Palmira: iki popietės tęsis išskirtinai palankus metas

Iki sekmadienio popietės tęsis išskirtinai palankus metas. Nuo 15 val. 53 min. prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas švęsti, pramogauti. Patartinas uždaras šeiminis bendravimas. Išaugs traumų ir įvairių nesusipratimų, apgaulių, autoavarijų tikimybė. Būkite atidesni maisto kokybei – labiau tikėtinas apsinuodijimas, venkite svaigalų ir apsvaigusių asmenų.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2018, 5:30 AM

Pirmadienį iki 16 val. 56 min. tęsis vakarykštis kritinis laikas, kai dažniau klystama, pykstamasi. Būtinas taktas bendraujant, atida dirbant. Nepatartina imtis atsakingų užduočių. Dažniau tikrinkite atliekamus darbus.

Sekmadienį 7 val. 20 min. Merkurijus apsisuks ir ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki lapkričio 17 d. Kai Merkurijus juda tiesiai, puikus metas bendrauti, dirbti su nauja informacija, aktyviai veiklai, verslui. Ims spartėti darbo tempas, taps lengviau mokytis, rašyti, skaityti.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti šventes, mažus vaikus, ugnį, žaibą, blogai regėti vandenį, save nuogą, taip pat košmarus.

Blogas ženklas: jei savaime kas nors namuose užsidegtų, plyštų užuolaidos, staltiesės, jei raktas sulūžtų, spyna sugestų, rasti kieno nors pamestus pinigus, juos pasisavinti.

Geras ženklas: jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas užkristų.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo regėti medžius, kelią, mirusius draugus, giminaičius. Blogai – matyti peilius, žirkles, iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, kirpti plaukus, nagus.

Blogas ženklas: jei vėjas kepurę nuneštų, jei skėtis ar peilio ašmenys sulūžtų, įspjauti, įsidurti, susižeisti iki kraujo, daug dūmų matyti, pamesti piniginę, kokį nors daiktą.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, pamesti keletą centų, rasti odinį arba medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas imtis atidėtų, užvilkintų darbų; palankūs raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį jausitės puikiai – prasidės jūsų sėkmės metas! Sekmadienis džiugus, ypač jei išsiruošite aplankyti gerų draugų ar šiaip kur nors išvyksite toliau nuo namų. Pirmadienis tinkamas kelionėms, susitikti su žmonėmis iš toli.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį, ypač vakarop, venkite kitus kritikuoti – tai gali būti jūsų pačių ydos. Tad geriau pailsėti nuo aktyvaus bendravimo ir pramogų, kitaip pirmadienis gali būti sunkus. Pirmadienį gali tekti spręsti skolų, mokesčių, baudų problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirma sekmadienio pusė – palankus metas ir savo jausmams išpažinti, ir pasipiršti. Šis laikas puikus su antrąja puse išvyksti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenėje. Pirmadienis nepalankus atsakingiems susitarimams. Venkite ginčų.

Vėžys (06 22–07 22). Antrą sekmadienio pusę pasistenkite likti linksmi ir nuoširdūs – nebūkite smulkmeniški. Pirmadienis netinkamas darbo susitarimams. Būkite atidesni sveikatai, virškinimui antrą sekmadienio pusę ir pirmadienį.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis – meilės metas, galintis padėti susitaikyti ir su artimaisiais, ir su mylimu žmogumi. Sekmadienio vakarą nepriekabiaukite ir nebūkite smulkmeniški. Pirmadienį venkite avantiūrų – būsite linkę į lengvabūdiškus sprendimus.

Mergelė (08 23–09 22). Lemtingi susitikimai ir pasiūlymai – jūsų gyvenimas gali pakrypti kita vaga. Žavūs komplimentai, mielos dovanos, atkaklus dėmesys šiomis dienomis gali išprovokuoti priimti spontanišką sprendimą ir, jei užsimezgęs romanas neatvės per kelias dienas, jis gali būti ilgalaikis ir laimingas. Jei esate susituokę, pasistenkite kuo daugiau šilumos ir meilės skirti antrajai pusei: jūsų santykiai tikrai ilgam sutvirtės. Pirmadienis nepalankus imtis atsakingų reikalų. Tiesiog pailsėkite namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis puikus bendrauti, kelionėms, tačiau problemų padaugės antrą dienos pusę. Pirmadienis netinkamas įsipareigojimams, svarbiems susitikimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienio netikėtumai maloniai nuteiks – netikėta pagalba, seniai matyto draugo vizitas. Verta paišlaidauti dėl tų, kuriuos mylite. Beje, ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą, aiškintis finansinius reikalus su verslo partneriais ar vadovybe sekmadienio vakare bei pirmą pirmadienio pusę.

Šaulys (11 23–12 21). Nepraraskite saiko – bus svarbu likti ramiems ir taktiškiems: jūsų meilės bei globos kai kam gali pasirodyti per daug (aišku, tai skonio reikalas, ir tik jums žinoti, kas brangiam žmogui yra per daug). Sekmadienio pirma pusė smagi. Tiesa, vakare venkite neplanuotų išlaidų ir daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti. Pirmadienį venkite impulsyvių sprendimų, rizika irgi nepasiteisins.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį pasistenkite atsiriboti ne tik nuo rūpesčių, bet ir nuo bendravimo, aišku, jei norite gerai pailsėti. Antrą sekmadienio pusę derėtų vengti stiprių svaigalų ir bendravimo su nepažįstamais žmonėmis, svetimomis kompanijomis. Pirmadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį, ko gero, norėsite skirti draugams ir neapsiriksite. Tik nepamirškite, kad vakarop prasidės nepalankus iliuzijų metas, kai ne viską galite suprasti ir vertinti teisingai. Šis laikas, kaip ir pirmadienis, nebus tinkamas susitarimams, įsipareigojimams bei permainoms.

Žuvys (02 19–03 20). Antrą sekmadienio pusę nebūkite maksimalistiškai nusiteikę artimųjų atžvilgiu – mažiau norėkite ir prašykite. Jie tai suvoks kaip nepelnytas priekabes ar jūsų kaprizus. Gerai aplankyti tėvus ir įteikti jiems kokią nors dovaną. Pirmadienį pasistenkite kuo geriau atlikti savo užduotis darbe – galite sulaukti priekaištų iš klientų, vadovybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.