Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
35. arempaurneNar
2013-09-11 18:19
IP: 178.137.163.27
 
 

Nice read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!


34. fsKZEXkWe
2013-05-22 16:03
IP: 46.161.41.7
 
 

Muchos Gracias for your blog post.Thanks Again. Cool.


33. xzmNeWRrnfRAUwwBt
2013-05-22 15:26
IP: 193.105.210.170
 
 

I really liked your blog post. Want more.


32. ohKNqZxUBYBZeYBmVn
2013-05-22 13:38
IP: 46.161.41.7
 
 

Really enjoyed this blog article.Thanks Again. Awesome.


31. EllkTbms
2013-05-22 13:14
IP: 193.105.210.170
 
 

I really like and appreciate your post. Great.


30. yThVJYMlvmWmtr
2013-05-22 11:19
IP: 46.161.41.7
 
 

I cannot thank you enough for the article post.Really looking forward to read more. Really Cool.


29. DcxMaqCwJmVbKyBRKOE
2013-05-22 07:16
IP: 46.161.41.7
 
 

Enjoyed every bit of your blog. Cool.


28. KpQaFtiUodYyJASZ
2013-05-22 03:59
IP: 46.161.41.7
 
 

Thanks-a-mundo for the blog article.Much thanks again. Fantastic.


27. Oilelukoile
2012-12-25 16:45
IP: 149.241.48.136
1
 

As is tu kurie zudo zverelius,zudau ir zudysiu su pasimegavymu,o tiems kas myli gyvunus ,suorganizuociau exkursija I mesos kombinata,kad debiliskai mastantys sosisku ir kolbasu megejai,pamatytu kad knisliui atvykusiam I exkursija mesos kombinate visomet pasibaigs farshu,tuomet miskais lakstanciam kumpiui,ar mesos gabalui ,yra sansu isgyventi,tai ne kelione I viena puse ,kaip masto sosisku vertintojai,jus ir toliau tikekit kad desros auga ant saki,visems medziotojams taikliu suviu


26. super
2012-12-25 13:40
IP: 78.63.246.6
 
 

Sekmės šiai moteriškei ir viso ko geriausio,ir visus su Šv. kalėdom ir gerų naujų metų,nebūkit pikti kaip nežinau kas,mažiau neapykantos ir daugiau gėrio ir laimės džiaugsmo,užteks jau šitų visokių neapykantų visiems ir viskam


25. to 14. SLAVIK
2012-12-25 12:18
IP: 78.58.32.117
 
-5

Išėjo tivelis,išėjo visi vaikai į mišką,ir nušovė okupantą.


24. ciap ciap
2012-12-25 12:13
IP: 78.63.113.236
 
-1

nu skanumelis ciap ciap,iteisti brokunieriai=medziotojai,palaukes muzikas visiskas gamtos naikintojas ar ne?Ne velnio didieji naikintojai tai tie legalus su bilietukais, be licenziju( jokios kontroles)Vienu zodziu ranka ranka plauna.Zudikai ir tiek.


23. tai kad
2012-12-25 12:11
IP: 92.77.130.27
1
-2

brakonierius uzgaude nera elnienos


22. Žmogėdrų turgus
2012-12-25 12:05
IP: 86.26.144.29
 
-2

Kam kumpio?Senos bobos,natūraliu budu,vytinto kumpio?Kiniečių dežutča,paruoštos Kiniečių būdu.Jaunas,prikištas kopūstų,ant iešmo keptas lietuvaitis.Kultūristo išpjautinės.Seimunų galvų labai protinga šaltiena-rekomenduoju 17 komentatoriui.Skanaus.


21. Medžiotojas- 9. jur
2012-12-25 12:03
IP: 89.117.144.33
 
 

pabandyk pasidomėti urėdijose, kurios organizuoja komercines medžiokles, ten būna kad parduoda mėsą kurios atsisako laukinį gyvūną sumedžioję asmenys


20. to 8. žvėrys
2012-12-25 11:54
IP: 78.63.246.6
5
-1

Labai skanus yra,labai mėsytė skani elnio,tik reik mokėt skaniai pagamint,o jūs žoliaėdžiai pavydėkit ir toliau,grauždami visokius šakniavaisius ir žoles su kruopomis,bet kokie keisti tie vegetarai tai net juokas ima,niekas juk nepriekaištauja time žoliaėdžiams jog jie žudo gamtą naikindami visokius augalus vaisius ir pan.,vis dėl to žmonės yra mėsaėdžaiai ir nekniskit smegenų jūs vegetarai,elnio jiems mat gaila,tai užsipulkit dar vilkus kurie taip pat mėsaėdžiai,na tikrai jau keistuoliai esate


19. Niamm
2012-12-25 11:50
IP: 37.0.230.160
1
-2

O kas cia zmogienos kotletukais vaisina??


