Palmira: įprastos taisyklės gali veikti atvirkščiai

Sudėtingas, įtemptas pilnaties metas, kai reikia vengti bet kokių konfliktų, netinka priimti atsakingų sprendimų. Išaugs ne tik konfliktų, bet ir traumų, avarijų tikimybė. Būtina atida tiek dirbant, tiek kelyje – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2018, 5:30 AM

Diena gali būti įdomi asmenims, mėgstantiems improvizacijas, o standartus vertinantiems kaip apribojimus, neleidžiančius pasireikšti kūrybinėms asmenybės galioms. Tad įprastos taisyklės (asmeniškai bendraujant ar tvarkant reikalus ir t.t.) gali veikti kiek kitaip, o kartais ir atvirkščiai. Ten, kur visada išgirsdavote „taip“, galite sulaukti „ne“, ir atvirkščiai.

Tai paradoksų metas, kai sunku suprasti, kas yra gerai, o kas blogai, nes kiekvienas sprendimas gana greitai bus įvertintas kaip netikęs. Manoma, kad tokiais atvejais saugiausia taktika – nieko nekeisti, nepradėti nieko iš esmės naujo ir likti ištikimiems sau, savo principams, žmonėms, kurie yra mūsų draugai, partneriai, mylimieji.

Tvarkant reikalus bus naudinga įvertinti situaciją iš priešingų pozicijų, tarkim, savo ir oponento. Naudinga bus pasiruošti ir priešingai oponento reakcijai ir vadinamajam blogiausiam atvejui. Svarbiausia neskubėti ir nesitikėti greito problemų sprendimo ar reikalų tvarkymo. Pasiruoškite vilkinimui, vėlavimui, deja, galite susidurti su kliūtimis, patirti įvairių nesklandumų dėl nepunktualumo, aplaidumo, nerangumo, tingumo, o gal paprasčiausio išsiblaškymo, neatidumo. Ne laikas žadėti, įsipareigoti, o kiekvienam reikalui skirkite daugiau laiko nei įprasta.

Vis dėlto vakaras puikus: 18 val. 10 min. prasideda šviesusis darnos atgavimo, susitaikymo metas, kai grįžta santarvė, abipusis supratimas.

Galimi nesklandumai, nesusipratimai dėl kompiuterių, telefonų. Ne laikas juos pirkti.

Šiandien ne laikas pramogoms, pasilinksminimams. Didesnė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

14 val. 22 min. Saulė įeina į Skorpiono ženklą. Tai skatina įtampą, paslėptą (iki tam tikro laiko) agresyvumą, vidinį diskomfortą. Tiesa, tai truks tik tol, kol suvoksite, jog atėjo laikas permainoms. Skorpiono užduotis – sukelti stresą tiems, kurie geruoju nenori keistis. Dabar būsime verčiami atsisakyti to, kas trukdo tobulinti savo vidinį pasaulį, kad išsivalytume, pažadintume snaudžiančias galingas jėgas. Priešingu atveju neišvengsime nuostolių, netekčių, stresų. Tad jei kritiškiau įvertinsite savo gyvenimo būdą, save, tikėtina, kad magiškasis Skorpionas nenustebins jūsų jokiais netikėtumais.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia; plaukti švariu vandeniu – sėkmė; nešvariu – liga. Danties netekti – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis. Miškas – baimė; jame pasiklysti – atmintį prarasti; ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, jei namuose koks nors augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam.

Geras ženklas: gauti dovanų kokį nors augalą, gėlę – sėkmė; netyčia apsiplikyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis – permainingas, neprognozuojamas metas, nepalankus svarbiems susitikimams, ilgalaikiams susitarimams; palankios visos ryškios spalvos ir neįprasti jų deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Stenkitės nusiraminti – ne laikas ką nors keisti. Tad nepriimkite jokių lemtingų sprendimų. Kad diena nesukeltų nenumatytų rūpesčių, teks atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą, atsargiau elgtis su pinigais ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus. Ir pasiruoškite, kad šiandien ne visada būsite teisūs (bent jau aplinkiniai taip kai kada manys).

Jautis (04 21–05 20). Netikėtumų pakaks – nuobodžiauti nebus kada. Tai apgaulingas metas – nebūkite patiklūs. Šiandien geriausiai seksis darbuotis namuose, o darbe galimi nesusipratimai. Venkite ginčų su šefu, nusileiskite kolegoms. Diena gana pasyvi – gali būti sunku susikaupti, blaiviai mąstyti. Diena nepalanki aiškintis meilės santykius ir su mylimu asmeniu, ir su sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Diena skatins bendrauti, imtis permainų. Jei tik būsite lankstesni ir išradingesni, galite aptikti naujų, netikėtų būdų senoms, įgrisusioms problemoms išspręsti. Vis dėlto būkite atidūs bendraudami, užmegzdami pažintis, atsargesni kelyje. Beje, viešajame transporte, prekyvietėse labiau pasaugokite asmeninius daiktus. Šiandien nereikėtų klausytis įvairių kalbų apie artimus žmones bei šefą, venkite veltis į ginčus. Vakare patartina neplanuoti išvykų, kelionių ir svarbių pokalbių.

