Eismo sąlygas sunkins oro permainos – lietus, snygis, šlapdriba

Sekmadienio rytą Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia yra sausos, tik Klaipėdos ir Telšių apskrityse dėl prasidėjusių kritulių vietomis yra drėgnų kelių ruožų, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos.

Pasak sinoptikų, dieną daug kur galimi krituliai – lietus, šlapdriba, pereinanti į snygį. Vietomis galima pūga.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pasak sinoptikų, dieną daug kur galimi krituliai – lietus, šlapdriba, pereinanti į snygį. Vietomis galima pūga.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2020, 9:35 AM, atnaujinta Mar 29, 2020, 9:38 AM

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, prasidėjusios oro permainos į šiaurės vakarų Lietuvą jau atnešė nedidelį lietų. Telšių apskrityje vietomis jis pereina į šlapdribą. Kitur be kritulių. Oro temperatūra – nuo 1 iki 6 laipsnių šilumos.

Pasak sinoptikų, dieną daug kur galimi krituliai – lietus, šlapdriba, pereinanti į snygį. Vietomis galima pūga. Vėjas šiaurės, 9-14 metrų per sekundę, vietomis gūsiai iki 18 metrų per sekundę.

Termometro stulpelis dieną rodys nuo 2 iki 7 laipsnių šilumos, pietryčių Lietuvoje – iki 9 laipsnių šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.