Palmira: savaitgalį – meilei nepalanki planetų padėtis

Vienišiai bei introvertai, asketai, darboholikai šiuo savaitgaliu bus tikrai patenkinti – bus puikios sąlygos atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir užsiimti veiklos, finansinių, buitinių problemų sprendimu. Tačiau audringų šventimų, įvairių pramogų, gausių susibūrimų mėgėjams gali tekti nusivilti – vargu ar jiems pavyks pajusti, kas yra gyvenimo šventė. Švelnioms, poetiškoms sielos savaitgalio nuotaikos irgi nepatiks – bendraujant gali slėgti atjautos, nuoširdumo, polėkio, subtilumo stygius.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-26 05:30, atnaujinta 2018-05-26 15:37

Romantiškiems pasimatymams taip pat ne pačios geriausios dienos – galimi įvairūs nesusipratimai. Pasistenkite šiomis dienomis nevertinti mylimo asmens elgesio: jei jums pristigs dėmesio, šilumos, tai dar nereiškia, kad jūsų nemyli ir esate nereikalingi. Tai susiję ne su kokiais nors neaiškiais pokyčiais jūsų bendravime, o su meilei nepalankia planetų padėtimi – tai tas pat, kaip negalima stebėtis, kad sušlapai per lietų, ir kaltinti dėl to savo antrosios pusės. Tad savaitgalį geriau neskirti romantiškų pasimatymų ir leisti laiką su artimaisiais ar senais draugais.

Beje, šiomis dienomis pasistenkite daugiau laiko rasti pabendrauti su senyvo amžiaus asmenimis – būtent jiems dabar bus reikalinga paguoda, parama, dėmesys.

Jei savaitgalį užsimegztų romantiškos pažintys, jos bus stabilios, ilgalaikės, tiesa, aistros, jausmingumo tarp partnerių bus nedaug.

Palankiausias laikas svarbesniems susitikimams, šventimams sekmadienį tarp 15 ir 17 val.

Savaitgalį bus kiek didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė dėl kritimo iš aukščio, neatsargaus elgesio su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Pirmadienis tinkamas intensyviai veiklai, įvairioms kelionėms, komandiruotėms. Tai puiki diena ko nors mokytis. Beje, turėsite galimybę kai ką ištaisyti savo praeityje. Atsigręžkite atgal – dabar turite progą kai ką perdaryti, dar kartą pamėginti savo laimę, pasinaudoti anksčiau praleistu šansu.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį susiję su jūsų praeitimi, šeima, tėvais. Gerai buvo regėti lietų, mirusius protėvius. Tiesa, jei jus jie įspėjo – paisykite jų žodžių: atsisakykite artimiausiu metu rizikingų kelionių, susitikimų.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei batas suplyštų; visos tamsios spalvos.

Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymas, gauti dovanų pasodintą augalą – sėkmė meilėje, darna šeimoje; balti, geltoni, auksaspalviai tonai.

Iš šeštadienio į sekmadienio buvo gerai sapnuoti žaliuojančias pievas, miškus, žydinčius sodus – tai džiaugsmas, meilė, šeimos pagausėjimas. Vaisiai – pinigai, turtas. Šaltis, žiema – vienatvė, nuostoliai, skurdas.

Blogas ženklas: einant paslysti, nukristi – galite praleisti svarbią galimybę, jei namuose imtų tinkas nuo lubų byrėti ar parketlentė išskristų – gresia nuostoliai, neturtas, jei nagas nulūžtų – liga, jei kas nors užkristų ant galvos – staigios, nelauktos permainos; pilki tonai.

Geras ženklas: išvysti amalą, krintančią žvaigždę – malonūs netikėtumai, šaunios pažintys, jei ant galvos užkristų paukščio plunksna – gera žinia.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose savaime gestų ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: antradienis išskirtinai palankus veiklai, naujų darbų pradžiai po 14 val. 9 min. iki pat vėlaus vakaro; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis iki 16 val. 40 min. kiek ramesnis, kai verta spręsti ginčytinus klausimus šeimoje, bent jau vėliau – ne laikas ginčams, priekaištams. Šeštadienio vakaras bei sekmadienis bus įtempti: dėl neesminių dalykų galite susipykti su draugais, taip pat artimaisiais, mylimu žmogumi. Nebūkite per daug reiklūs, rimti ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Kad savaitgalis netaptų pernelyg sudėtingas ir įtemptas, pats geriausias poilsis bus darbas bei sportas. Tik visur būkite atsargesni – didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Pirmadienis vers susimąstyti apie senas skolas. Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Atsakingus susitikimus bei kitokius svarbius reikalus atsidėkite antradieniui.

