Angelas sargas: balandis išgelbėjo vairuotoją nuo baudos už greitį

Jei šis vairuotojams yra religingas, jis greičiausiai dėkoja aukštesnėms jėgoms už tai, kad pavyko išvengti baudos už greičio viršijimą. Vyrą išgelbėjo reikiamą akimirką į kadrą patekęs baltas balandis.

 Balandis užstojo fotografuojamo pažeidėjo veidą, todėl policija negalėjo įrodyti, kas iš tiesų vairavo automobilį.<br> Vyrseno policijos komisariato nuotr.
 Balandis užstojo fotografuojamo pažeidėjo veidą, todėl policija negalėjo įrodyti, kas iš tiesų vairavo automobilį.<br> Vyrseno policijos komisariato nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2019, 2:30 PM

Humoro jausmo nestokojantys vakarinėje Vokietijos dalyje esančio Vyrseno miesto pareigūnai juokavo, kad vairuotojui pagelbėjo Šventoji Dvasia. 

Gyvenamojoje zonoje vyras su „Renault Twingo“ važiavo 54 km/val. greičiu, nors ten jis ribojamas iki 30 km/val. 

Radaras užfiksavo pažeidėją ir suveikė kamera, tačiau kaip tik tą akimirką prieš pat priekinį stiklą praskrido balandis. 

Paukštis savo sparnais užstojo vairuotojo veidą, todėl policija negalėjo įrodyti, kas iš tiesų vairavo automobilį. 

Vokiečių pareigūnai komentavo, kad plunksnuoto angelo sargo dėka vyras išvengė 105 eurų dydžio baudos. Visgi jie pridūrė, kad vairuotojas tai turėtų suprasti kaip ženklą, jog vertėtų sumažinti greitį. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.