Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gegužės 24 d.

Įkvepiančios idėjos, nauji sumanymai, tačiau ar realūs? Pirmą dienos pusę iki 15 val. 14 min. tikrai ne: dar tęsis vakar po pietų prasidėjęs kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kuris netinkamas atsakingiems reikalams tvarkyti, tartis dėl svarbių dalykų, ilgalaikiams susitarimams pasirašyti. Tai bus iliuzijų, apgaulių, įvairių nesusipratimų laikas, kai tai, kas bloga, atrodo gerai ir abejojama geru. Tad iki 15 val. 14 min. nieko rimto nesiimkite, nieko naujo nepradėkite. Nepalanku bus ir vykti į kelionę.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2018, 12:01 AM

Vėliau prasideda darnus metas, tiesa, ypatingo likimo palankumo tikėtis gali tik atsakingi, darbštūs, sąžiningi asmenys. Tad susitelkite ir kibkite į darbus nelaukdami paspirties iš šalies. Tai bus svarbus metas, kai naudinga imtis atsakingų darbų, priimti lemtingus veiklos sprendimus.

Antrą dienos pusę galimi susitikimai su gerais draugais bei įdomiais žmonėmis – bendraujant gali kilti puikių sumanymų, tikėtini ir vertingi pasiūlymai, kurių galima imtis neatidėliojant.

Beje, antra dienos pusė siejama su karminiu atpildu (sužinosime, ką per mėnesį užsitarnavome) bei jausmais, meile. Tai geras laikas ir bendrauti šeimoje, ir meilės pasimatymams.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, parkristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis – apgaulių, iliuzijų laikas, nepalankus metas atsakingiems susitikimams, susitarimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti, kelionėms; tiktų nešioti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Nepervertinkite situacijos, gaunamų pasiūlymų pirmą dienos pusę – atidėkite derybas, susitarimus, įsipareigojimus po 15 val. Ir nepanikuokite, jei nuo ryto nesulauksite šilto atsako iš artimo žmogaus, – tai nieko bloga nereiškia. Kad ir su kuo bendrausite, būtina tolerancija. Labiau įsiklausykite į partnerių pageidavimus bei draugų patarimus – gal nematote ko nors svarbaus, to, kas giliai paslėpta, o jūsų partneriams, sutuoktiniui tai akivaizdu? Geras laikas ilgalaikiams susitarimams.

Jautis (04 21–05 20). Pirmą dienos pusę iki 15 val. 14 min. venkite atsakingų darbų bei savo šefo – tai klaidų metas, kai lengva pervertinti savo galimybes, ir ne tik tvarkant reikalus, bet ir aiškinantis santykius su mylimu žmogumi. Vėliau imkitės to, ko nemėgstate, – kantrybės užteks. Po pietų tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Tik bus svarbu neužsispirti ir neužsigauti – nepervertinkite realių galimybių. Vakarą geriausia praleisti namuose, siekiant padėti artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmą dienos pusę iki 15 val. gauta naujiena, išgirstas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite skirti viliones, provokacijas. Vėliau galite drąsiai rizikuoti, imtis apskaičiuotos avantiūros – tai laimingas metas. Jis bus naudingas laisvų bei kūrybinių profesijų atstovams ieškoti naudingo ir įdomaus užsakymo. Beje, stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, į savo vaikų kalbas – galite suprati tai, kas iki šiol jums buvo paslaptis. Vakaras geras romantiškiems susitikimams.

Vėžys (06 22–07 22). Daug tikėtis iš likimo neverta. Vis dėlto vykite nuo savęs blogas mintis, nes jos vienaip ar kitaip jums pakenks, neigiamai paveiks jūsų ateitį. Elkitės tyliai, ramiai, likite santūrūs, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus, pirkti vertingų daiktų. Pirmą dienos pusę venkite aiškintis santykius su sutuoktiniu, ypač jei ką tik sužinojote nemalonių dalykų apie antrosios pusės elgesį. Antrą dienos pusę tinka apsispręsti dėl gyvenamosios vietos pakeitimo.

