Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Pasigamink
2016-08-28 14:56

Lengvai pagaminamas obuolių pyragas dings nuo stalo neataušęs

2|2

Gavusi ganėtinai kietų, bet skanių obuolių, iškepiau seniai pažįstamą pyragą. Turbūt užsimerkusi jį iškepčiau, nes šimtus kartų buvo kepamas. Iš vaikystės prisimenu obuolių pyragą, kur dedama stiklinė to ir stiklinė ano, ir šitą.


2016-08-28 14:48

Vienbalsiai: skaniausi naminiai ledai pasaulyje

2

Vienbalsiai. Skaniausi naminiai ledai (pasaulyje). Su kuo tik širdis geidžia – braškėmis, avietėmis, serbentais, kakava, šokoladu…


2016-08-28 14:02

Kalafiorų ir pomidorų salotų receptas keliauja iš lūpų į lūpas

1

Žiedinių kopūstų ir pomidorų salotos man – tikras atradimas. Apie jas man pasakojo ir draugės, ir bendradarbės, tas receptas sklido iš lūpų į lūpas, bet pasigaminau tik šią vasarą. Ir iškart pasigailėjau, kad taip ilgai buvau pamiršusi šią idėją.


2016-08-28 11:50

Pusryčiai kaip Izraelyje: tobulas kiaušinių duetas su pomidorais

10

Pomidorų sezono įkarštyje nuodėmė būtų neišbandyti vienos populiariausių kiaušinienių – šakšukos. Šis valgis itin mėgstamas Izraelyje, kur valgomas ne tik pusryčiams.


2016-08-28 11:48

Vos pusvalandis, ir ant stalo – sveikuolių pyragas su pomidorais

Pomidorų pyragas su bolivinių balandų pagrindu – pikantiškas kepinys. Gamindama jo pagrindą vietoje miltų tinklaraštininkė ir kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė naudoja virtas bolivinių balandų kruopas, kurios neturi glitimo, yra skanios ir naudingos sveikatai.


2016-08-27 19:04

Prašmatnus slyvų pagardas, kurio receptu apdalinau visas drauges

Šis prašmatnus slyvų pagardas labai tinka prie šaltos keptos ar virtos mėsos, taip pat prie paukštienos. Vieną stiklainėlį visuomet saugau Kalėdoms, nes jis labai tinka prie keptos žąsies ar anties.


2016-08-27 19:04

Marinuoti agurkai mišrainėms – išsigelbėjimas prieš šventes

Kadangi šventėms gaminame įvairias mišraines, o šventiniam stalui ruošiame ne vieną ir ne du patiekalus, vis norisi sugalvoti, kaip palengvinti tas dienas, kai reikia greitai suktis virtuvėje. Viena iš šių idėjų – konservuoti iš karto gabaliukais supjaustytus agurkus mišrainėms.


2016-08-27 10:55

Cukinijų ir morkų pyragas: puikiai pavykęs naujo skonio bandymas

2

Labai mėgstame svogūnų pyragas, be jo retai kada praeina savaitgalio pasisėdėjimas su draugais. Tačiau vadinamasis kišas, kaip ir itališkoji pica, turi galybę variacijų, todėl drąsiai ėmiausi eksperimento. Šiuo sezono metu darže pūpso cukinijos ir tiesiog prašosi į krepšį, ir morkos jau didelės ir sultingos. Šią porelę ir pakviečiau sudalyvauti naujo skonio bandyme.


2016-08-27 10:55

Japoniškas pyragas, mušantis visus populiarumo rekordus

11|2

Lengvesnis už orą, purus lyg vata. Taip apibūdinamas japoniškas sūrio pyragas, primenantis suflė.  Jo receptai internete muša visus populiarumo rekordus.


2016-08-26 22:27

Kitoks varškės apkepas: niekas neatspės, ko dar į jį įdėta

2

Toks apkepas – daug sotesnis. O man labai patinka ir tai, kad jo tekstūra visiškai kitokia. Labai įdomi, ir taip lengvai neatspėsi, ko dar į jį įdėta.


Populiariausi per 24 val.