Tinkamiausias automobilis pagal Zodiako ženklą: jei dar neturite, jis bus kitas

O kas, jei kitą automobilį pasirinktumėte pagal Zodiako ženklą? Galbūt tiksliai žinote, kokio automobilio norite ir net žinoti, kokius reikalavimus jis turi atitikti, bet taip yra ne visiems.

Koks bus kitas jūsų automobilis – atskleidžia Zodiako ženklas.<br>Lrytas.lt koliažas
Koks bus kitas jūsų automobilis – atskleidžia Zodiako ženklas.<br>Lrytas.lt koliažas
Jaučiui – „Rolls Royce Dawn“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Jaučiui – „Rolls Royce Dawn“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Žuvims – „Tesla Model S“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Žuvims – „Tesla Model S“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ožiaragiams – „VW Golf“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ožiaragiams – „VW Golf“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Svarstyklėms – 4 serijos BMW.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Svarstyklėms – 4 serijos BMW.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Mergelėms – „Volvo XC90“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Mergelėms – „Volvo XC90“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 19, 2019, 5:31 PM, atnaujinta Oct 19, 2019, 5:48 PM

„Carparison“ sugalvojo pasiūlyti renkantis automobilį atsižvelgti ir į astrologinę prognozę. Tai, kas tinka vienam, visai netinka kitam. Tai užkoduota su kiekvienu žmogumi.

Ir nors palikti sprendimą žvaigždėms, atrodo neįprasta, kodėl gi nepažiūrėjus, ką jos siūlo?

Avinui – „Mercedes-Benz“

Avinai yra labai konkurencingi, todėl jums reikalingas automobilis, kuris nuolat peržengia ribas ir lenkia konkurentus. Jūs taip pat mėgstate būti originalūs, todėl „Mercedes-Benz E 63 4MATIC Estate“ yra automobilis jums.

Žinoma, jei nebijosite kasdien lankytis degalinėje, džiaugsitės šiuo žvėrimi diena iš dienos.

Jaučiui – „Rolls Royce“

Po Jaučio ženklu gimę vyrai yra malonumų ieškotojai, kurie nori tik geriausio. Nors Jautis atrodo reiklumu panašus į Aviną ir jis galėtų būti patenkintas „Mercedes-Benz“, tačiau ne – jis nori kažko dar neįprastesnio. Orientuodamasis į detales, jūs ieškosite maksimalaus tobulumo, todėl žvilgsnį verta mesti į „Rolls Royce“ kabrioletą.

Dvyniams – Mini Cooperis

Šio ženklo atstovams reikia automobilio, kuris atitiktų visus jų asmenybės aspektus. Jums reikia patogaus ir patikimo automobilio chameleono, kuris jus nustebintų ir tuo pačiu jums užtikrintų, kad niekada nebus nuobodu ir nesaugu.

Vėžiams – „Porsche“

Po Vėžio ženklu gimusios asmenybės yra itin emocingos ir joms reikalingas automobilis, kurį vairuojant netektų susierzinti. Vėžiai dažniausiai turi daug veiklos ir planų, todėl neturi laiko sėdėti, gaišti, jiems reikia greito automobilio.

Vėžiams svarbu greitis, patikimumas ir kokybė. Jums yra tik vienas prekės ženklas – „Porsche“. Aišku tik viena, kartą su juo pasivažinėjus, nieko kito vairuoti nebenorėsite. Būsite ištikimas vienas kitam.

Liūtui – „Land Rover“

Liūtai yra drąsūs ir nori būti pastebėti. Liūtai yra darbštūs ir jūsų automobilis turi tai parodyti, kartu šaukdamas apie sėkmę ir pagarbą. „Land Rover“ yra geriausias savo klasės lyderis.

Mergelėms – „Volvo“

Šio ženklo atstovai yra praktiški, protingi ir tuo pačiu sudėtingi. Mergelėms reikia tokio automobilio, kuris darbą atliktų be priekaištų. Saugus ir patikimas „Volvo“ yra automobilis būtent jiems.

Svarstyklėms – 4 serijos BMW

Svarstyklės dievina gyvenimą, kai jaučiasi įsimylėjęs. Tačiau ir meilei vien išvaizdos nepakanka. Svarstykles traukia intelektas ir jums reikia automobilio, kuriame būtų siūlomos naujausios technologijos ir saugos sistemos bei atitinkamai akį džiugintų gera išvaizda. 4 serijos BMW yra automobilis būtent Svarstyklėms.

Skorpionams – „Jeep Wrangler Sachara“

Šio ženklo atstovai yra individualistai, pabrėžiantys savo nepriklausomumą. Skorpiono automobilis yra „Jeep Wrangler Sachara“. Nes tiek šis ženklas, tiek automobilis turi „baugintojo“ reputaciją, todėl puikiai derės ir atitiks vienas kitą.

Šauliui – „Ford Fiesta“

Mažas automobilis, didelė dvasia. Metai po metų „Ford Fiesta“ pasirodė kaip geriausiai parduodamas Jungtinės Karalystės automobilis. Tai patikimas, išmanus, pažangus bei rafinuotas automobilis, kokio norėtų Šaulys.

Ožiaragiams – „VW Golf“

Ožiaragiai nori tokio pat praktiško, protingo ir tvarkingo automobilio, kokiomis savybėmis pasižymi ir patys. „VW Golf“ yra visos jūsų norimos technologijos, suderintos su patogumu ir intuityvumu. Tai atsakingo vairuotojo automobilis.

Vandeniui – „Kia“

Jei esate Vandenis, jūs norite, kad automobilis būtų unikalus, koks esate pats. Nesijaudinate dėl prekės ženklo, bet tiesiog norite kažko saugaus, individualaus ir padedančio pasiekti tikslą nuo taško „A“ iki „B“.

Žuvims – „Tesla Model S

Žuvys išsiskiria savo jausmingumu ir kūrybiškumu. Todėl Žuvims reikia automobilio, kuris būtų protingas ir galingas bei tokio prekės ženklo, kurį žmonės tiesiog dievina, dar geriau – jeigu vadinamas ateities automobiliu.

Todėl „Tesla Model S“ yra automobilis būtent jums. Jūs gerai suprantate, kas teisinga ir kas ne, o „Tesla“ daro visus teisingus dalykus, susijusius su technologijomis, tvarumu ir dizainu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.