiama nemaža dienos dalis. Net ir nuolat sukantis virtuvėje sunku išvengti kai kurių klaidų. Čia pateikiame didžiausias klaidas, kurias daro net ir labiausiai įgudę kulinarai mėgėjai.


2014-07-15 10:31

„VMG vasara“: ant grilio kepta duona

2|2| 

Geriausio pasaulyje kulinarinio žurnalo autoriai - VMG komanda - pristato naują laidų sezoną „VMG Vasara" tiesiai iš Vilniaus Katedros aikštės. Pirmojoje laidoje - Gruzijos įkvėptas ant grilio keptų duonelių receptas. Jei ilsitės ir kepate maistą gamtoje - pabandykite duoneles išsikepti ant medžio šakelių - to tikriausiai dar nesate bandę!


2014-07-14 21:24

Pikantiškas skonis: avienos šašlykas, marinuotas su kiviais

18

Alytaus dziudo federacijos prezidentas Jonas Pikūnas vasarą svečius namuose neretai vaišina šašlykais. „Neįsivaizduoju susibūrimo be pikantiškų avienos šašlykų“, – sakė J. Pikūnas. Tiesa, juos ruošia ne pats, o žmona Rima. „Be jos būčiau pražuvęs. Ji geriausiai žino, kaip nustebinti svečius, pamaloninti jų skrandžius. Ir mane kadaise tuo sužavėjo. O sukiotis virtuvėje – ne mano pomėgis. Laiko tam neatrasčiau. Geriau jau ką nors sumedžioti ir namo žvėrienos parvežti“, – šypsodamasis kalbėjo vyriškis.