18. Eugenijus
2012-12-25 11:39
IP: 86.26.144.29
7
 

O kuo skiriasi specialiai maistui auginami gyvunai nuo laisvu,paciu gamtoje isgyvenanciu gyvunu?Kuo skiriasi lietuvis,vis prasantis darbo,pinigu,ir pastoviai verkslenantis del rytojaus,nuo laisvai gamtoje pragyvenanciu papuasu?Kuri valgysim?


17. 15-am
2012-12-25 11:30
IP: 78.61.62.121
2
-5

tamsta esate tikras siaurakaktis: nesuvokiate skirtumo tarp specialiai maistui auginamų gyvūnų, ir laisvų, pačių gamtoje išgyvenančių padarų. Matyt, esate koks tipas, žiemą spąstais prie sodo tvoros gaudantis kiškius...


16. elniena tų brakonierių, kurie
2012-12-25 11:26
IP: 78.61.62.121
4
-2

prieš Kalėdas nušovė 10 elnių ir 4 stirnas? Tegul tokie receptai lieka kraugerių medžiotojų portalams, o ne visiems žmonėms - ir dar Kalėdų rytą... Fe.


15. Tam 8.žvėrys
2012-12-25 11:18
IP: 62.80.225.113
5
-1

O kuo nusikalto veršiukas didelėm gražiom akim, kiauliukas,žąsiukas,kalakutukas ar kitas gyvūnėlis,kad lapnojat kotletus,karbonadus čiapsėdami iš malonumo. Išeirų kad reikia kaltinti Dievulį ,kuris sukūrė tokią megailestingą visą gamtą,kur vienas kitą privalo žudyti,kad išgyventų,kad pasimaitintų. Ir kas pasakė ,kad augalai nežudomi ? Jie irgi gysi tik kitokioj formoj,tai juos jau galima be gailesčio. Jeigu gilintis,tai reiktų nustot maitintis iš viso,be to žmonėms reikėtų nustot be proto daugintis,veistis,tuoj nieko neliks,tiek priviso žmonių,kad viską suvalgys,viską sunaikins ir dėl vietos patys išsižudys vieni kitus,taip daro visą laiką,bet kuo toliau tuo mažiau vietos žemėje,mažiau belieka maisto,nors ir chemiją jau gelbsti,kad kuo daugiau užaugint,pagamint.Va apačioje straipsnis apie skilandį ir kaip jums ar ne žudymu atsiduoda ?


14. SLAVIK
2012-12-25 11:06
IP: 84.240.26.149
7
-4

Sinovės lituvių valgis yra keptas pelėdas.Išėjo tivelis,išėjo visi vaikai į mišką,nušovė pelėda i taip toliau


13. dovydas
2012-12-25 11:05
IP: 84.240.8.117
3
-1

cia pagal si recepta gaminti gali tik 5 proc salies gyventoju. Jus geriau parasykit kaip pensininkams uz koki 20 lt pasidaryt prasmatnias vaises kaledoms


12. inga
2012-12-25 10:54
IP: 109.43.0.121
1
-2

Mauricijuj grazu tik viezbucio teritorijose o uz ju siukslynai ir skurdas, buvau sioje saloje atostogauti. Linksmu svenciu


11. Receptas "Raudonasis spalis"
2012-12-25 10:48
IP: 82.145.208.164
6
-3

Jam paruošti reikės apie 110kg veislinio komunistpalaikio, geriausiai tinka buvęs partijos sekretorius, gamyklos direktorius iš bėdos tiks komunizmo pagrindų dėstytojas tik dabar jie patapę uždara elitine kasta, teisininkais, verslininkais, ministeriju klerkais, tai va maunam tokį ant šakutės kepam, rūkom, vytinam ir siunčiam Putinui su kalėdom.


Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (35)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-04-19 20:53

Velykinės apelsininės bandelės – zuikučiai (receptas)

4| 

Jei dar nenusprendėte, kuo papuošti Velykų stalą, išsikepkite šių pavasariu kvepiančių zuikučių formos mielinių bandelių. Pasikvieskite į pagalbą vaikus – jiems tikrai patiks lipdyti zuikučių uodegėles.