Jautis (04 21–05 20). Nepraleiskite progos šį savaitgalį paieškoti kompromisų. Pamėginkite filosofiškiau įvertinti savo santykius su sutuoktiniu, taip pat su aplinkiniais. Ir venkite aiškintis santykius sekmadienį – šios dienos konfliktai pavojingi. Tai įtemptas metas – nebus lengva išlaikyti savitvardą, pusiausvyrą. Kitaip galimi nuostoliai, netektys, nusivylimai. Ir nesiimkite nieko kategoriškai spręsti, laukite. Būkite itin atidūs sutuoktiniui. Jei dabar nieko nekeisite, elgsitės santūriai, po kurio laiko viskas savaime išsispręs. Pirmadienis tinkamas įvairiems susitarimams, palankus teisiniams reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis iki pavakarės visai smagus, tačiau vėliau jūsų nuotaikos gali pasikeisti, apimti nepasitenkinimas, suirzimas be priežasties. Šiomis dienomis, deja, tikėtinos problemos dėl santykių šeimoje (tai gali lemti nesklandumai, susiję su meile, ar pinigų stygius). Nesistenkite būti lyderiais – visur siekite kompromisų. Likite ištikimi, ne laikas meilės eksperimentams. Savaitgalį niekur neskubėkite, bet ir nesėdėkite be darbo ar kokio nors užsiėmimo – tai padės jums nesutrikti. Ir nelaukite įvertinimų bei pagalbos – tikriausiai patiems teks kam nors padėti, ką nors guosti, slaugyti ar tiesiog girti. Didesnė traumų tikimybė dirbant. Gali gesti įvairi technika. Gimtadieniui švęsti dienos nėra labai palankios, tad likite santūrūs. Pirmadienis tinkamas darbo reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Nors norėsis pramogų, nuotykių, vis dėlto šiomis dienomis geriausia leisti laiką neprarandant saiko. Būkite atidesni tėvams, jų sveikatai. Beje, net jei visiškai nesutiksite su jų nuomone, sutikite – šiomis dienomis itin negerai ginčytis su tėvais, juos nervinti. Savo vaikų atžvilgiu nebūkite pernelyg griežti – pasieksite priešingo rezultato. Jūsų sumanymai kiek keisis, o svajonės pildysis kitaip, nei tikėjotės. Nebūkite priekabūs mylimo asmens atžvilgiu. Šeštadienį bus naudinga kartu su vaikais atlikti sunkų, didelį darbą. Sekmadienį dėl niekų mažiau nervinkitės, nepriekabiaukite prie artimųjų – išprovokuosite nepasitenkinimą. Pirmadienis palankus atsakingiems reikalams tvarkyti, tinkamas svarbiems susitikimams, susitarimams.

Liūtas (07 23–08 22). Bendras šeimos narių triūsas šeštadienį jus suartins. Neverta savaitgalį kur nors vykti, keliauti, jei pasiilgote draugų, pasikvieskite juos pas save. Tad niekur nesiveržkite, nelėkite, juolab nevykite į rizikingas keliones. Nurimkite – pamirškite visus reiklus bei rūpesčius. Moterims reikėtų labiau pasaugoti savo ramybę bei gerą nuotaiką. Būkite atidesni tėvų sveikatai. Beje, šiomis dienomis gali padaugėti painiavos dėl meilės, tačiau nesiimkite nieko spręsti, ne laikas ryžtingiems veiksmams. Venkite azarto. Pirmadienis tinkamas užsiimti atidėtais darbais, tvarkyti namų, šeimos reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Stenkitės labiau pasirūpinti kitais: pasidomėkite, kas slegia artimuosius, kuo skundžiasi giminaitis. Neatsisakykite niekam padėti – rūpindamiesi kitais išvengsite jums patiems gresiančių nemalonumų (ar bent jau blogos nuotaikos). Šeštadienis palankus dalykiniams bei draugiškiems susitikimams, pokalbiams su artimaisiais. Sekmadienį pasistenkite pailsėti nuo visų. Niekam nieko nežadėkite, atsargiau važinėkite automobiliu. Neverta kur nors vykti, svečiuotis, nebent pas tėvus, giminaičius. Labiau pasirūpinkite jų savijauta. Pirmadieniui planuokite kuo daugiau reikalų – antradienis jau nebus toks sėkmingas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiblaškykite, niekur nevykite – savo namuose su šeima jausitės visų geriausiai. Beje, sutuoktiniui gali labai prireikti jūsų pagalbos, supratimo, užuojautos. Ne laikas šį savaitgalį spręsti nesutarimus, aiškintis nesusipratimus su antrąja puse. Sekmadienį galite pervertinti savas galimybes, ryžtis kvailai rizikai, kad kam nors ką nors įrodytumėte. Ir venkite žadėti ir atidžiau įsiklausykite į kitų patarimus, nuomonę. Tiesa, vertinkite kritiškai – netikėkite blogais žodžiais apie žmogų, kurį mylite. Beje, venkite ginčų viešosiose vietose bei kelyje tiek su savo pora, tiek su pareigūnais – tai brangiai kainuos. Savaitgalį būkite atsargesni su pinigais – galimos tuščios išlaidos, nepirkite vertingų daiktų, tikėtinos baudos. Pirmadienis tinkamas pinigų ir turto reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Neprašomi nepirškite savo nuomonės bei pagalbos– viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikėsitės, o dėl nesėkmės apkaltins jus vienus. Pasistenkite padėti, jei tik jūsų to prašys draugai, giminaičiai, tik nelaukite už tai padėkos. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, nelaimingi atsitikimai skubant (ypač jei valgysite ar ruošite valgį). Nors šeštadienio vakarą bei sekmadienį suvoksite, kokie esate populiarūs ir visiems reikalingi, vis dėlto artimieji turėtų likti jūsų prioritetas. Beje, sekmadienį verta būti ramesniems, saikingesniems, nes išaugs traumų, nuostolių tikimybė. Būkite atlaidesni, kantresni su vaikais, mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Jūsų reakcija apskritai gali būti agresyvesnė, nei įprasta, tad nepasiduokite impulsui. Pirmadienis tinkamas paskubinti seną, įstrigusį reikalą.

