Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
40. arempaurneNar
2013-09-11 15:40
IP: 178.137.163.27
 
 

great submit, very informative. I wonder why the opposite specialists of this sector do not realize this. You should proceed your writing. I am confident, you've a great readers' base already!


39. DQSWjMmnPjymvP
2013-05-22 15:54
IP: 46.161.41.7
 
 

Thank you for your blog post.Much thanks again. Really Great.


38. kDVxaeIf
2013-05-22 15:20
IP: 193.105.210.170
 
 

Really enjoyed this article post.Really thank you! Cool.


37. KjywhVNsITlIGeusI
2013-05-22 13:30
IP: 46.161.41.7
 
 

I loved your blog.Thanks Again. Want more.


36. ALDsWyYJWCLLVGznymA
2013-05-22 13:08
IP: 193.105.210.170
 
 

Thank you for your post.Really looking forward to read more. Will read on...


35. zBsLeJEwX
2013-05-22 11:11
IP: 46.161.41.7
 
 

This is one awesome post.Much thanks again. Really Cool.


34. sJdklhJQGg
2013-05-22 07:06
IP: 46.161.41.7
 
 

Fantastic article post.Much thanks again. Will read on...


33. MNrttgSUh
2013-05-22 03:49
IP: 46.161.41.7
1
 

Thanks for sharing, this is a fantastic blog post. Cool.


32. aswerw
2011-10-24 20:05
IP: 86.100.54.193
1
 

gaminau labai skani buvo atciu tau betute


31. egfrrff
2011-10-24 19:51
IP: 86.100.54.193
1
-2

aik sikt su sava ta besote misraine gluspetre tu


30. baisu ziureti
2011-10-10 20:20
IP: 85.255.53.179
 
-1

tegul plaukus susisega...nes laidoje juos kisa uz ausu o po to prie maisto


29. Si tipo uztepele nuo seno zinoma pavadinimu
2011-10-05 23:51
IP: 46.194.175.68
4
-1

Pikantiskos salotos. Is viso, zalias jaunimelis net neisivaizduoja kokiu patiekalu, misrainiu ir visa ko buvo tarybiniais laikais ne tik kad restoranuose, bet ir eilinese kavinukese. O dabar per nauja isradineja dvirati. Juokinga.


28. ale
2011-10-04 18:19
IP: 84.58.38.119
5
-1

dar vienas marmalas is tarybines vaikystes laiku :)


27. mama
2011-10-03 22:37
IP: 78.60.171.21
6
-5

Turiu abi Beatos knygas. Patiko. Ypac pirmoji. Labai laukiau ir autorines laidos. Deja, nusivyliau. Nezinau, kokiai auditorijai ji skirta, bet daugiau nei pusei LT, isgyvenanciai is minimmumu, ne galvoje vosokios a la meksikietiskos, makedoniskos ar paryzietiskos "patrovos". Laiko turedama megstu kuistis virtuveje, bet is visu kulinariniu TV sou man ir toliau lieka neprilygstamas Gustavas is LTV: paprasta, aisku ir be jokiu ypatingu "uzlankstymu".


26. Valgytoja
2011-10-03 20:51
IP: 213.164.103.99
5
-4

Jei čia šedevras tai aš namo kampas.


25. vilnius
2011-10-03 19:59
IP: 84.32.201.174
7
-4

ar jau nebera ka spausdinti, tik tarybiniu laiku receptus?


24. mrs-Beatai
2011-10-03 19:14
IP: 98.253.34.110
6
-5

Beata, juk tokie marmalai yra labai nesveikas maistas! ir savo seimyna tokiu seriate? Ar tik LT vargsiukams siulote?


23. ir mano
2011-10-03 18:23
IP: 78.62.146.32
7
-1

atlikusia duona sudziovini,prisipili vandenio, salto , cukraus pagal skoni, jei turi, ir isiberi tos pazuivintos duonos, truputi pamirksta ir valgai, mutinys vadinasi, arba pigu-skanu, ypac jei cukraus turi,-sveika


22. blaaa
2011-10-03 16:04
IP: 78.57.189.60
4
-1

vel persivalgiau...viskas - menesiui [40 dienu] skelbiu bada. ir nuo kompo taip pat - nes pamatai visokiu receptu, nesamoniu ir vel valgyt puoli...goodbye. gal ir amzinai.


21. pikantiska
2011-10-03 16:02
IP: 78.57.189.60
8
-1

budavo tik suris, kiaus ir majonezas su cesnaku, dar krapu. o sita gal gaivesne?


20. sic !
2011-10-03 15:30
IP: 78.63.88.209
6
-4

kaip tu šitą jovalą bepavadink , maistu jis netaps.


19. OK
2011-10-03 15:19
IP: 87.182.172.45
5
-4

Tos salotos rusu laikais vadinosi pikantiskomis.


18. to 9
2011-10-03 15:03
IP: 50.89.75.157
10
-3

malodec,geras komentaras ir receptas,reiks paskanauti ryt pusryciams,sukviesiu draugu i svecius ir padarysime sau svente,o tau reiketu sita recepta uzpatentuoti,nes sita riebiais zandais moteriske dar i savo kulinariniu receptu knyga itrauks ir pasisavins sau .....p.s kas cia per receptai,kiekvienas juos zino,o dekoti reikia nikolson,girdi ji neleidzia tautai is bado mirti,ah???


