Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Gurmanų klubas
2016-04-28 15:11

Pomėgis gerti gerą kavą klaipėdiečiui lėmė pergalę

2|13

„Nėra nieko įdomiau nei dalintis patirtimi, ir žmonėms, kurie kavą vartoja tik kaip kofeino šaltinį, atverti akis: kava – tai nuostabus gėrimas“, – kalbėjo Donatas Krušna. Programuotoju dirbantį 29 metų klaipėdietį kaip reikiant įtraukė kava, jos gėrimas, gaminimas, ragavimas, naujų receptų ieškojimas.


2016-04-28 15:10

Maisto tinklaraščių autorės vaikus mokė kulinarijos paslapčių

7

Trečiadienio popietę NVO „Gelbėkit vaikus“ dienos centras „Duok ranką“ virto tikra kulinarijos studija, kur su organizacijos globojamais vaikais receptais dalinosi ir kulinarijos paslapčių juos mokė RIMI privačios etiketės produktų konkurse dalyvavusios maisto tinklaraščių autorės.


2016-04-27 15:40

Lietuvis metė iššūkį barmenams iš viso pasaulio

17

Neseniai iš „Heineken Star Serve 2016“ pasaulinio finalo Amsterdame grįžęs lietuvis Andrius Šimanskas dar gyvena varžybų nuotaikomis. Įveikęs geriausius Baltijos šalių barmenus ir iškovojęs bilietą į pasaulinį finalą, vaikinas neslepia, kad patirtis, kurią gavo dalyvaudamas „Heineken Star Serve“ programoje ir galimybė už vieno baro varžytis su ilgametę patirtį turinčiais barmenais iš viso pasaulio – jo didžiausias laimėjimas.


2016-04-26 13:59

Netrukdykite mums darbe gerti kavą

20

Lietuva – neabejotinai kavos mėgėjų kraštas. Na, bent jau Vilnius tai tikrai. 


2016-04-26 09:24

Buvusi TV „gelbėtoja“ išdavė firminio patiekalo receptą

5

Buvusi TV „gelbėtoja“, o dabar verslininkė Neringa Mažeikienė (35 m.) neslėpė, kad anksti tekėdama apie maisto ruošimą nutuokė nedaug. Dabar moteris virtuvėje sukasi nuolat. Verslininką vyrą Mindaugą (39 m.), sūnų Grantą (8 m.), dukrą Gaudrę (5 m.) ir į svečius užsukusius bičiulius kaunietė stebina vis naujais patiekalais.


2016-04-26 09:19

Barmenų variacijos kaktuso ir gintaro tema

2

Prisipažinsiu, nesu didelis kokteilių garbintojas. Ir ne tik todėl, kad pasirinkau vyną, kuris sunkiai leidžiasi sukalbamas, kai pabandai jį taurėje sumaišyti su kitais gėrimais.


2016-04-26 08:27

Restorano reputacijai – smūgis: lede rasta pavojingų bakterijų

1

Greitojo maisto restoranų tinklui KFC suduotas smūgis: kaip pranešė BBC laida, tirianti higienos būklę žinomuose restoranuose ir kavos parduotuvėlėse, viename KFC restorane lede užtikta fekalinių bakterijų. Tai patvirtino mokslininkai. Jų teigimu, dėl to galėjo susirgti bet kuris restorano lankytojas.


2016-04-25 11:29

Aktorė neatsispiria brokolių salotoms su spanguolėmis

4|2

Ruošti maistą nėra didžioji aktorės ir kulinarijos laidos „Virtuvės istorijos“ (TV3) vedėjos Sandros Daukšaitės-Petrulėnės (34 m.) gyvenimo aistra. Vis dėlto po įtemptų repeticijų, spektaklių ir ilgų filmavimų moteris puikiai atsipalaiduoja virtuvėje.


2016-04-23 20:56

Šilutiškė renka šaukštus, bet niekada jų nenaudoja virtuvėje

1|7

Ekonomistė Dalia Norvilienė (67 m.) valgį ruošia tik tada, kai reikia. Didelio įkvėpimo šeimininkauti Dalia neturi. Bet apsilankius Šilutėje gyvenančios moters virtuvėje žadą akimirką atima gausi medinių šaukštų kolekcija, kuri puošia sienas.


2016-04-22 13:00

Kodėl dar retame restorane staliuką galima rezervuoti internetu?

4

Jeigu gyvenate sostinėje, turbūt ne kartą teko susidurti su problema, kad nuėję į populiarų restoraną, neradote laisvo staliuko. Jūs, be abejo, naiviai pasipiktinote, kodėl tiek daug žmonių pasirinko tą pačią vietą.


Populiariausi per 24 val.