Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
66. ieškau receptų
2013-12-24 18:16
IP: 92.90.26.49
 
 

Prilota nesąmonių pletku lygio... Receptais geriau dalinkites, p y z d o s jūs senos!


65. rita
2013-11-29 06:07
IP: 88.222.20.211
 
-1

aciu editai uz neeilini recepta .reikes pabandyti


64. s
2013-11-28 19:08
IP: 78.62.198.120
 
 

skaniai skamba butinai bandysiu kept


63. n
2013-11-28 14:17
IP: 5.20.43.64
4
-1

Melu dažyta o kiek jau ponia pasikėitė laidu ,pradėjo nuo Lapių L.N.K .Stoteles kiek ten prišoko kiek ten pridainavo ,kokio lygio rinkusi publika ,pastuogiai ,sėdėjo ir ponia seksuali su jaunu arabi karšto klimato mylėtoja pavardžiu nebūtina vyra palaidojo prisiplakė prie gėjų ,o dabar kaip mat išsišoko į progresą arabi ir kepa višta savo šiltam klimatui o vėsintis grįžta į lietuva taip šancai keptu vištų žąsu ,kalakutu kaip mus mamos mokė , pagal receptus ,bet nemokė laidu vedėju kursu tokiu asocijaciju nebuvo net tampa ekskursantės tokiu laidu kaip bobu turgus ir progresas ir darbas nebei nagoj . yra šiltas glostau labai esu gailiestinga ,ubagams arba tiems kurie jau nieko nemoka arba visai tingėti tingi net pakrutėti bet lenda į laida pas rupintojele .mamytę bobu turgaus užtarėja ,nu matom ką turime kokie ten atsiranda veikėjai ,kodėl po karo nebuvo tokiu užtarėju veikėju laidu vedėju ,našlaičių vaiku pilni vaiku namai , o kas gimdė nemėtė augino kaip sugebėjo ir prie duonos stovėjome vaikai nuo 4val. dienos iki kitos dienos ryto 11val, už kilograma duonelės . stengėsi visi ir maži ir dideli padavaiku paprošaiku nebuvo o šeimose augo po 7,8 9 10.vaiku ir daugiau .ir bado ir maro ir visko po truputi . o dabar sušelpkite skirkite siuskite vaikams po 5lit. ir daugiau supraskite jau artėja Kalėdos ,šventės nepamirškime vaiku , o kas mumis rupinosi prieš 60,70metu atgal ,ką mes kitokio molio buvome ,o dabar gailėsčio pilni tinginių verkšlenimams ,ir girtuoklių šeimom kaip toj DOVAINONIŲ MIŠKO Palatkoj apsigyveno našlaitėlė gero būdo o jos pamotė pikta išvežė su rogutėmis ir paliko miške o tą tiek verkia su sulaužyta koja paramos prašosi jauna kaip meška prasigerusi visa savo gyvenima juodom spalvom užpaišusi ,dabar padėkite man . mano valia aš visus chronius jaunus darbingus atskirčiau miške pastatyčiau gyvenamus barakus kur yra žemes miško ir duočiau darbo sodininkyste užsiimtu augyntu viska ir galvijus ir karves ir visas reikalas būtu išsprestas o dabar duokite pašalpu dirbti negaliu pagrabojo lapus susirgo teisesi su seniunija duokite sveikatai pakenkėte mano esu invalydas , mokėkite . taip leiskime sau suprasti tie tinginiai nieko nedirba ir net negalvoja apie darbą vos su manim gauna panašius pinigus aš išdirbes 53metus gaunu 884lit. o tas visai nieko nedirbes mažai ką atsilieka nuo manęs ir juokiasi o kam man dirbti kvailiai tegul dirba ,meldažytėi skusimes padės , taip ponai pasižiūrim kas vyksta nuo ankstyvo ryto jau buriai girtuokliu ir renkasi o po pietu jau smarves prigėres miega ,visus surinkti ir didelius ir mažus ir duoti juodai darbo pradėti turime dabar tvarkyti po to bus vėlu ,galvokime ,vienas mano žodis atskirti nuo mūsų tinginius statyti barakus aptverti ir duoti žemes darbu ,visiem prašantiems ranku ištėsimo . bus nauda ir tvarka ,mūsų žemėja . mano nuomonė yra tik tokia .