17. d
2011-10-03 14:34
IP: 195.182.85.18
3
-5

as turiu abi jos knygas, ziuriu jos laideles ir man labai patinka. kam nepatinka galima ir neziuret ir neskaityt, neterskit temos savo nesamonem


16. mikne
2011-10-03 13:52
IP: 195.50.218.242
7
-1

sprotu uzkandele> ant juodos duoneles uzdedame sprota.


Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (40)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-04-18 21:22

Velykų stalą praturtins kiaulpienės ir dilgėlės

10|10

Velykų stalą praturtinti gali ne vien margučiai ir pagal tradicinius receptus paruošti valgiai, bet ir patiekalai, pagaminti iš miške, palaukėse ar jūsų sode šiuo metu žaliuojančių ir vitaminais gausių augalų. Kad iš kiaulpienių, garšvų ir dilgėlių lapų paruoštos salotos ir padažai įtinka net didžiausiems smaguriams, buvo galima įsitikinti Kaune Pažaislio vienuolyne įsikūrusiame svetingumo komplekso „Monte Pacis“ restorane.


2014-04-18 15:50

Vilnietę šokolado skulptorę įkvėpė garsieji Faberge kiaušiniai

8|9

„Kad papuoštų Šv. Velykų stalą ir atrodytų prabangiai", – tokį klientų pageidavimą daugybę kartų šį pavasarį išgirdo šokolado skulptorė Elena Kliment, pastarosiomis dienomis iki paryčių dekoruojanti šokoladinius kiaušinius.


2014-04-18 09:50

Žydų saldumynuose miltus pakeičia riešutai (receptas)

2|3

Balandį katalikai švenčia Velykas, o žydai pastinka Pesachą, svarbiausią judėjams metų šventę. Pesacho laikotarpiu žydams negalima vartoti miltų bei jokių kitų produktų, pagamintų iš kviečių. Todėl saldumynuose miltus jie pakeičia riešutais. Siūolome kokosinių sausainių su džiovintais vaisiais ir riešutais receptą.


2014-04-18 06:00

Kauniečiai supažindinti su alumi „Balta pinta“

4|12

Kaune pristatytas naujas bravoro „Volfas Engelman“ alus „Balta pinta“. Vakaro svečius su pirmuoju, ne vienerius metus kurtu bravoro kvietiniu alumi supažindino vyriausiasis aludaris Petras Sadovskis, kuris mielai dalijosi tiek šio alaus kūrimo istorija, tiek bavariškomis gėrimo tradicijomis.


2014-04-17 16:41

Vokiškos dešrelės su saldžiomis garstyčiomis - įsimintinos

61|10

Vokietija – ne tas kraštas, kuris davė pasauliui didelių kulinarinių laimėjimų. Jis davė sotaus maisto ir daug, daug alaus. Ir dar muziką, kurią dūdomis ir būgnais groja storų pilvūzų orkestrai, kuriuose vyrai mūvi odinėmis kelnėmis ir kiekviena melodija įtartinai primena dainą „Jau gegužio žiedai“.


2014-04-17 12:09

Ruoškitės šventėms: kepkite velykinį mozūrą (receptas)

11

Kiekvienas mūsų šv. Velykų neįsivaizduojame be margučių. Štai mano tobuloms Velykoms dar reikia karštos kakavos ir velykinio mozūro. Kiek prisimenu, jis visada būdavo ant mūsų šeimos šventinio stalo.


2014-04-16 14:27

Šiaulius garsins ir įspūdingo dydžio velykinis kiaušinis

5|14

Ne vieną Lietuvos konditerijos rekordą jau pasiekę Šiaulių profesinio rengimo centro (ŠPRC) Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai nustebino ir šiemet. Bendradarbiaudami su saldainių fabriko „Rūta“ darbuotojais mokiniai pagamino didžiausią Lietuvoje, o gal ir pasaulyje pieninio šokolado kiaušinį.


2014-04-16 14:21

Šventinis patarimas, kaip paruošti mėsos vyniotinius ( receptai)

8|4

Virtuvės šefė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė Janina Galubavičienė pasakoja, kad nuo senų laikų Velykų stalui šeimininkės ruošdavo rūkytus, keptus kiaulienos ar veršienos kumpius bei vištienos vyniotinius. Tiesa, garsi kulinarė pripažįsta, kad dabar rūkytų kumpių valgome mažiau, renkamės lengvesnį maistą.


2014-04-16 12:10

Izraelį suintrigavo penkių Azijos šalių skoniai

2|8

Ši istorija prasidėjo prieš trejus metus, rodės, visai neįpareigojamu pokalbiu. Baigiantis darbo dienai vieno prestižinio Tel Avivo restorano virtuvės vadovas Yuvalis Ben Neriah (32 m.) prisėdo prie baro šalia nuolatinio restorano kliento. Vyrai draugiškai šnekučiavosi apie svajones.


2014-04-15 17:48

Šventiniam stalui - puošnūs velykiniai keksiukai (receptas)

5|2

Šventės - vienintelis metas kai galiu įgyvendinti tokias beprotiškas savo idėjas. Šiaip jau juk niekam nereikia pilno padėklo žalių keksiukų ir šokoladinių triušiukų. Tiesa, mamytės gali man paprieštarauti. Be abejonės šie keksiukai gali papuošti ne tik velykinį stalą, bet ir vaikų gimtadienius. Taigi, jei esate nusiteikę terliotis (o terlionės bus daug), galime pradėti.