Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Pasigamink
2016-09-26 16:45

Sviestinis obuolių pyragas iškart taps vienu mėgstamiausių

3|3|891

Obelų šakos svyra nuo vaisių, o namai kvepia obuolių uogienėmis ir pyragais. Visi turime savo mėgstamą obuolių pyrago receptą. Išbandykite ir šį – tikrai verta. Sodrus, drėgnas, rudeniškas pyragas gali tapti mėgstamiausiu.


2016-09-26 16:45

Tarkuotų bulvių blynai su sūriu ir kumpiu: šeima paprašė pakartoti

11|2|1831

„Noriu pasidalinti vieno paprasto ir skanaus patiekalo receptu, tinkančiu ir pietums, ir vakarienei. Tai tarkuotų bulvių blyneliai su mocarela ir rūkytu kumpiu“, – rašo mums skaitytoja Andžela Labanauskas, receptą atsiuntusi konkursui „Mano virtuvė kvepia rudeniu“.


2016-09-26 13:28

Nustebsite sužinoję, ką dar galima pasigaminti iš kalafiorų

146

Rudenį, kai karaliauja kalafiorų sezonas, būtinai išbandykite neįprastą garnyrą – kalafiorų ryžius!


2016-09-26 13:06

Niekada neatsibostantis skanėstas – varškės spurgos

2|228

Šį receptą mūsų skaitytoja Aliona Griciukienė atsiuntė konkursui „Mano virtuvė kvepia rudeniu“.


2016-09-26 11:09

Lašišos ir cukinijų suktinis ilgai ant stalo neužsiliks

3|917

Kai užklumpa cukinijų metas, sunku nuspręsti, ką su jomis daryti. Jei jums iškilo šis klausimas, štai jums mažytė idėja – suktinis su rūkyta lašiša.


2016-09-26 11:09

Neapsakomai skanūs cepelinai: receptas, pasiteisinęs 100 proc.

63|2|3607

„Manau, kad populiariausias ir daugelio mėgstamas patiekalas yra tarkuotų bulvių cepelinai, o dar iš šviežių bulvių. Skonis neapsakomas“, – rašo mums skaitytoja Audronė Zemenskienė. Konkursui „Mano virtuvė kvepia rudeniu“ ji pasiūlė cepelinų receptą. Įdomu tai, kad šiems cepelinams nereikia virtų bulvių.


2016-09-26 09:38

Traškios cukinijų lazdelės: užkandis, nuo stalo dingstantis rekordiniu greičiu

20|5986

„Nuostabios traškios cukinijų lazdelės. Greitai dingstančios nuo stalo. Puikus užkandis rudens iškyloms. Svarbiausia – lengvai ir greitai paruošiamos“, – teigia receptą atsiuntusi Diana Bružinskaitė.


2016-09-26 09:38

Išbandę itališką duoną su bulvėmis pamiršite visas kitas

5|2|259

Pamirštame visas iki šiol keptas itališkas duonas – fokačijas, nes ši geriausia iš visų! Dar kartą įsitikinau, kad kai į tešlą dedama bulvių (na gerai, čia bulvių milteliai), duonelė daug minkštesnė.


2016-09-25 19:11

Moliūgų ir varškės apkepas „Zebriukas“ pradžiugins ne tik vaikus

1|2|409

„Man virtuvė rudenį asocijuojasi su gausiu daržovių derliumi, tad ir patiekalai dažniausiai būna iš jų. Mėgstamiausi žinoma, dideli ir oranžiniai moliūgai, kurie pagardina ir sriubas ir troškinius. Iš jų galima ir uogienę išvirti, ir saldėsį iškepti“, – rašo mūsų skaitytoja Živilė Virganavičienė.


2016-09-25 15:02

Tobulas adžikos receptas: skanesnės nesu ragavusi

18|736

Šios adžikos receptą man perdavė draugė ukrainietė, skanesnės tikrai nesu ragavusi. Gaminu ją jau penktus metus, darau daug, todėl ir kiekiai recepte tokie.


Populiariausi per 24 val.