62. na
2013-11-27 19:25
IP: 5.20.189.167
1
 

šlykščiai atrodo tie kaulai, tai ne meniškai,fuuuuuuuu.


61. dan
2013-11-27 12:47
IP: 78.61.136.131
3
-2

Na,patinka man ta Edita nors tu ka.Sakykit ka norit.Ir ta zasis jos iskepta tikriausiai skani.Nesu gyvenime ragavusi,nepasitaike.


60. Grasilda
2013-11-27 11:19
IP: 5.20.208.118
5
 

Kiek daug Lietuvoje kompleksuotų moterų! Tos, kurios žino esančios lieknos,tikrai nekritikuoja kitų dėl apkūnumo. Matyt, kai kurioms tas lieknumas brangiai kainavo, kad nori visą pasaulį padaryt nusususį. Iš tiesų moteris būtent ir graži savo išraiškingomis moteriškomis formomis. O didžiosios metų šventės artėja, tad žąsienos receptas – pats tas. Ramybės, jaukumo ir tradicijų Jūsų namams...


59. JJ
2013-11-27 10:53
IP: 80.243.29.29
2
 

......Prie tokio pavadinimo, galėjote nors nuotraukos nedėti...


58. siaip
2013-11-27 08:13
IP: 62.212.201.129
 
-7

zasiena nelabai skanu,sausa mesa,gyslota....


57. wow
2013-11-27 08:10
IP: 89.117.34.15
6
-9

na, jei norite atrodyti kaip mildazyte- valgykite toki maista:)


56. 29-ai virgai
2013-11-27 02:22
IP: 162.30.219.79
2
-3

Tu apsoliuti ku-kuuu .Girdejau toki posaki "gera svetimu b...iu dangu rodyti".Taip ir ta tavo " stebuklinga " mildaze Protingi zmones supras kad svetimais pinigais gera ir lengva svaistytis ir sau garbe skintis.O kvailiai tuoj puls ja liaupsinti.ATSIPEIKEK,virga.


55. kiskis
2013-11-27 00:43
IP: 81.62.250.71
1
-5

Gal ir mociuciu receptas.. tikrai man neteko niekad girdeti to,m kad su raugintais kopustais- mama daug kepa pauksciu sventems ir ji visados idaro darzovem ir abuoliais iprastai. skanu visada, bet. esu Sveicarijoje ir cia vietos gventoja man pasake, kad jie beveik visu laukiniu gyvunu mesa ruosia panaudodami raugintus kopustus. na jie cia dar turi vyno raugo kopustus, bet man jei panasus skoniu. tikrai skaniai iseina zasis su kppustais- kaip tik kepem pries keleta savaiciu. bet LT tikrai niekad neteko nei mociuciu nei tetuciu tokio recepto girdeti...


54. Dalia
2013-11-26 23:20
IP: 188.69.224.134
5
-4

sauni moteris ponia Mildazyte,sekmes jai


53. to atvirai
2013-11-26 21:37
IP: 195.12.167.234
11
-9

o tu kvaila debiliska karve zinai.kad jos sunus jau daug metu serga cukragile!!!. jei esi purvina padugne tai nerasinek savo debilisku komentaru ir dziaukis kad taviskiai neserga,tada nereiketu lot kad stori.Slykstyne


52. edita
2013-11-26 21:18
IP: 5.20.161.155
17
-1

Ne komentarai o BOBU TURGUS!!!!!!!!!!!! Na gi buvo parasita tik apie recepta!!!! O cia, ir tokia ir anokia ta Meldazyte na kas jums!?!? Dieve, dieve, kas per publika!!!! Kieno koks reikalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


51. aciu
2013-11-26 20:28
IP: 78.60.84.170
4
-3

reiks isbandyti, visada kemsu ryziu su slyvom idaru, na ten prieskoniuku, svoguniuku keptu, butinai muskato riesuto saikingai, o i slaunis ir krutinele bile kiek susvirsciu balto vyno.


