Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
Kaip atidaryti kokoso riešutą?

Kaip atidaryti kokoso riešutą?

2012-03-28 16:00

Iš pirmo žvilgsnio kokoso riešutas atrodo sunkiai prieinamas ir kartais visiškai nesuprantama, kaip teisingai jį praskelti. Portalas kuking.net pataria, kaip lengvai suskaldyti kokoso riešutą.

1/1

Išmokite lengvai perskelti kokoso riešutą. 123rf

Kaip atidaryti kokoso riešutą?

1 / 1

Išmokite lengvai perskelti kokoso riešutą. 123rf

(1 nuotraukos) 123rf

Visos
Nuotraukos

Po vieną
nuotrauką

Ačiū! Apie klaidą pranešta redakcijai.
Deja, išsiųsti nepavyko. Prašome pamėginti vėliau.
Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (0)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-10-20 16:51

Išradingas virėjas Pažaislyje vilioja londonietišku požiūriu

4|19

Prie Kauno marių esančiame Pažaislio vienuolyne įsikūręs svetingumo komplekso „Monte Pacis“ restoranas artimiausiu metu neturėtų sulaukti kandžių Andriaus Užkalnio pastabų, kurių jis negailėjo šių metų pavasarį užsukęs pavalgyti į minėtą vietą. Žąsimis restorano kokybę vertinantis maisto žinovas tuomet skyrė vos dvi iš penkių.


2014-10-20 12:19

Geriausiu Baltijos šalių someljė tapo Latvijos atstovas

3

Šį savaitgalį jau devintąjį kartą vykusiose „Vana Tallinn Grand Prix“ varžybose geriausio Baltijos šalių someljė titulą pelnė Kasparsas Reitupsas iš Latvijos. Dvi dienas trukusiame konkurse antrąją vietą užėmė estas Kristjanas Markiis, trečioji vieta atiteko estui Karelui Veskiui.


2014-10-20 10:59

Kontinentiniai pusryčiai. Kuo ypatingi ir kodėl taip vadinami?

6

Planuojate kelionę ir rinkdamiesi viešbučius sustojate ties teiginiu: „Rytą nemokami kontinentiniai pusryčiai“? Jei kyla klausimas, kuo ypatingi tie kontinentiniai pusryčiai, šis tekstas - kaip tik jums!


2014-10-19 16:25

Kuo pakeisti kiaušinius, pieną ar medų? Atsakymą žino veganai

28

Pastaruoju metu vis dažniau pasigirsta įvairių pamąstymų vegetarizmo ar veganizmo tema. Žmonės pradeda vartoti mažiau mėsos, domisi sveikesne, augaliniu pagrindu paremta mityba. Po to, kai veganišką mitybą išbando pasaulinio garso įžymybės, pavyzdžiui, dainininkai Jenifer Lopez, Beyonce, Jay-Z, pasaulyje padaugėja veganiškos mitybos pasekėjų.


2014-10-19 16:25

Dainininkas Jonas Jonušas gerai jaučiasi ir su keptuve rankoje

6

Ar būtų mikrofonas, ar keptuvė – abu šiuos įrankius buvęs grupės „B’Avarija“ narys Jonas Jonušas (40 m.) valdo vienodai gerai. Šiuo metu kulinarija jam tapo vienu didžiausių pomėgių, kaip ir kelionės. Kad ir kur vyktų, dainininkas visur paragauja vietos virtuvės patiekalų ir parsiveža receptų.


2014-10-19 11:51

Gastronominės mados tendencijos: ką rinksimės kitąmet?

1|4

Ne tik garsiausi pasaulio, bet ir Lietuvos virtuvės šefai domisi vyraujančiomis gastronominės mados tendencijomis ir stengiasi jas pritaikyti bei pasiūlyti klientams. Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė ir žinoma virtuvės šefė Liucija Makovska teigia, kad nors visame pasaulyje tendencijos skiriasi, į Lietuvą jos dažniausiai atkeliauja iš Skandinavijos šalių, kuriose itin populiari vištiena, žuvis, šviežios daržovės bei kiti, sveikos gyvensenos mitybai priklausantys maisto produktai.


2014-10-18 15:21

Kas sukelia vaikystės prisiminimus? Mamos keptas varškės apkepas

2|2

Suaugome, tad patys galime išsikepti vaikystėje pamėgtą apkepą. Jį valgėme namuose, vaikų darželyje, mokykloje. O paskui, palikę tėvų namus, pamiršome ir šį švelnų skonį. Juk restoranuose varškės apkepo tikrai negausi. Tai - tik namų jaukumą kuriantis ir šeimą suburiantis patiekalas. Kai jis kepa orkaitėje, namuose pasklinda malonus aromatas.


2014-10-17 19:16

Nida Degutienė troškintą triušį patiekia su morkų salotomis

12|6

Triušiena pastaruoju metu vis dažniau karaliauja ant mūsų stalo. Liesa mėsa (triušio mėsoje beveik nėra riebalų ir ji puikiai įsisavinama) itin tinkama nesunkiai vakarienei. Triušio mėsą troškinant ji suminkštėja labai greitai, vos per 20 minučių, tačiau pavirus ilgiau, apie valandą, ji sugeria visus padažo aromatus. Knygos "Izraelio skoniai" autorė Nida Degutienė siūlo baltajame vyne ir obuolių sultyse troškinto triušio receptą.


2014-10-16 16:49

Kurorto picerijoje A.Užkalnis pasijuto it musę kandęs

148|8

Druskininkai yra didelės sėkmės istorija, nors ši sėkmė daugiausia paremta sentimentais: čia dažniausiai važiuoja tie žmonės, kurie mėgsta XXI amžiaus sveikatinimo procedūras su sovietinio fono prieskoniu. Nieko bloga: tačiau kokį maistą ras nereiklus valgytojas, vaikystėje augintas prie bulvių ir pieniškų dešrelių lėkštės, užsigerdavęs viską džiovintų vaisių kompotu? Žinau, kad didžiosios Druskininkų poilsinės giriasi išskirtiniais restoranais, pritaikytais turtingiems rusams, mėgstantiems baltas staltieses ir bajorišką aplinką.


2014-10-16 11:54

A.Ivanauskas desertą ruoš skambant Napoleono karūnavimo muzikai

Jau lapkričio 8-ąją, šeštadienį, Valdovų rūmuose Prancūzijos - Lietuvos prekybos rūmai (Chambre de Commerce Franco - Lituanienne) surengs prabangų labdaros vakarą „Diner de Gala avec Martell“, kurio tikslai: dvarų kultūros puoselėjimas Lietuvoje, kultūros paveldo mecenavimas ir verslo ryšių tarp dviejų šalių stiprinimas.


Populiariausi per 24 val.