Vakarėlyje lietuvė neteko žado: „Aš apakus, kiek moterų pateisina tokius dalykus“

Norėjau jums papasakoti vieną savo nuotykį. Galbūt po šios istorijos lietuviai mane ketvirčiuos, tačiau norėčiau pasidalinti pasakojimu, kuris galbūt šiek tiek praplės mūsų akiratį ir pakeis mūsų senovinį mąstymą apie porų santykius.

 Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vakarėlis.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vakarėlis.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Sandra

2022-09-27 23:06

Su merginų kompanija išvykome švęsti gimtadienio į Italiją. Buvo pasakiška kelionė, padovanojusi mums neišdildomų įspūdžių ir nuotykių. Vienas tokių – įdomi pažintis su smagia italų kompanija.

Prie kavinės/klubo pirmą vakarą susipažinome su mus užkalbinusiais vaikinais. Jie rodė mums dėmesį, pasisiūlė pavaišinti gėrimais. Ir, kas įdomiausia, visai neslėpė, kad turi merginas – su jomis mes taip pat susipažinome. Jos vakarojo su mumis, buvo nuoširdžios ir draugiškos.

Vienas italas pasisiūlė mane palydėti iki viešbučio, kuriame apsistojome. Jo mergina pasakė, kad viskas gerai, ji palauks jo grįžtančio kavinėje su draugų kompanija (jai asistavo kitas žavus italas).

Užsieniečiai mums gana atvirai demonstravo savo simpatiją ir jausmus. Apkabino per pečius ir kitaip nevengė kūniško kontakto netgi stebint savo merginai.

Kai paklausiau vieno iš jų, ar čia normalu taip elgtis prie savo širdies draugės, jis paaiškino, kad taip, viskas yra gerai, ji neprieštarauja.

Nors palydėjęs mane iki viešbučio italas tikėjosi bent jau bučinio, tačiau aš pasakiau, kad blogai jausčiausi prieš jo merginą.

Kitą dieną mus ta pati kompanija vėl pakvietė pavakaroti. Italų dėmesys mums vėl buvo beprotiškas. Su naujaisiais draugais leidome visą savo atostogų savaitę. Italai (be savo antrųjų pusių) mus lydėjo į turistines vietas, vaišino kavinėse. Na, asistavo iki pat viešnagės pabaigos – nuvežė net iki oro uosto.

Vienas vaikinas kaip reikiant „susikukavo“ su mano drauge. Ir vakarėliuose ta jų simpatija akivaizdžiai matėsi – jie kartu šoko, kartu glaustėsi, kartu namo ėjo. Na, jo merginai nebuvo dėl to jokių nemalonių jausmų – ji irgi sau linksminosi, karts nuo karto prasilenkdama pasibučiuodavo su juo ir toliau vakarojo priešingos lyties atstovų kompanijoje.

Visada galvojau, kad italai, ir ypač italės, pavydūs. Bet šįkart visai kitokį įspūdį susidariau. Na, gal tolerantiška kompanija tokia pasitaikė, bet aš buvau apakus, kiek moterų pateisina tokius dalykus.

Lietuvės jau seniai būtų užsienietėms akis išdraskiusios, o savo vaikinus ketvirčiavusios.

Beje, su italais (ir italėmis) iki šiol palaikom draugiškus santykius. Susirašom kartais, sveikiname vieni kitus švenčių proga.

Šis rašinys dalyvauja konkurse „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“!

Prisiminkite pačius karščiausius ir įsimintiniausius nuotykius, kurių niekada nepamiršite. Galbūt išgyvenote romantiškiausią nuotykį? O gal patyrėte pačias smagiausias atostogas? Įgyvendinote seną svajonę ir aplankėte svajonių šalį, įsigijote svajonių namą? Pasidalinkite savo nuotykiu su visais skaitytojais ir laimėkite prizą!

Skelbiame rašinių konkursą „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“. Dalinkitės savo istorijomis, kurių laukiame paštu bendraukime@lrytas.lt.

Prizas už daugiausiai skaitytojų sulaukusią istoriją – 100 eurų „Esperanza Resort & SPA“ dovanų čekis. Prabangus penkių žvaigždučių viešbutis įsikūręs unikalioje kvapą gniaužiančioje vietoje, ant Ungurio ežero kranto, už 13 km nuo Trakų centro. Vešlaus privataus miško apsuptoje teritorijoje. Pasidovanokite sau 5 žvaigždučių poilsį!

Konkurso laikas pratęsiamas. Jūsų rašinių lauksime iki spalio 10 d. Spalio 12 d. paskelbsime laimėtoją!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.