Liūtas (07 23–08 22). Iki 15 val. – jokių avantiūrų, jokios rizikos, taupykite jėgas popietei. Po 18 val. prasideda sėkmingas laikas, kai per trumpą laiką galite rasti išeitį, kurios anksčiau nematėte, išspręsite painią įsisenėjusią problemą. Ir daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti dalykų, apie kuriuos nežinojote, kurie nuo jūsų buvo slepiami. Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite po 15val., – ateityje tai gali praversti, tiesa, kitaip, nei dabar pasirodys.

Mergelė (08 23–09 22). Nenorėkite nieko daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio (bent jau iki 15 val.). Po pietų ieškokite naujų uždarbio šaltinių – dabar išvysite tai, ko anksčiau nematėte. Po 15 val. tinkamas laikas ilgalaikiams sandoriams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, buities problemoms spręsti. Nepirkite vertingų daiktų gerai to neapgalvoję – geriau tai atidėti rytdienai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Visada ir visiems nebūsi geras, – teks kažką viena rinktis, tik reikėtų tai daryti po 15 val., o netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Pernelyg nepasikliaukite kieno nors pažadais – svarbius reikalus derėtų tvarkyti vieniems. Tiesa, būsite energingi ir sėkmė lydės, kad ir kuo užsiimsite. Po 15 val. geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, radikaliems sprendimams priimti. Palankus didelis fizinis krūvis.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki 15 val. nepalanki diena. Svarbiausia, kad tuo metu nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnesnėms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite suklysti, tiek dirbdami, tiek bendraudami su mylimu žmogumi. Ir mažiau liūdnų prisiminimų – jie nuves į ten pat. Verčiau prisiminkite, kiek džiaugsmo, laimės likimas jums yra siuntęs, ir tai įkvėps. Antra dienos pusė – palankus metas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galimas slaptas meilės nuotykis.

Šaulys (11 23–12 21). Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite, netikėtumai jums nesugadins nuotaikos. Iki 15 val. ne laikas kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tiesa, jei jums ką nors pažadės antrą dienos pusę, tai bus įvykdyta, gal tik ne taip greitai, kaip norėsite. Pagalba tvarkant reikalus gali ateiti per įtakingą asmenį – tiktų po pietų ieškoti tokios pagalbos. Taip pat būkite atidesni, ką jums patars draugė, kolegė ar žmona.

Ožiaragis (12 22–01 19). Iki 15 val. įtemptas laikas, kai susidaro įspūdis, kad visiems esate skolingi. Pretenzijos, ypač darbe, neišvengiamos – iš jūsų bus nemažai reikalaujama, tad nereikėtų imtis nieko papildomo. Po 15 val. gali pasiekti gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Po pietų itin tinkamas laikas apie jūsų sunkumus pasikalbėti su svarbiu, įtakingu, išmanančiu žmogumi (beje, ne tik darbo, bet ir asmeniniu, šeimos klausimu). Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Vandenis (01 20–02 18). Iki 15 val. reikėtų būti atsargesniems – nedėkite didelių vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų. Vėliau – sėkmingas metas, kai į pagalbą ateina draugai, įtakingi asmenys. Po pietų verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Tai bus ir geras metas ilgalaikėms sutartims tvirtinti su žmonėmis iš toli.

Žuvys (02 19–03 20). Nelengva diena: ne viskas klostysis, kaip norėsis. Pasistenkite nesikišti į svetimus reikalus, – dabar reikia koncentruotis tik ties namais, šeima. Ryte savo darbus atlikite kuo atidžiau – bus didesnė profesinių klaidų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą. Vis dėlto po pietų viskas apsivers jūsų naudai – laukia netikėta laimė. Tai bus geras laikas įvairiems darbo susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.