50. as
2013-11-26 19:07
IP: 87.198.8.145
5
-16

nejuokink mildazyte,jau mano probute,taip kepe ir zasis,ir antis,ir kalukutus,ir vistas.


49. tikejausi
2013-11-26 17:27
IP: 62.212.200.72
54
-6

Patarimu,pasiulimų apie žasį,o radau tik kelis. Vien tik purvas ir pavydas lygtai viena Mildažytė stora,vienintelė ištekėjus antrąkart. Kartais į save pasižiurėt reik,jei pati su 2 kg.viršsvorio tai mama ar teta stora,o gal kaimynė anrąkart ženota, jų nekomentuojat,nes per burnytę gautumėt. Kepkit žasį ar gaidį o ir darykit gerus darbus kaip Mildažytė,pupos uogos


48. Editai
2013-11-26 15:39
IP: 91.206.133.44
49
-8

Šaunuolė JŪS. O yra kaip yra. Šunys loja, karavanas eina. Su artėjančiom šventėm Jus!


47. as
2013-11-26 15:07
IP: 78.56.197.68
52
-6

manau-nepatinka nekepkit,o kas del Editos tai jai reikia dekot ir dziaugtis uz jos sumanyta ir gyvuojancia laida.Visi padarykim ka nors gero kitam-tada nereikes nei piktu komentaru.


46. KOKIAI SVENTEI RUOSIATES?
2013-11-26 14:38
IP: 87.247.85.197
1
-1

Manau, kad Naujiesiems Metams!


45. Temide
2013-11-26 14:13
IP: 107.3.1.37
3
-8

zasi kepu visada per Sv. Kaledas, nesuprantu, kodel ponia Mildazyte kisa pauksti i plastika ? Juk tai baisiai nesveika. Kad isbegtu riebalai ir odele visa graziai apskrustu, reikia zasi atsargiai subadyti, gink Dieve, nepazeidziant odos, arba su pairing peiliu irgi atsargiai riebalini sluoksni suraizyti i grazius kvadratelius, jokio mesos negalima kepti be mesos termometro. Skanaus !


44. atvirai
2013-11-26 13:25
IP: 92.76.16.243
13
-113

paatviraukime...sustambejus ta Mildazyte, jau negrazu ziuret i ja.Na gerai, suaugus. Bet kai sunu jos 15 metu pries menesi pamaciau...tai kur jau jos atsakomybe uz vaika? Teslius ir tiek. Tegul salotas valgo, ar sportuoja abu daugiau. Turiu ir as 3-4 Kg virssvorio, bet jau kai 20-30 kg per daug ant kuno tai tikrai nei sveika, nei estetiska.


43. nenoriu..
2013-11-26 13:21
IP: 67.253.236.251
10
-29

..nei matyti Mildazytes-Vysniauskienes nuviliojusi ,kaip tik teliuka,nenoriu nei jos receptu,nes nenoriu buti panasi i ja.


42. vau
2013-11-26 13:08
IP: 46.249.171.22
16
 

bet koks keptas paukstis man skaniausias su keptais obuoliais, o rauginti kopustai su rukyta sonine ar desra, cia mano nuomone, parasykit ar pritariate man, aciu


Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (66)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-04-18 15:50

Vilnietę šokolado skulptorę įkvėpė garsieji Faberge kiaušiniai

6|9

„Kad papuoštų Šv. Velykų stalą ir atrodytų prabangiai", – tokį klientų pageidavimą daugybę kartų šį pavasarį išgirdo šokolado skulptorė Elena Kliment, pastarosiomis dienomis iki paryčių dekoruojanti šokoladinius kiaušinius.


2014-04-18 09:50

Žydų saldumynuose miltus pakeičia riešutai (receptas)

2|3

Balandį katalikai švenčia Velykas, o žydai pastinka Pesachą, svarbiausią judėjams metų šventę. Pesacho laikotarpiu žydams negalima vartoti miltų bei jokių kitų produktų, pagamintų iš kviečių. Todėl saldumynuose miltus jie pakeičia riešutais. Siūolome kokosinių sausainių su džiovintais vaisiais ir riešutais receptą.


