Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Gurmanų klubas
2016-09-26 15:39

Parodą Vilniuje aplankys ir legendinių šampano namų paveldėtojas

23|69

Antrą kartą Vilniuje rengiamoje edukacinėje šampano parodoje „49 mln...“ , kuri vyks spalio 8 dieną, bus galima paragauti net 130 rūšių šampano.


2016-09-26 09:48

Italas tiki sukūręs sūrį, kuris stabdo vėžio ląsteles

22

Ypatingos sudėties, bet greitai gendantis. Toks yra pienas, o karvei lemta išgelbėti pasaulį. Tuo įsitikinęs autobiografinę apybraižą „Karvė išsaugos pasaulį“ parašęs italas Angelo Frosio (70 m.).


2016-09-23 14:36

Lietuviška šampano šventė nustebino net prancūzus

11

Šampano šventė Vilniuje sulaukė neįtikėtino pasisekimo. Šio legendinio putojančio gėrimo kultūra besidominčių žmonių gausa maloniai nustebino net renginio organizatorius ir svečius iš Prancūzijos


2016-09-23 11:51

Dieviškai skanius pusryčius dirigentas paruošia mažiau nei per minutę

7|2

Vytauto Lukočiaus (41 m.) pusryčiai būna saldūs. Dirigentas dažnai valgo varškę, aplietą medumi. „Skonis – dieviškas, kaip ir bitininkavimas“, – patikino medaus iš trijų bičių šeimų prikopinėjęs V.Lukočius.


2016-09-22 10:35

Klaipėdoje – galimybė per vieną dieną pažinti dvylika restoranų

2

Nieko keisto, kai vakarienei žmogus išsirenka restoraną. Tačiau pusdienį praleisti šešiuose ar net dvylikoje restoranų – tikrai neįprasta. 


2016-09-21 18:23

„Big Green Egg Flavour Fair“ šventėje tvyrojo gurmaniška dvasia

38

Grilį daugelis žmonių vis dar laiko tinkamu kepti tik mėsai arba daržovėms. Tačiau „Big Green Egg„ kepsninėje galima gaminti pačius įmantriausius gurmaniškus patiekalus. Tuo įsitikino pirmą kartą Lietuvoje surengto „Big Green Egg Flavour Fair“ festivalio dalyviai.


2016-09-21 13:36

Vilniaus gurmanams – galimybė atrasti prancūziškus skonius

2

Vilniuje prasideda Šampano šventės renginiai, dovanojantys Lietuvos gurmanams galimybę trumpam persikelti į Šampanės regioną Prancūzijoje, atrasti naujus skonius ir geriau susipažinti su pamėgto ar neseniai atrasto gėrimo kultūra.


2016-09-16 10:35

Virtuvėje susitikę italas ir lietuvis išvirė neįprastą grikių košę

Kulinarijos studijai vadovaujantis šefas Gianas Luca Demarco prisipažįsta, kad yra vienas iš daugelio, kuriems rytais be žadintuvo atsikelti nepavyksta, o pažadintas jis visada kelia sau egzistencinį klausimą: „Ar man tikrai to reikia?“


2016-09-16 10:23

Restoranai po atviru dangumi sezoną uždarys su muzika

4

Šiemet 3-ojo sezono Vilniuje pabaigą žyminti „Open Kitchen“ iniciatyva kviečia kartu pasimėgauti geru oru ir puikiais patiekalais po atviru dangumi.


2016-09-15 18:18

Gurmanams – pažinties su šampanu šventė

23

Net 23 šampanai per vakarą. Tiek šampano bus galima paragauti per vieną vakarą, sumokėjus 20 eurų.


Populiariausi per 24 val.