2014-04-19 11:19

Močiutės Velykų pyragu mėgaujasi jau ketvirta šeimos karta

2| 

Kuo pradžiuginti artimuosius, gimines ir draugus Velykų rytą? Vilniuje įsikūrusio notaro Dionizo ir Justinos Adomavičių šeima, kurioje krykštauja trys mažyliai, šiai pavasario šventei visuomet ruošiasi iš anksto. Justina visuomet kepa Velykinę bobą – tai šventinis pyragas, kurį iki šiol duonkepėje kepa Raseinių rajone gyvenanti Justinos 84 metų senelė, vadinama mamute. Justina prisipažino šiek tiek patobulinusi senelės receptą. Vilnietė iškart užmaišo tešlą keliems pyragams, kad galėtų padovanoti saldumynų ir savo artimiesiems, giminėms ar draugams.


2014-04-18 21:22

Velykų stalą praturtins kiaulpienės ir dilgėlės

13|10

Velykų stalą praturtinti gali ne vien margučiai ir pagal tradicinius receptus paruošti valgiai, bet ir patiekalai, pagaminti iš miške, palaukėse ar jūsų sode šiuo metu žaliuojančių ir vitaminais gausių augalų. Kad iš kiaulpienių, garšvų ir dilgėlių lapų paruoštos salotos ir padažai įtinka net didžiausiems smaguriams, buvo galima įsitikinti Kaune Pažaislio vienuolyne įsikūrusiame svetingumo komplekso „Monte Pacis“ restorane.


2014-04-18 15:50

Vilnietę šokolado skulptorę įkvėpė garsieji Faberge kiaušiniai

10|9

„Kad papuoštų Šv. Velykų stalą ir atrodytų prabangiai", – tokį klientų pageidavimą daugybę kartų šį pavasarį išgirdo šokolado skulptorė Elena Kliment, pastarosiomis dienomis iki paryčių dekoruojanti šokoladinius kiaušinius.


2014-04-18 09:50

Žydų saldumynuose miltus pakeičia riešutai (receptas)

2|3

Balandį katalikai švenčia Velykas, o žydai pastinka Pesachą, svarbiausią judėjams metų šventę. Pesacho laikotarpiu žydams negalima vartoti miltų bei jokių kitų produktų, pagamintų iš kviečių. Todėl saldumynuose miltus jie pakeičia riešutais. Siūolome kokosinių sausainių su džiovintais vaisiais ir riešutais receptą.


2014-04-18 06:00

Kauniečiai supažindinti su alumi „Balta pinta“

4|12

Kaune pristatytas naujas bravoro „Volfas Engelman“ alus „Balta pinta“. Vakaro svečius su pirmuoju, ne vienerius metus kurtu bravoro kvietiniu alumi supažindino vyriausiasis aludaris Petras Sadovskis, kuris mielai dalijosi tiek šio alaus kūrimo istorija, tiek bavariškomis gėrimo tradicijomis.


2014-04-17 16:41

Vokiškos dešrelės su saldžiomis garstyčiomis - įsimintinos

61|10

Vokietija – ne tas kraštas, kuris davė pasauliui didelių kulinarinių laimėjimų. Jis davė sotaus maisto ir daug, daug alaus. Ir dar muziką, kurią dūdomis ir būgnais groja storų pilvūzų orkestrai, kuriuose vyrai mūvi odinėmis kelnėmis ir kiekviena melodija įtartinai primena dainą „Jau gegužio žiedai“.


2014-04-17 12:09

Ruoškitės šventėms: kepkite velykinį mozūrą (receptas)

11

Kiekvienas mūsų šv. Velykų neįsivaizduojame be margučių. Štai mano tobuloms Velykoms dar reikia karštos kakavos ir velykinio mozūro. Kiek prisimenu, jis visada būdavo ant mūsų šeimos šventinio stalo.


2014-04-16 14:27

Šiaulius garsins ir įspūdingo dydžio velykinis kiaušinis

5|14

Ne vieną Lietuvos konditerijos rekordą jau pasiekę Šiaulių profesinio rengimo centro (ŠPRC) Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai nustebino ir šiemet. Bendradarbiaudami su saldainių fabriko „Rūta“ darbuotojais mokiniai pagamino didžiausią Lietuvoje, o gal ir pasaulyje pieninio šokolado kiaušinį.


2014-04-16 14:21

Šventinis patarimas, kaip paruošti mėsos vyniotinius ( receptai)

8|4

Virtuvės šefė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė Janina Galubavičienė pasakoja, kad nuo senų laikų Velykų stalui šeimininkės ruošdavo rūkytus, keptus kiaulienos ar veršienos kumpius bei vištienos vyniotinius. Tiesa, garsi kulinarė pripažįsta, kad dabar rūkytų kumpių valgome mažiau, renkamės lengvesnį maistą.