Šaulys (11 23–12 21). Abi dienos nepalankios – bus lengva suklysti, neteisingai sureaguoti, o klaidos bus lemtingos. Nepasiduokite emocijoms, saugokite sveikatą, taupykite jėgas. Geriausia likti pasyviems – nesistenkite kitiems (ypač mylimam asmeniui) nurodinėti, nesiimkite iniciatyvos ir neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų. Venkite gausių susibūrimų, nevartokite stiprių svaigalų. Galimi įvairūs nesusipratimai su mylimu žmogumi, tačiau santykių aiškintis nereikėtų. Šeštadienio vakarą, sekmadienį svarbu atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, ypač venkite norinčių jus paveikti, kaip nors ką nors įteigti. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų. Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite, ką galite, atidėkite kitai dienai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Planai, ypač moterims, gali keistis dėl įvairių netikėtumų namuose. Tik nesinervinkite, jei teks greitai persiorientuoti, – nekomplikuokite ir taip įtemptos padėties šį savaitgalį. Šioms dienomis turite elgtis apdairiau, o gautą informacija bei draugų elgesį vertinti kritiškiau, blaiviau. Savaitgalio optimizmas gana apgaulingas – mažiau vilkitės, mažiau planuokite – jūsų planai gali nelauktai sugriūti. Elkitės taip, kad nereikėtų rizikuoti sveikata, turtu. Ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Stiprinkite sveikatą. Pirmadienis gana sėkmingas – draugų padedami galite išspręsti seną problemą.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis iki pavakarės smagesnis. Vėliau gana įtemptas metas, kai sunkiai rasite vietą, nenusiraminsite. Tiesa, neblogai paveiks darbas vienumoje – jums reikia pabūti vieniems, atsiribojus ir nuo šeimos, ir nuo dalykinių reikalų. Šeštadienis tinkamas pamėginti išspręsti svarbią dalykinę problemą neoficialioje aplinkoje. Kita vertus, tądien bus itin svarbu artimieji, ypač tėvai, skirkite jiems daugiau dėmesio. Sekmadienis sudėtingas – būkite itin atidūs artimųjų skundams bei prašymams. Pirmadienis tinkamas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20). Apgaulingos dienos: galite susižavėti netikrais dalykais, pasiduoti kieno nors žalingai įtakai (ypač užsieniečio ar žmogaus, atvykusio iš kito miesto). Nepervertinkite savo galimybių, kritiškiau vertinkite gražius pažadus. Svečiuose būkite atidesni savo porai, juolab venkite konfliktuoti su sutuoktiniu. Sekmadienį vertėtų atsisakyti viešnagių – svečių verčiau kviestis pas save. Pirmadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis, taip pat užsieniečiais. Gautus pasiūlymus dėl veiklos, darbo pakeitimo priimkite tik su tam tikromis išlygomis – nauda nebus tokia didelė, kaip jums žadama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.