Vėžys (06 22–07 22). Venkite nesutarimų su partneriais ar sutuoktiniu – vargu ar bent vienam iš jūsų pakaks sveiko proto, ypač jei mėginsite skaičiuoti šeimos nuostolius ir pajamas, įvertinti gerbėjų keliamą grėsmę. Piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, svarbiems karjeros sprendimams priimti netinkamas metas. Nepatartina su darbdaviu aptarinėti jūsų perspektyvų, prašyti didesnio atlyginimo ar paaukštinimo.

Liūtas (07 23–08 22). Gali atsiverti anksčiau nepastebėtos, nežinomos galimybės jūsų verslui bei finansinėms problemoms spręsti, tačiau ne laikas priimti lemtingą sprendimą – reikia laiko viskam apgalvoti ir patikrinti, nes ši diena žada tiek naudą, tiek nuostolius. Niekur neskubėkite, kita vertus, būkite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos (vakare tai bus aktualu). Verta labiau atsižvelgti į šeimos nuomonę.

Mergelė (08 23–09 22). Gal kilti nenumatytų kliūčių ir apribojimų, atsirasti nemalonių išlaidų. Beje, galite ir netyčia sužinoti pinigų dingimo paslaptį, tikrąją nuostolių priežastį arba kai ką apie „užklasinę“ sutuoktinio veiklą. Ne laikas svarbioms finansinėms operacijoms ir meilės santykiams aiškintis. Labiau pasaugokite savo turtą. Atsargiau su elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais. Ir mažiau planuokite – tai tas laikas, kai planus reikia tiesiog pamiršti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko griežtai neplanuokite – galite sugaišti laiką nenumatytoms kliūtims įveikti. Bet kokiu atveju jūs turite puikių draugų, įtakingų sąjungininkų, kurie jausis laimingi jums padėdami. Diena tinkama bet kokiems susitikimams, jei mokate vertinti ir gerbti pašnekovo nuomonę. Tačiau jei manote, kad visi kiti gali turėti savo nuomonę, bet jūsų svarbiausia, verčiau šiandien svarbių reikalų neaptarinėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Rūpesčiai ir atsakomybės našta gali priversti rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus. Geriau tai atidėti kitos savaitės pradžiai. Stenkitės laviruoti tarp skirtingų nuomonių ir įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais ir sutuoktiniu. Būkite apdairesni bendraudami su kolegomis, šefu. Neatsisakykite jums siūlomos pagalbos ar naujų pareigų. Siekite įgyti sąjungininkų ir tikrų draugų (kitaip įgysite priešų). Labiau pasaugokite sveikatą. Galimos traumos.

Šaulys (11 23–12 21). Apgaulingas metas – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Nesivelkite į neapgalvotas avantiūras, nerizikuokite pinigais, ne laikas juos investuoti. Ne pats geriausias laikas pirkti elektros prietaisus, kompiuterius, telefonus ir t.t. Labiau pasaugokite vaikus ir nesiduokite išprovokuojami jų kaprizų. Nepatartina ko nors reikalauti iš mylimo žmogaus. Vis dėlto sutuoktiniams neblogai vakare aptarti nesutarimų priežastis, taikytis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinojote, bet apie juos nutuokėte. Ši diena labiausiai tinkama poilsiui – reikėtų vengti įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų. Geriau netvarkyti svarbių piniginių ir turto reikalų. Galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kuriems teks padėti.

Vandenis (01 20–02 18). Perversmų laikas, kai viskas gali išeiti kitaip, nei manysite. Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite neskubėdami. Siūlomą pagalbą priimkite. O įsipareigoti reikėtų labai atsargiai – jūsų laukia dar nenumatyti pokyčiai. Dažniau patylėkite, nesiskųskite. Neliūdėkite dėl nuostolių, dėl to, kad esate suprasti tik formaliai ir apskritai neteisingai. Pasisaugokite vagių, sukčių. Vakare galimas malonus susitikimas, džiugi žinia. Tai geras laikas taikytis.

Žuvys (02 19–03 20). Nepalankus metas veiklai – geriausia niekuo rimtu neužsiimti darbe ir daugiau laiko skirti poilsiui. Nieko nesureikšminkite, likite saikingi. Tai geras laikas apmąstymams. Nepalankus metas ilgalaikiams finansiniams įsipareigojimams. Beje, galimas nelauktas pamirštos skolos grąžinimas. Vakaras susijęs su likimo dovanomis. Jei jums reikia susitaikyti, įteikite dovanėlę, pakvieskite vakarienės, ir bendra kalba bus rasta gana greitai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją