Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
10. MeizitangBotanicalSlimmingSoft
2013-03-19 03:20
IP: 74.82.175.99
 
 

I misplaced 10lbs in 2 weeks.I've done no exercising and no dieting. i just eat light and drink h2o. it get rid of fats that you consume do the job on metabolism. cleans your intestines. I can only imagine the amount more body weight i could get rid of if i might physical exercise or diet regime with it. i been off of them for two weeks and haven't acquire any body weight back. i plan on getting back on tonight. These are the most effective fat burners i've seen yet. Meizitang Botanical Slimming Soft Gel http://www.zixiutangbeepollenbuy.com/buy-botanical-slimming-soft-gel-p-7.html


9. kesa
2007-02-02 10:03
IP: 88.222.35.98
 
 

galima ir slapima degustuoti.jis irgi turi kvapa,skoni,intensyvuma....


8. p.s
2006-12-16 23:10
IP: 87.4.155.218
 
 

t.y. Carapelli


7. ita
2006-12-16 23:06
IP: 87.4.155.218
 
 

na italijoje Crapelli kainuoja 4.5, 5 eurus,tai nera daug geram aliejuj,keista,kad lietuvoje jo nera,o visokios isspaudos kur kas brangesnes


6. Vale
2006-11-15 23:47
IP: 213.190.39.56
 
 

Ka jus laikote geru aliejum, p. Jonai? Straipsnyje rasoma apie aliejus, kuriuos dazniausiai perka vidutines klases zmones (ju ten dauguma) Italijoje. Ar Jus norite apsimesti, kad lietuviai uzdirba daugiau vidurzemio juros salys, kad ju kasdienis aliejus mums per prastas? Lietuvoj tikrai yra alieju su apvaliu melsvai gelsvu ES kokybes sertifikatu (nepamenu pavadinimo), kuri vertina italai ir jis kainuoja virs 30 lt puse litro.


5. Jonas
2006-11-14 11:58
IP: 81.7.83.118
 
 

Manau, autorius perrase is italisku gastronominiu zurnalu tuos apibudinimus. Man tie apibudinimai ir aromatu aprasymai primena subjektyvia poezija. Siaip, pas mus Lietuvoje geru alyuogiu alieju nera.


4. akis
2006-11-14 10:04
IP: 82.135.176.242
1
 

Biučiuliai, visą tą psichozę, kaip ir su vynais, kelia patys gamintojai, norėdami kuo daugiau parduoti savo produkcijos. Eiliniam vartotojui (ne degustatoriui) didelio skirtumo nėra, kokį aliejų vartoti, svarbu, kad jis būtų natūralus, be priedų - štai ir viskas. Maistinė vertė jų panaši - tiek vidutiniškai kainuojančių, tiek ir labai brangių. Etiketės ir visa kita - mada ir pižonizmas.


3. virejas
2006-11-14 04:25
IP: 190.76.3.7
 
 

Kazkokius vejus raso tas Paulius. Juk ant italisku buteliu net nerasi vieno pagrindiniu rodikliu t.y. rugsciu koncentracijos. Mano nuomone vienas geriausiu alyvuogiu alieju siai dienai gaminamas argentinoje, bet toje apsisikusiu nosis uzkelusiu ir nieko nepripazystanciu juockiu italu salyje jo net nerasasi. O esu rades argentinietisko alyvuogiu aliejaus gaminamo is monokulturu pvz. farga alyvuogiu. ir rugstingumas tik 0.3 proc. Skanesnis uz visas geriausias masiskai gaminamas rusis. O pirkau viska kas imanoma , iskaitant ir atskiru regionu alyvuogiu alieju. Mitas, o kainos dideles. juk greiciausiai daznas prisikaites apie alyvuogiu alieju prisipirkes bande naudoti salotoms ir ka? jauti vien tik jo skoni. Gero alyvuogiu aliejaus nei su ziburiu nerasi lietuvoje.


2. Vapsva to 1
2006-11-13 19:59
IP: 84.32.252.130
 
 

Na ir asilas gi tu. Jei nenutuoki apie aliejus nieko, tai nors paskaityk ir pasimokyk. Alyvuogių aliejaus galima nusipirkti Lietuvoj ir kainos įkandamos ir kokybė pakankamai nebloga.


1. onori
2006-11-13 19:46
IP: 88.119.14.75
 
 

Ei, Autoriau, sedit Italijoje, cia pizonams aiskinat apie maista, nors vis tiek nieko neikirsim, o va kas jumi geriau AS Roma ar SS Lazio ?? :))


Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (10)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-04-19 07:43

Močiutės Velykų pyragu mėgaujasi jau ketvirta šeimos karta

2| 

Kuo pradžiuginti artimuosius, gimines ir draugus Velykų rytą? Vilniuje įsikūrusio notaro Dionizo ir Justinos Adomavičių šeima, kurioje krykštauja trys mažyliai, šiai pavasario šventei visuomet ruošiasi iš anksto. Justina visuomet kepa Velykinę bobą – tai šventinis pyragas, kurį iki šiol duonkepėje kepa Raseinių rajone gyvenanti Justinos 84 metų senelė, vadinama mamute. Justina prisipažino šiek tiek patobulinusi senelės receptą. Vilnietė iškart užmaišo tešlą keliems pyragams, kad galėtų padovanoti saldumynų ir savo artimiesiems, giminėms ar draugams.


