Astrologė: vieno ženklo atstovai prieis aklagatvį

Šią savaitę daugeliui knietės rizikuoti, kažką keisti. Kai kuriems tai visai neblogai seksis, tačiau Jaučio ženklo atstovai prieis aklagatvį, teigia astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2018, 11:58 AM, atnaujinta May 23, 2018, 12:01 PM

Avinas (03 21–04 19)

Mintys apie bendrus reikalus, bendrus projektus ar darbus nuveda tolyn. Kartais taip toli, jog net neprisimenate, kuo prasidėjo pokalbis, kodėl ir ką norėjote išsiaiškinti. Jums reikia kompanijos, pritarimo, linksmo klegesio ir draugiško peties. Jūs į tai žiūrite kaip į bendrą reikalą, bendrą praturtėjimo planą. Tačiau kitiems tai gali būti tiesiog malonus laiko praleidimas. Pasidomėkite, kokios su jumis kartu einančiųjų nuostatos.

Jautis (04 20–05 20)

Priėjote aklagatvį. Buvo ženklų, nuorodų ir net perspėjimų. Jūsų nesulaikė niekas, ėjote tiesiai ten, kur norėjote. Gali būti, jog nukentėjo aplinkiniai, namiškiai, bet jūs vis tiek laikotės savo kelio, vis dar manote, jog esate teisūs, ir bet kokiomis priemonėmis siekiate tikslo. Sulaukiate savo darbų rezultato. Tai jums gali nepatikti, tačiau gaunate tai, ko nusipelnėte, ir tiek, kiek esate verti. Savaitę praskaidrina tik kelionės ir naujos pažintys.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nors noras galva pramušti sieną jums nesvetimas, pernelyg didelis jautrumas, savų pozicijų gynyba dabar peržengia blaivaus proto ribas. Todėl gali iškilti nemažai problemų partnerystėje. Nuomonės keitimas ypač nemaloniai nuteiks aplinkinius. Raskite būdų, kaip tai padaryti ne taip skausmingai. Viską galima paaiškinti pavasariu ir svaigiu akacijų žydėjimu. Tačiau meilė dar kažkur supasi.

Vėžys (06 21–07 22)

Noras rizikuoti – begalinis, ir dabar jau lošiama ne tik turtu, santaupomis, bet ir jausmais bei ateities planais. Gerai pagalvokite, ar tokia rizika gali pasiteisinti. Vieniems gali, kitiems – ne. Viskas priklausys nuo to, su kokia patirtimi jūs atėjote iki šio taško. Tačiau pojūtis, kad galite daug, sugebate daug, ir dosnumo protrūkiai aplankys visus. Pasilinksminkite ir palinksminkite kitus. Nedideli nesklandumai namie – dar viena galimybė viską pasukti norima linkme.

Liūtas (07 23–08 22)

Niekas taip neišves iš kantrybės kaip ginčai apie vaikų atostogas, stovyklas ar užsitęsęs kaimynų remontas. Nepatiks ir situacija darbe, nes atrodys, kad kiti pasakoja pasakas, meluoja ir stengiasi būti svarbesni. Ne, tiesiog yra dalykų, apie kuriuos net neverta kalbėti. Jūsų pagrindinis rūpestis – namų komfortas, tvarka ir soti vakarienė, net jei ir paryčiais. Tai, kas nepavyksta ryte, gali pavykti vėlai vakare.

Mergelė (08 23–09 22)

Pati geriausia jūsų patirtis, pats didžiausias potyris ir džiaugsmas yra už baimės slenksčio. Jūs turite įveikti savo baimę vien tam, kad galėtumėte patirti ką nors nauja ir neįprasta. Nesvarbu, ar tai susiję su fiziniais išbandymais, ar su nauja veikla, ar naujų elektronikos prietaisų panaudojimu. Tai laikas, kai įveikiate save, atrandate dar vieną sritį, kurioje galite jaustis laisvi. Tegul jūsų nežinojimas ir nemokėjimas ir baimė taps postūmiu į priekį.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Atsargumas begalinis. Dabar ne laikas eiti atbulam – viskas, kas gali būti gražu, yra priekyje. Nors pastaruoju metu ir jaučiatės nesaugiai, nors atrodo, kad kai ko nesuprantate ar nežinote, tai nėra priežastis viską griauti ar įtarinėti. Reikia tiesiog gyventi taip, kaip gyvenote. Nebijokite pasirodyti senamadiški ar sentimentalūs. Aplinkiniai tai žino ir už tai jus vertina. Gal kiek daugiau rūpesčių sukelia elementarios, paprastos, buitinės problemos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jaustis laisvam ne visada sekasi, bet dabar atrodo, kad viskas savo vietose, viskas taip, kaip turi būti. Jūsų pastangų kaip ir nereikia. Nors gal finansiškai ir reikėtų šiek tiek prisidėti. Darbe gali kilti smulkių nesusipratimų: nuomonių skirtumas, derinant kažką per atstumą suveiks sugedusio telefono principas. Bet tai smulkūs nesusipratimai, kurie tiesiog bus sušluoti kaip pabirę peržydėjusių gėlių žiedlapiai.

Šaulys (11 22–12 21)

Atostogos, bet netikros. Gal kiek mažiau tiesioginio darbo, bet daugiau papildomų pareigų. Jumis pasitiki, bet laimės pyragą raiko kiti. Nesikrimskite, viena kita razina ir jums nubyrės. Gal kiek mažoka, nesotu, jaučiatės neįvertinti, tačiau tai laikina, ateis ir jūsų šlovės valanda. Išvažiavimai į gamtą, šventės po atviru dangumi žavi, tačiau nepakliūkite po apkalbų lietumi – teks labai ilgai džiūti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Noras kraustytis ar pertvarkyti būstą, darbo vietą yra tiesiog momentinis kaprizas, o ne būtinybė. Nereikia to daryti paskubomis – viskas baigsis gerai. Ši savaitė kupina susitikimų, plepalų ir kalbėjimų apie niekus. Svarbių ir reikšmingų įvykių buityje neturėtų būti, tik keli neesminiai, nors ir erzinantys nesusipratimai. Visa tai palikite nuošalyje ir pasirūpinkite, kad vaikai, vaikaičiai ir visi kiti mažieji piliečiai jūsų aplinkoje būtų užsiėmę, – taip išvengsite didesnių bėdų.

Vandenis (01 20–02 18)

Paskutinis laikotarpis panašus į vieną ilgą, sudėtingą ir užimtą dieną. Ji nesikartoja, žmonės, įvykiai, darbai keičiasi, tačiau jums tai kaip ta pati diena. Atsimerkite, apsižvalgykite. Šeivamedžiai peržydėjo, švyliai baltuoja, žemuogės noksta – yra judėjimas. Reikia jį pamatyti, įsijungti į kitą ritmą ir matyti daugiau, ne tik savo darbus ar savą aplinką. Reikia praplėsti ribas, mokytis ir ieškoti naujovių.

Žuvys (02 19–03 20)

Būti lyderiu, jaustis pranašesniam ir turėti valdžią – didžiausi norai dabar. Jei jūs turite tikslą, dabar puikus laikas jo siekti, negalvojant, nesitariant, pasitikint vien savimi. Tačiau įsijautus gali taip nutikti, kad pamiršite savo tikslą ir tiesiog pasinersite į darbus, net negalvodami, kas iš to išeis. O gal tik vaidinsite, kad esate svarbūs ir pabėgę nuo rutinos, kojas įmerkę į tekantį vandenį, svajosite, kaip viskas keičiasi ir be jūsų pastangų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.