Pasikvietė porą vakarienės – nugirdo žiaurią vyro paslaptį

Kištis į kitos poros santykius ar nesikišt – štai kur klausimas! Jis man kilo po labai keistos vakarienės.

Moteris pasigailėjo slapta išgirdusi dviejų vyrų pokalbį.<br>123rf nuotr.
Moteris pasigailėjo slapta išgirdusi dviejų vyrų pokalbį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

E.

Jan 19, 2019, 7:04 PM

Pas mus vakarieniavo mano bendradarbė su vyru. Nesame draugės, čia visiškai neįprasta, paprasčiausiai taip išėjo. Jos vyrą mačiau pirmą kartą ir kai sėdėjome prie stalo jis man padarė didelį įspūdį. Malonus, moka juokauti. Ir dėmesingas savo žmonai. Jie atrodė gražiai. 

Po vakarienės trumpam atsiskyrėme. Vyrai kažką kalbėjosi virtuvėje, mes ėjom į kambarį kažko pažiūrėti – visiškai nesvarbu, kas-kaip, svarbu tik, kad buvom atskirai nuo jų.

Nuėjau į virtuvę užkaisti kavos ir įeidama išgirdau bendradarbės vyrą sakantį: „... įsivaizduok, kokia jauna, kaip nepaimsi?! Papai – po vieną į delną...“

Kažkokias tokias šlykštynes.

Įėjau, tai jis į mane taip kaltai gūžtelėjo, bet gal taip suprato, kad negirdėjau. Neišsidaviau, o vyro vėliau paklausiau, ką jie ten kalbėjo? Vyras buvo apšalęs, sakė, kad anas gyrėsi savo komandiruotės „laimėjimais“ ir bandė kartu varyt ant mūsų – žmonų. Mano vyras neįsitraukė į tai ir anas paskui nutilo. Pamatė, kad neišeis „padraugauti“ ta tema. 

O man liko dilema... Sakyti bendradarbei ar nesakyti. Ne draugės mes, daugiau tokių vakarienių neturėtų būti. Ir ne pati viską girdėjau smulkiai, o jos vyras mano vyrui pasakojo. Reiktų patylėt? Bet... Nežinau. Žinoti, kad kitam kakoja ant galvos, už nugaros šaiposi ir nutylėti? Irgi ne koks variantas. Kaip elgtis, kad būtų teisinga?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.