Viskas apie būsimą Nacionalinę koncertų salę – interneto svetainėje

Ant Tauro kalno sostinėje kuriamo naujo, modernaus ir daugiafunkcio meno centro – Nacionalinė koncertų salės „Tautos namai“ naujienos – projekto eiga ir tikslai nuo šiol bus skelbiami naujoje interneto svetainėje https://taurokalnas.lt.

Ant Tauro kalno sostinėje kils Nacionalinė koncertų salė „Tautos namai“.
Ant Tauro kalno sostinėje kils Nacionalinė koncertų salė „Tautos namai“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2021, 11:31 AM

Jau dabar čia galima rasti informaciją apie planus sutvarkyti ir visas jungtis su Tauro kalnu: parke bus atnaujinti pėsčiųjų takai – jais bus patogu naudotis ir turintiems individualių poreikių, besirenkantieji judėjmą pėsčiomis ateityje iš Naujamiesčio galės patogiai keliauti į Senamiestį per naują viaduką ir kol kas Petro Cvirkos vardą turintį žalią skverą.

Tinklalapyje skelbiama ir informacija apie Liuteronų sodo atnaujinimą, kur arboristai tvarko senuosius medžius, o architektūriniais sprendiniais primenamos čia buvusios senosios kapinės.

Svetainėje galima rasti ir prieš porą savaičių įvykusį Nacionalinės koncertų salės projektinių pasiūlymų pristatymą (kartu su koncertų salės projektu buvo pristatytas ir Tauro kalno aplinkos sutvarkymo projektas).

Visuomenei skirtame renginyje projektą pristatė autorius – tarptautinį architektūrinės idėjos konkursą laimėjęs architektas Daniel Fraile Ortiz (studija „Arquivio Architects“, Ispanija).

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.