Žaidimas baigėsi tragedija: šiurpiomis aplinkybėmis žuvo „Nissan GT-R“ vairuotojas

Tenesio valstijoje (JAV) antradienį įvyko itin neįprasta nelaimė. Joe C. Sheltonas jaunesnysis su „Nissan GT-R“ lapkričio 20 dienos rytą važiavo į darbą, kai netikėtai pro priekinį stiklą įskriejo didžiulis betono luitas. 

 Policija skelbė, kad luitas greičiausiai buvo numestas nuo tilto, tačiau įtariamojo, kuris tai padarė, kol kas nerado.<br> Nešvilio policijos departamento nuotr.
 Policija skelbė, kad luitas greičiausiai buvo numestas nuo tilto, tačiau įtariamojo, kuris tai padarė, kol kas nerado.<br> Nešvilio policijos departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-21 17:06, atnaujinta 2018-11-21 17:11

Nuolauža trenkėsi vyrui tiesiai į veidą, automobilis rėžėsi į priešais važiavusį pikapą, o po to dar į kelio atitvarus. 

Kaip skelbė Nešvilio policija, vairuotojas žuvo iš karto, dėl betono gabalo smūgio į galvą. Pranešama, kad vyrui buvo 54 metai. 

Luitą numetė nuo tilto

Vietos pareigūnai vis dar tiria eismo įvykio aplinkybes, tačiau labiausiai tikėtina versija, kad tragediją sukėlė kažkieno neatsakingas poelgis. Nuolauža nukrito vairuotojui važiuojant po centrinėje Nešvilio miesto dalyje esančio Šelbio alėjos tiltu.

Bet jos sudėtis – visai ne tokia, kaip tilto konstrukcijų ir labiau primena gabalą kelio bortelio.

Tenesio transporto departamento inspektoriai įsitikinę, kad pats luitas nėra atskilęs nuo tilto, anot jų, tai kelio konstrukcijos dalis. 

Tragedija įvyko 4 val. 54 min., kai J. C. Sheltonas buvo pakeliui į savo darbovietę – „Nissan“ gamyklą. 

Oficialiame policijos pranešime rašoma, kad po to, kai luitas pro priekinį stiklą įskriejo į GT-R saloną, automobilis šonu kliudė „Toyota“ pikapą, rėžėsi į kelio atitvarus ir tik tuomet sustojo. 

Ieško įtariamojo

Tyrėjai kol kas neturi informacijos, kas galėjo mesti betono gabalą nuo tilto ir netgi negali patvirtinti, kad viskas įvyko būtent taip. 

Visgi peržiūrimi apylinkėje įrengtų vaizdo kamerų įrašai ir ieškoma įtariamojo.

Taip pat siekiama nustatyti, iš kur atsirado mirtinos traumos įrankiu tapęs luitas. 

Pareigūnai taip pat prašė atsiliepti Nešvilio gyventojus, kurie ankstyvą antradienio rytą buvo netoliese ir matė kažką įtartino.

Prieš metus panašių atvejų buvo užfiksuota Teksase. Akmenis nuo tilto į automobilius mėtęs vyras, vėliau sučiuptas policijos, prisipažino, kad šis užsiėmimas jam buvo lyg sportas.

Tuokart nė vienas smūgis nesibaigė mirtimi, tačiau vienas žmogus patyrė smegenų sužalojimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.