Atkirto sutuoktinį išauklėjusiai miestietei: „Kaime vyrai dresuojami kitaip“

Perskaičiau istoriją, kaip per 15 metų galima išdresiruoti vyrą taip, kad net draugės pavydėtų! Labai skiriasi tai, kaip miesto moteris supranta santuoką ir kaip vyras, gyvenantis kaime. 

Autorius sako, kad kaimo vyrus reikia dresuoti kitaip, nei supranta miesto moterys.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Autorius sako, kad kaimo vyrus reikia dresuoti kitaip, nei supranta miesto moterys.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2018, 7:43 PM

Kaime dresavimas kitoks

Jei vyras mieste yra išdresiruotas „kaip senas šuo, kuriam užtenka palaižyti“, tai nebus sėkmingos santuokos receptas.

Įvairių yra vyrų, kaip mes sakome. Ir tokių, ant kurių kiekviena ožka užlipa, ir tokių „ant kurių kiekviena višta užtupia“.

Ir pats dresiravimas kaime yra kitoks. Gerai, jei vyras „kaip senas šuo“, tai tokį dar padresiruosi, pastumdysi, o ką daryti, jei vyras „kaip buliukas“?

Pas mus kaime jaunus buliukus tai aptvare laikome su betoninėmis sienomis ir geležiniais vartais, ir vis tiek iškišęs galvą žiūri į pievas, kur rasti karvių.

Taip ir vyrai santuokoje būna – „išeina į lankas“ pasiganyti, kol nenusiramina.

Miesto moterys paprasčiau supranta meilę. Ten patalynė turi būti balta, kvepaliukai, žaidimėliai... Bet tai nėra sėkmingos santuokos receptas kaime.

Yra ir kaime baltų staltiesių, ir jazminai žydi, kvepia, vartykitės ant šieno, kiek tik norite, bet ir tai ne visada padeda santuokai.

Laimingai santuokai reikia daugiau

Laimingai santuokai, manau, reikia daugiau nei dresiravimo... Reikia turėti ir išminties, truputį žinių, turėti viltį, mokėti gydyti žaizdas, truputį stebuklo, atskirti, kas yra blogai, kas gerai, mokėti galvoti, o po to kalbėti.

Reikia rasti laiko ištrūkti dviems į nuošalią ąžuolų girią, kad ir kiek atrodo užsiėmę žmonės santuokoje.

Santuokoje bus visko, ir gėlių ir dilgėlių, jausitės, kad vieną dieną ėjote teisingu keliu, bet kitą dieną lyg įklimpote kaip į pelkę. Kad nebegalite perlipti per sunkumus, kaip per kokiuos rąstus, gulinčius jums ant kelio.

Nėra tokio laimės priekalo, ant kurio būtų galima nusikalti sau sėkmingą laimingą santuoką. Nes laimingai ir sėkmingai santuokai reikia dar ir meilės, ir balanso, ir harmonijos.

Nesvarbu nei namai, nei atlyginimai, nei pareigos, nei dresiravimas, nesvarbu, ar jūs gyvenate kaime, ar mieste – santuokai tai nėra svarbu, nes jai tik tereikia meilės, o ne dresiravimo. Tik tikrai mylėdami jūs sukursite santuoką, kuri tęsis amžinai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.