2014-04-18 21:22

Velykų stalą praturtins kiaulpienės ir dilgėlės

11|10

Velykų stalą praturtinti gali ne vien margučiai ir pagal tradicinius receptus paruošti valgiai, bet ir patiekalai, pagaminti iš miške, palaukėse ar jūsų sode šiuo metu žaliuojančių ir vitaminais gausių augalų. Kad iš kiaulpienių, garšvų ir dilgėlių lapų paruoštos salotos ir padažai įtinka net didžiausiems smaguriams, buvo galima įsitikinti Kaune Pažaislio vienuolyne įsikūrusiame svetingumo komplekso „Monte Pacis“ restorane.


2014-04-18 15:50

Vilnietę šokolado skulptorę įkvėpė garsieji Faberge kiaušiniai

8|9

„Kad papuoštų Šv. Velykų stalą ir atrodytų prabangiai", – tokį klientų pageidavimą daugybę kartų šį pavasarį išgirdo šokolado skulptorė Elena Kliment, pastarosiomis dienomis iki paryčių dekoruojanti šokoladinius kiaušinius.


2014-04-18 09:50

Žydų saldumynuose miltus pakeičia riešutai (receptas)

2|3

Balandį katalikai švenčia Velykas, o žydai pastinka Pesachą, svarbiausią judėjams metų šventę. Pesacho laikotarpiu žydams negalima vartoti miltų bei jokių kitų produktų, pagamintų iš kviečių. Todėl saldumynuose miltus jie pakeičia riešutais. Siūolome kokosinių sausainių su džiovintais vaisiais ir riešutais receptą.


2014-04-18 06:00

Kauniečiai supažindinti su alumi „Balta pinta“

4|12

Kaune pristatytas naujas bravoro „Volfas Engelman“ alus „Balta pinta“. Vakaro svečius su pirmuoju, ne vienerius metus kurtu bravoro kvietiniu alumi supažindino vyriausiasis aludaris Petras Sadovskis, kuris mielai dalijosi tiek šio alaus kūrimo istorija, tiek bavariškomis gėrimo tradicijomis.


2014-04-17 16:41

Vokiškos dešrelės su saldžiomis garstyčiomis - įsimintinos

61|10

Vokietija – ne tas kraštas, kuris davė pasauliui didelių kulinarinių laimėjimų. Jis davė sotaus maisto ir daug, daug alaus. Ir dar muziką, kurią dūdomis ir būgnais groja storų pilvūzų orkestrai, kuriuose vyrai mūvi odinėmis kelnėmis ir kiekviena melodija įtartinai primena dainą „Jau gegužio žiedai“.


2014-04-17 12:09

Ruoškitės šventėms: kepkite velykinį mozūrą (receptas)

11

Kiekvienas mūsų šv. Velykų neįsivaizduojame be margučių. Štai mano tobuloms Velykoms dar reikia karštos kakavos ir velykinio mozūro. Kiek prisimenu, jis visada būdavo ant mūsų šeimos šventinio stalo.


2014-04-16 14:27

Šiaulius garsins ir įspūdingo dydžio velykinis kiaušinis

5|14

Ne vieną Lietuvos konditerijos rekordą jau pasiekę Šiaulių profesinio rengimo centro (ŠPRC) Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai nustebino ir šiemet. Bendradarbiaudami su saldainių fabriko „Rūta“ darbuotojais mokiniai pagamino didžiausią Lietuvoje, o gal ir pasaulyje pieninio šokolado kiaušinį.


2014-04-16 14:21

Šventinis patarimas, kaip paruošti mėsos vyniotinius ( receptai)

8|4

Virtuvės šefė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė Janina Galubavičienė pasakoja, kad nuo senų laikų Velykų stalui šeimininkės ruošdavo rūkytus, keptus kiaulienos ar veršienos kumpius bei vištienos vyniotinius. Tiesa, garsi kulinarė pripažįsta, kad dabar rūkytų kumpių valgome mažiau, renkamės lengvesnį maistą.


2014-04-16 12:10

Izraelį suintrigavo penkių Azijos šalių skoniai

2|8

Ši istorija prasidėjo prieš trejus metus, rodės, visai neįpareigojamu pokalbiu. Baigiantis darbo dienai vieno prestižinio Tel Avivo restorano virtuvės vadovas Yuvalis Ben Neriah (32 m.) prisėdo prie baro šalia nuolatinio restorano kliento. Vyrai draugiškai šnekučiavosi apie svajones.