Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
Virtuvės šefo L. Samėno šašlykų marinavimo būdai

Virtuvės šefo L. Samėno šašlykų marinavimo būdai (88)

2012-05-03 18:16

Vasara jau čia pat, todėl vis dažniau lėksime į gamtą iškylauti. Portalo lrytas.lt skaitytojams ir toliau siūlome būdus, kaip paruošti marinatą šašlykams, kad šie būtų kuo gardesni. Virtuvės šefas ir krautuvėlės „Deli Chefs“ vadovas Linas Samėnas siūlo net kelis būdus, kaip paruošti marinatą vištienos, kiaulienos ir jautienos šašlykui. Linkime išsirinkti tinkamiausią receptą ir nieko nelaukiant jį išbandyti. Skanaus!

1/1

Virtuvės šefas ir krautuvėlės „Deli Chefs“ vadovas Linas Samėnas siūlo net kelis būdus, kaip paruošti marinatą vištienos, kiaulienos ir jautienos šašlykui. A. Barzdžius

Virtuvės šefo L. Samėno šašlykų marinavimo būdai

1 / 1

Virtuvės šefas ir krautuvėlės „Deli Chefs“ vadovas Linas Samėnas siūlo net kelis būdus, kaip paruošti marinatą vištienos, kiaulienos ir jautienos šašlykui. A. Barzdžius

(1 nuotraukos) A. Barzdžius

Visos
Nuotraukos

Po vieną
nuotrauką

Ačiū! Apie klaidą pranešta redakcijai.
Deja, išsiųsti nepavyko. Prašome pamėginti vėliau.
Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (88)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-04-18 21:22

Velykų stalą praturtins kiaulpienės ir dilgėlės

10|10

Velykų stalą praturtinti gali ne vien margučiai ir pagal tradicinius receptus paruošti valgiai, bet ir patiekalai, pagaminti iš miške, palaukėse ar jūsų sode šiuo metu žaliuojančių ir vitaminais gausių augalų. Kad iš kiaulpienių, garšvų ir dilgėlių lapų paruoštos salotos ir padažai įtinka net didžiausiems smaguriams, buvo galima įsitikinti Kaune Pažaislio vienuolyne įsikūrusiame svetingumo komplekso „Monte Pacis“ restorane.


2014-04-18 15:50

Vilnietę šokolado skulptorę įkvėpė garsieji Faberge kiaušiniai

8|9

„Kad papuoštų Šv. Velykų stalą ir atrodytų prabangiai", – tokį klientų pageidavimą daugybę kartų šį pavasarį išgirdo šokolado skulptorė Elena Kliment, pastarosiomis dienomis iki paryčių dekoruojanti šokoladinius kiaušinius.


2014-04-18 09:50

Žydų saldumynuose miltus pakeičia riešutai (receptas)

2|3

Balandį katalikai švenčia Velykas, o žydai pastinka Pesachą, svarbiausią judėjams metų šventę. Pesacho laikotarpiu žydams negalima vartoti miltų bei jokių kitų produktų, pagamintų iš kviečių. Todėl saldumynuose miltus jie pakeičia riešutais. Siūolome kokosinių sausainių su džiovintais vaisiais ir riešutais receptą.


2014-04-18 06:00

Kauniečiai supažindinti su alumi „Balta pinta“

4|12

Kaune pristatytas naujas bravoro „Volfas Engelman“ alus „Balta pinta“. Vakaro svečius su pirmuoju, ne vienerius metus kurtu bravoro kvietiniu alumi supažindino vyriausiasis aludaris Petras Sadovskis, kuris mielai dalijosi tiek šio alaus kūrimo istorija, tiek bavariškomis gėrimo tradicijomis.


2014-04-17 16:41

Vokiškos dešrelės su saldžiomis garstyčiomis - įsimintinos

61|10

Vokietija – ne tas kraštas, kuris davė pasauliui didelių kulinarinių laimėjimų. Jis davė sotaus maisto ir daug, daug alaus. Ir dar muziką, kurią dūdomis ir būgnais groja storų pilvūzų orkestrai, kuriuose vyrai mūvi odinėmis kelnėmis ir kiekviena melodija įtartinai primena dainą „Jau gegužio žiedai“.


2014-04-17 12:09

Ruoškitės šventėms: kepkite velykinį mozūrą (receptas)

10

Kiekvienas mūsų šv. Velykų neįsivaizduojame be margučių. Štai mano tobuloms Velykoms dar reikia karštos kakavos ir velykinio mozūro. Kiek prisimenu, jis visada būdavo ant mūsų šeimos šventinio stalo.


2014-04-16 14:27

Šiaulius garsins ir įspūdingo dydžio velykinis kiaušinis

5|14

Ne vieną Lietuvos konditerijos rekordą jau pasiekę Šiaulių profesinio rengimo centro (ŠPRC) Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai nustebino ir šiemet. Bendradarbiaudami su saldainių fabriko „Rūta“ darbuotojais mokiniai pagamino didžiausią Lietuvoje, o gal ir pasaulyje pieninio šokolado kiaušinį.


2014-04-16 14:21

Šventinis patarimas, kaip paruošti mėsos vyniotinius ( receptai)

8|4

Virtuvės šefė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė Janina Galubavičienė pasakoja, kad nuo senų laikų Velykų stalui šeimininkės ruošdavo rūkytus, keptus kiaulienos ar veršienos kumpius bei vištienos vyniotinius. Tiesa, garsi kulinarė pripažįsta, kad dabar rūkytų kumpių valgome mažiau, renkamės lengvesnį maistą.


2014-04-16 12:10

Izraelį suintrigavo penkių Azijos šalių skoniai

2|8

Ši istorija prasidėjo prieš trejus metus, rodės, visai neįpareigojamu pokalbiu. Baigiantis darbo dienai vieno prestižinio Tel Avivo restorano virtuvės vadovas Yuvalis Ben Neriah (32 m.) prisėdo prie baro šalia nuolatinio restorano kliento. Vyrai draugiškai šnekučiavosi apie svajones.


2014-04-15 17:48

Šventiniam stalui - puošnūs velykiniai keksiukai (receptas)

5|2

Šventės - vienintelis metas kai galiu įgyvendinti tokias beprotiškas savo idėjas. Šiaip jau juk niekam nereikia pilno padėklo žalių keksiukų ir šokoladinių triušiukų. Tiesa, mamytės gali man paprieštarauti. Be abejonės šie keksiukai gali papuošti ne tik velykinį stalą, bet ir vaikų gimtadienius. Taigi, jei esate nusiteikę terliotis (o terlionės bus daug), galime pradėti.