Penktadienį – laikini eismo ribojimai sostinės Vingio parke

Šį penktadienį Vingio parke vyksiančio koncerto metu laikinai keisis automobilių eismo organizavimas, o viešasis transportas kursuos ilgiau ir dažniau, praneša JUDU ((SĮ „Susisiekimo paslaugos“).

Penktadienį – laikini eismo ribojimai sostinės Vingio parke.<br>Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr.
Penktadienį – laikini eismo ribojimai sostinės Vingio parke.<br>Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-07 16:59

Informuojama, kad šią dieną Vingio parke nuo įvažiuojamojo kelio iš Geležinio Vilko gatvės pusės iki Vingio parko estrados 8–24 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas (išskyrus renginį aptarnaujantį transportą ir Vingio parke įsikūrusių įstaigų darbuotojų bei lankytojų transportą). Taip pat 16–24 val. bus įvedamas vienpusis eismas Eigulių, Birutės, Giraitės ir Elektrinės gatvėse.

Keliaukite viešuoju transportu

Kad kelionės ir savaitgalio nuotaika neapkarstų, JUDU renginio dieną sostinės gyventojams ir svečiams siūlo rinktis viešąjį transportą, kuris važiuos ne tik ilgiau, bet ir dažniau – iki pat 24 val. kursuos 1G, 2G, 3G, 4G, 6G, 10, 22, 24, 53, 56 maršrutų autobusai ir 4, 6, 7, 17 maršrutų troleibusai.

Pažymima, kad vakaro metu dažniau važiuos 24, 56 maršrutų autobusai, kurie nuo 17 iki 24 val. stos laikinoje „Jaunas kaip Vilnius“ viešojo transporto stotelėje – Geležinio Vilko gatvėje šalia M. K. Čiurlionio g. tilto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.