Astrologė vienam ženklui: jus globoja pats dangus

Besibaigiant pavasariui bus ir rūpesčių, ir konfliktų, bet kai kuriems Zodiako ženklams ateinančią savaitę seksis geriau nei kitiems. Tai pasakytina apie Dvynius, palengvėjimą turėtų pajusti ir Liūtai. O Vandenius astrologė Skirma Liepienė pataria skubėti pasinaudoti atsivėrusiomis galimybėmis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Jautis
Jautis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 20, 2018, 5:30 AM, atnaujinta May 20, 2018, 11:25 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Buitis. Ateina laikas linksmybėms ir kūrybai. Gal ta kūryba ir turės praktiškumo atspalvį, bet džiaugsmo suteiks nemažai. Vieniems patiks darže kapstytis, grožėtis tulpėmis, kiti nauju žvilgsniu namus apžvelgs. Jei nuspręsite iš esmės keisti buitį, nudžiuginsite aplinkinius. Jie jus tikrai rems. Pasinaudokite tuo, kartu išspręskite įstrigusius teisinius reikalus.

JAUTIS (04 21–05 21)

Kuklumas. Savaitė prasideda sunkiai, bet viena ar dvi dienos gyvenime nieko nekeičia. Nepridarykite žioplų klaidų, nelipkite ant to paties seno grėblio ir viskas klosis daug lengviau. Dalyti labdarą ir rodyti gailestį neskubėkite. Dalis jums skirtų ašarų suvaidintos. Naminiai ginčai gali sugadinti iš anksto planuojamas šeimos atostogas. Suraskite jėgų pabūti ramūs, diplomatiški ir kuklūs. Tai sunku, bet įmanoma.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kilimo takas. Tai laikas, kai kliūtis galima įveikti be pagalbos. Dabar jūs suvokiate, kodėl visa tai vyksta, kur jūsų klaidos, sugebate ramiau reaguoti į kritiką. Sėkmingas laikas, nes galite susikaupti ties svarbiais dalykais. Visai nesvarbu, į kurią pusę jus traukia draugai ar kurioje pusėje nutiestas kilimo takas. Skrisite tada, kai ateis laikas. Neskubėkite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Konfliktai. Jei dar nesuplanavote kelionių, liksite namuose žolės pjauti. Įtempti santykiai artimoje aplinkoje: ir darbe, ir bendraujant su giminaičiais tenka laviruoti, vengti aštresnių posakių. O pasakyti norisi labai daug. Tačiau jei patylėsite, padarysite sau paslaugą. Šiuo metu užsimezgę konfliktai – ilgalaikiai ir tikrai paliks daug nuosėdų. Po savaitės viskas bus paprasčiau.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Palengvėjimas. Atrodo, kad pro šalį skriejantys šventiniai balionai nuneša pastarųjų savaičių rūpesčius. Ateina palengvėjimas. Ir gerai, nes poilsio ir teigiamų emocijų labai reikia. Permainos dar laukia ateityje, o kol kas būkite ten, kur norisi, – namuose, su savais. Trokštantiems nuotykių – derinimo laikas. Skubantiems išsikovoti pripažinimą ir šlovę – sunkaus darbo metas. Kad ir kaip būtų, jums dar ne vasara.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pastangos. Jei meilės laivas – kitam krante, o jūs – šiame, tenka labai stengtis, kad jus pastebėtų. Ne todėl, kad jūs nepatrauklūs. Tiesiog žvilgsniai jūsų dabar nekabina. Žinoma, visada yra galimybė ką nors iškrėsti ar pasireikšti internete. Bet tai – ne išeitis, jei ieškote jausmų, o ne malonumų. Daugiau laiko atims paprasti namų ruošos darbai ir planai pertvarkyti buitį.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sūkuriai. Pažiūrėkite į žmones – visi kažkur bėga, skuba ir net nenutuokia, kas iš tiesų vyksta. O jums norisi žinoti, dalyvauti ir būti įvykių sūkuryje. Tie sūkuriai kartais visai ne jūsų, temos – jums svetimos. Išsiaiškinkite, kas ir apie ką šneka, ir tik tada prisidėkite. Priešingu atveju pakliūsite į kvailas situacijas. Visus darbus, kurie nėra gerai mokami, reikėtų nustumti į šalį.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Patiklumas. Ne viskas vyksta taip, kaip suplanavote ar tikėjotės. Taip yra todėl, kad manote galintys kontroliuoti situaciją. Jūs sutinkate stulbinamai išradingų žmonių ir būtų gerai, jei netaptumėte stulbinamai patiklūs. Yra tikimybė, kad susigundysite naujovėmis, kurios tėra akių dūmimas, patikėsite žmonėmis, to nevertais. Prieš nuspręsdami keisti gyvenimą iš pagrindų, pasitikėdami svetimais pagalvokite, ar tikrai čia tie, kurių laukėte.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Triukšmas. Ginčai menkaverčiai ir niekur neveda, nepadeda išsiaiškinti ar ko nors laimėti. Tai tiesiog triukšmas. Neeikvokite nei savo, nei kitų laiko tam, kas nenaudinga. Naudos paieškos nuves labai įdomiais keliais, supažindins su naujais žmonėmis, suteiks galimybių pakeliauti, pasimokyti ir papildyti žinių bagažą. Pagrindinis savaitės klausimas – kaip sugyventi su nesugyvenamais žmonėmis.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Išlaidos. Bandysite suvedinėti sąskaitas, baigti pradėtus darbus. Kai ką baigsite, kai ką perduosite kitiems. Padidėjusios išlaidos susijusios su pasikeitusiais darbais, atostogomis ar kokiais nors paklydimais. Tai neturėtų trikdyti, nes buvo galima viską numatyti. Reikia ieškoti naujos finansinės versmės, nes senosios jau baigiasi, iš kai kurių tik po truputį kapsi.

VANDENIS (01 21–02 19)

Rizika. Jei laimės daug ir ji baltais žiedlapiais byra į delnus, gali būti, kad jus dabar globoja pats dangus. Pasinaudokite gyvenimo pasiūlymais, bet neatsisakykite ir to, kam reikia nemažai darbo. Dabar toks periodas, kai galimybės didelės, tačiau su aštrumo, rizikos prieskoniu. Jums teks rinktis, kiek to prieskonio bus. Gal tik mirktelėsite šauniam barmenui, o gal ir visą gyvenimą pastatysite ant kvailio kortos.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pirkiniai. Labai sunku atsispirti naujiems pirkiniams. Viskas atrodo gražu, patrauklu, stilinga ir net labai madinga. Todėl ši savaitė greičiausiai bus išlaidų savaitė. Pirksite viską, kas spalvinga, ko gali prireikti ne tik jums, bet ir namiškiams. Atsitokėsite per vėlai. Na, bet kas padaryta, tas padaryta. Todėl jau antroje savaitės pusėje pradėkite galvoti, kaip uždirbti daugiau, ką nuveikti, kad išlaidos neviršytų pajamų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.