2014-04-18 06:00

Kauniečiai supažindinti su alumi „Balta pinta“

3|12

Kaune pristatytas naujas bravoro „Volfas Engelman“ alus „Balta pinta“. Vakaro svečius su pirmuoju, ne vienerius metus kurtu bravoro kvietiniu alumi supažindino vyriausiasis aludaris Petras Sadovskis, kuris mielai dalijosi tiek šio alaus kūrimo istorija, tiek bavariškomis gėrimo tradicijomis.


2014-04-17 16:41

Vokiškos dešrelės su saldžiomis garstyčiomis - įsimintinos

61|10

Vokietija – ne tas kraštas, kuris davė pasauliui didelių kulinarinių laimėjimų. Jis davė sotaus maisto ir daug, daug alaus. Ir dar muziką, kurią dūdomis ir būgnais groja storų pilvūzų orkestrai, kuriuose vyrai mūvi odinėmis kelnėmis ir kiekviena melodija įtartinai primena dainą „Jau gegužio žiedai“.


2014-04-17 12:09

Ruoškitės šventėms: kepkite velykinį mozūrą (receptas)

10

Kiekvienas mūsų šv. Velykų neįsivaizduojame be margučių. Štai mano tobuloms Velykoms dar reikia karštos kakavos ir velykinio mozūro. Kiek prisimenu, jis visada būdavo ant mūsų šeimos šventinio stalo.


2014-04-16 14:27

Šiaulius garsins ir įspūdingo dydžio velykinis kiaušinis

5|14

Ne vieną Lietuvos konditerijos rekordą jau pasiekę Šiaulių profesinio rengimo centro (ŠPRC) Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai nustebino ir šiemet. Bendradarbiaudami su saldainių fabriko „Rūta“ darbuotojais mokiniai pagamino didžiausią Lietuvoje, o gal ir pasaulyje pieninio šokolado kiaušinį.


2014-04-16 14:21

Šventinis patarimas, kaip paruošti mėsos vyniotinius ( receptai)

8|4

Virtuvės šefė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė Janina Galubavičienė pasakoja, kad nuo senų laikų Velykų stalui šeimininkės ruošdavo rūkytus, keptus kiaulienos ar veršienos kumpius bei vištienos vyniotinius. Tiesa, garsi kulinarė pripažįsta, kad dabar rūkytų kumpių valgome mažiau, renkamės lengvesnį maistą.


2014-04-16 12:10

Izraelį suintrigavo penkių Azijos šalių skoniai

2|8

Ši istorija prasidėjo prieš trejus metus, rodės, visai neįpareigojamu pokalbiu. Baigiantis darbo dienai vieno prestižinio Tel Avivo restorano virtuvės vadovas Yuvalis Ben Neriah (32 m.) prisėdo prie baro šalia nuolatinio restorano kliento. Vyrai draugiškai šnekučiavosi apie svajones.


2014-04-15 17:48

Šventiniam stalui - puošnūs velykiniai keksiukai (receptas)

4|2

Šventės - vienintelis metas kai galiu įgyvendinti tokias beprotiškas savo idėjas. Šiaip jau juk niekam nereikia pilno padėklo žalių keksiukų ir šokoladinių triušiukų. Tiesa, mamytės gali man paprieštarauti. Be abejonės šie keksiukai gali papuošti ne tik velykinį stalą, bet ir vaikų gimtadienius. Taigi, jei esate nusiteikę terliotis (o terlionės bus daug), galime pradėti.


2014-04-15 17:42

Italų virėjas D.de Michele gardumynus traukia iš močiučių lobyno

4|17

Italų virtuvė laikoma geriausia, skaniausia ir sveikiausia pasaulyje. Bet ir jai vis sunkiau atsilaikyti prieš globalizacijos, pramonės, migracijos bei kulinarinių šou įtaką. Į pagalbą skuba italų močiutės. Esame tas, ką valgome. Šis populiarus posakis yra italų didžėjaus 40 m. Daniele de Michele, labiau žinomo Donpastos vardu, filosofijos ašis. Improvizuotu virėju, gastronomijos filosofijos aktyvistu, virtuvės poetu vadinamas italas ragina kilti į gastronominę revoliuciją. Prieš ką? Prieš viską suvienodinančią globalizaciją.