Lėktuve pamatę šį keleivį net neįtarė, kokia jo istorija – sujaudino tūkstančius

Dažniausiai augintiniai yra nepageidaujami lėktuvo salonuose, tačiau vieno skrydžio Kinijoje metu keleiviai liko be žado, kai išvydo Aliaskos malamutą sėdintį šalia savo šeimininko.

Neeilinis keleivis lėktuve tapo sensacija – jo istorija sujaudino tūkstančius.
Neeilinis keleivis lėktuve tapo sensacija – jo istorija sujaudino tūkstančius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2019, 9:01 AM

Didžiulis keturkojis šalia šeimininko sėdėjo ramiai ir tyliai, tačiau keleiviai liko nesusipratę, kodėl šuniui buvo leista sėdėti lėktuvo salone.

Pasirodo, kad vaizdelyje užfiksuotas Aliaskos malamutas yra medicinos specialistų licencijuotas šuo, skirtas emocinei pagalbai.

Keturkojo šeimininkas yra neįgalus, todėl jis niekur nesitraukia nuo savo augintinio, kuris jam yra kasdienis pagalbininkas.

Norėdami keliauti lėktuvo salone su augintiniais neįgalūs keleiviai turi pateikti negalią patvirtinančius dokumentus ir įrodyti, kad augintinis yra sertifikuotas medicinos specialistų.

Užfiksuotas įrašas netrukus paplito internete ir sukėlė tikrą emocijų bangą. Dauguma internautų teigia, kad jiems toks ramus ir išauklėtas šuo nekelia jokių problemų ir jie tik džiaugiasi, kad keleiviams yra suteikiama tokia galimybė.

Vienas komentatorius teigė, kad palyginus su sėdynes spardančiais ir per visą lėktuvą rėkiančiais vaikais, šis keturkojis yra tikras angelas, todėl jis geriau sėdės prie šuns nei prie neišauklėto vaiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.