Astrologė: kitą savaitę vienam ženklui nubyrės pinigų

Avinams patartina rizikuoti, Vandeniams – tyliai sėdėti su pyragu ir arbata. Jaučio ženklo atstovus kitą savaitę gyvenimas gali pamokyti, tuo tarpu Ožiaragiams, panašu, nubyrės pinigų, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-05-27 05:30

AVINAS (03 21–04 20)

Rizika. Dideli troškimai nuveda toli. Rizikuoti, lošti, vaikščioti aštriomis briaunomis įdomu, patrauklu, o kartais net būtina. Rizika įtraukia. Gali būti, kad patirsite didelių nuostolių. Vengdami rizikos atsisakote laimėjimų džiaugsmo ir didelės dozės adrenalino, bet turite ramų ir sotų gyvenimą. Todėl rinkitės.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pamokos. Įsitikinsite, kokios sunkios gali būti pamokos. Bausmė už neatsargumą, atpildas už neatsakingą žodį, kaltės jausmas už kvailą poelgį. Gyvenimas – griežtas mokytojas, ir nei tėvų, nei gydytojų rašteliai negalioja. Saugokite artimuosius, venkite konfliktinių situacijų, prikąskite liežuvį ir nedalykite patarimų, jeigu jų niekas neprašo. Savaitė įtempta, nemaloni, tačiau naudinga, nes net ir nenorėdami daug išmoksite.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Tobulėjimas. Kažkas atsitiko jūsų gyvenimui? Tai puikiausias laikas pradėti naują tobulėjimo ciklą. Galbūt jis truks tik vieną savaitę ar keletą dienų, bet vis tiek reikia atsinaujinti. Mėgaukitės eterinių aliejų magija ir natūralia kosmetika. Yra daugybė būdų atsinaujinti, tik jų nežinote. Tobulėkite bent keletą dienų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Sprendimai. Jei manote, kad reikia ką nors daryti, tai ir darykite. Paskambinkite, parašykite, nuvažiuokite. Gal veltui vilkinate laiką? Gyvenate tuo, ką jautėte anksčiau? Esate įklimpę prisiminimuose? Reikia pataisyti padėtį. Imkitės ko nors nauja: užmegzkite santykius, išvažiuokite gyventi į kitą šalį arba grįžkite pas tuos, kuriuos mylėjote. Tai sprendimų savaitė.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Darbas. Tai, kas vyksta darbe, yra svarbu, ypač jeigu pasirašote susitarimus, įsipareigojate ar imatės naujų pareigų. Visi stebės, kaip susitvarkote su darbu, kaip bendraujate. Gali būti, kad vertinimai ne visada bus palankūs, bet buvote įspėti, vadinasi, apsaugoti. Galite tuo pasinaudoti ir išvengti klaidų. Namuose taip pat yra svarbesnių už jus.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Tvarka. Gražiausios svajonės išblunka lyg užmirštas atvirlaiškis. Ne visada pavyksta bandymai susitvarkyti namuose, kad būtų ramiau viduje. Aplinkiniams gerai ir taip. Atsiras noras išmesti viską, kas nereikalinga, išvalyti, išplauti ir susikurti visomis prasmėmis švarią erdvę. Raskite laiko ir būdų tai padaryti, nes tada galėsite gilintis į tai, kas svarbu. Darbe mažai konkretumo, bet tai laikina.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kaina. Daugybė spręstinų klausimų ir problemų, kurioms reikia jūsų dėmesio. Stenkitės viską sutvarkyti kaip įmanoma greičiau ir atsargiau. O paskui liks tik melstis, kad viską gerai supratote. Kiekviena tiesa, kiekvienas pasirinkimas turi kainą. Jums teks mokėti ir už teisingus, ir už klaidingus sprendimus. Išsisukti nepavyks, metas veikti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pasitikėjimas. Netrukus pasijusite geriau, bet kol kas tenka laukti. Nesvarbu, kokios paslaptys slegia jūsų pečius, nesvarbu, kiek norinčiųjų jūsų ratus nustumti nuo kelio. Turite žinoti, kad laikas – jūsų sąjungininkas. Laukite. Per daug iliuzijų, pernelyg pasitikite savimi ir tais, kuriuos vis dar laikote draugais. Reikia kitokios nuomonės ir kritikos, kad suprastumėte, kaip viskas klostosi iš tiesų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pusiausvyra. Jūsų laisvę ir norus plėšo į skiautes. Smulkūs, beverčiai ginčai, nieko, kas truktų ilgai. Vienintelė išeitis – tarp pliurpalų rasti naudingos informacijos, megzti ryšius, atkreipti dėmesį į žmones, kurie šį tą žino ir gali. Labai tikėtina, kad visa tai blaškys, neleis susikaupti, tačiau pauzės ir pasivaikščiojimai padės išlaikyti pusiausvyrą.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pinigai. Ant gyvenimo svarstyklių padedama jūsų vertė, laimėjimai ir gabumai. O sveriate, vertinate ir įkainojate patys. Tai ne finansai, tai žymiai sudėtingiau. Žinoma, gali būti, kad darbe ir apie pinigus pakalbės, pridės keletą eurų prie algos ar pasiūlys papildomo darbo vakarais. Kiek esate verti, žinote tik jūs. Tik neimkite atlyginimo sulūžusio šokolado plytelėmis ar kitokiomis smulkmenomis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Arbata su pyragu. Tyla gali būti maloni, ypač tada, kai ir aplinkiniai tyli. Nesistenkite visiems įtikti, visų pradžiuginti ar sulaukti dėmesio iš tų, kuriems nerūpite. Nespurdėkite. Ateis, pasveikins, jei reikės, pagirs. Jūsų nuomonė šiuo metu nepageidaujama, o išsiblaškymas ir skubėjimas erzina. Paslaptimis nesidalykite, pinklių neregzkite, plepalais neužsiimkite. Sėdėkite tyliai su pyragu ir arbata.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pakantumas. Gyvenate tarp žmonių, o ne bulvių maiše, kur tamsu ir nieko nesimato. Jus mato visi. Todėl reikia bendrauti, palaikyti gerus santykius, retkarčiais bent „labas“ kaimynams pasakyti. Gali būti, kad viskas klostysis paprastai, kasdieniškai, tačiau penktadienis bus ypatingas, svarbus. Beje, nuo jūsų elgesio priklausys, kaip seksis iki pat vasaros pabaigos. Daugiau kantrybės, mažiau užgaidų. Būkite pakantesni tiems, kas šukuojasi kitaip.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.