Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 16 d.

Nors ši savaitė – nervingas laikas tarp dviejų užtemimų (Saulės sausio 6 d. ir Mėnulio sausio 21 d.), ši diena – maloni išimtis, savotiško atoslūgio metas, kai apima meilė, gerumas. Diena leis atgauti stabilumą, nusiraminti ir susitaikyti – vėl pajusite darną (su savimi bei aplinkiniais).

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2019, 12:01 AM, atnaujinta Jan 16, 2019, 11:43 AM

Pirma dienos pusė iki 12 val. 41 min. kiek aktyvesnė, tinkama tvarkyti skubius reikalus, vėliau geras laikas gilintis į tai, kas atidėta. Tai pasyvus laikas, tad niekur nebeskubėkite, labiau įsiklausykite į intuiciją. Kad ir kuo užsiimsite, labai reikštis, už ką nors kovoti, siekti savo tikslo nereikėtų – daug kas beveik savaime susidėlios į vietas. Imkitės nesvarbių kasdienių darbų, itin svarbius susitikimus bei susitarimus atidėdami kitai savaitei. Naujų darbų pradėti nepatartina – baikite senus. Gerai analizuoti seną informaciją.

Dėl dviejų užtemimų artumo stenkitės nekelti įtampos, su kuo nors nesiaiškinti santykių, atvirkščiai – ieškokite sąlyčio taškų. Verta susitikti su seniai matytais žmonėmis, atnaujinti buvusias pažintis. Palanku plėsti akiratį, bendravimo ratą. Tinka užmegzti ir atnaujinti bet kokius ryšius – asmeninius, dalykinius, vykti į keliones, užsiimti labdara (neatsakykite prašančiajam). Palanku dirbti su informacija, mokytis amato, taip pat pirkti, parduoti. Tinka įsigyti naujų drabužių.

Diena nebloga švęsti, kultūriniams ir meno, labdaros renginiams bei meilės pasimatymams.

Negerai namuose pradėti remontą, tvarkytis, skalbti, taip pat priiminėti svečius.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną – saugokitės apgaulės, vagystės; radus pamestų pinigų, metalinių daiktų geriau neimti – galima pritraukti nelaimę; lazdą, skėtį sulaužyti – apsaugos praradimas, apgaulės; nuolat jausti puvėsių kvapą – gresia liga; žagsėti – laukia nemalonumai.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus kas nors pašauktų ar išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono – aukštesnių jėgų apsauga.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis gana neprognozuojamas, kai netikėtai gali tekti keisti ankstesnius planus, diena netinkama aktyviai veiklai; palankūs tamsiai mėlyni, tamsiai raudoni, tamsiai vyšniniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Darykite tai, kas išeina savaime, – tingumas šiuo metu geras dalykas, nes apsaugos jus ne tik nuo persidirbimo, bet ir nuo avantiūrų sprendžiant piniginius, turto reikalus ir net jausmų srityje. Vis dėlto šios dienos susitikimai, pokalbiai bei veiksmai naudingi, o įgyta patirtis vertinga. Palanku spręsti finansines problemas, tvarkyti verslo reikalus. Galima pasirašyti tik gerai parengtus, trumpalaikius susitarimus, sandorius.

Jautis (04 21–05 20). Jumyse slepiasi įvairiausi gabumai, bet laiko stoka trukdo juos atrasti, o pasitikėjimo stygius – tai įvertinti, panaudoti. Būkite atidesni savo vidui bei aplinkinių patarimams, pagyrimams – tai padės suvokti savo išskirtinumą, pajusti, kuria linkme judėti, ką keisti, kad save realizuotumėte. Labiau pasikliaukite pirmu įspūdžiu, nuojautomis. Na, o diena bus sėkminga – nesunkiai gražiais ir natūraliais metodais pakreipsite kitų nuomonę bei įvykių eigą jums norima linkme.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepaprastų pojūčių, romantiškų susitikimų, atvirų, nuoširdžių pašnekesių diena. Tiesa, šiandien labiau reikia poilsio ir ramybės, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti, – užmarštyje atgausite pilnatvės jausmą. Nereikėtų užsiimti kuo nors rimtu ar svarbiu, nebent remtumėtės tarpininkų paslaugomis. Gera proga sutvarkyti tik konfidencialius reikalus, taip pat neoficialiems susitikimams bei slaptiems meilės pasimatymas.

Vėžys (06 22–07 22). Džiugins ne tik geros naujienos, gauti pasiūlymai, bičiuliški pokalbiai. Tai metas, kai netikėtai gali pasikeisti ir jūsų jausmai. Vis dėlto šiandien nevertėtų priimti atsakingų sprendimų nei tvarkant verslo reikalus, nei rūpinantis širdies reikalais – ryt aplinkybės jums klostysis kur kas palankiau. Atsipalaiduokite, pamirškite rūpesčius ir darykite tik tai, ko norisi. Pabūkite laisvi – to tikrai nusipelnėte. Tinkamas laikas ieškoti bendraminčių, taip pat paramos. Būtinai aplankykite gerus draugus.

Liūtas (07 23–08 22). Per daug nenorėkite, mažiau iš kitų reikalaukite ir nesiskųskite dėmesio stoka ar nepakankamu įvertinimu. Neskubėkite ir nenorėkite visko iš karto. Šiomis dienomis teks tenkintis vidutiniškais rezultatais. Svarbius reikalus geriau atidėti kitai savaitei. Venkite atsakingų pokalbių su šefu, taip pat ilgalaikių dalykinių įsipareigojimų. Palanku spręsti profesines problemas neoficialiais keliais. Tiesa, tai gera proga pakovoti už jums patinkančio asmens simpatijas.

Mergelė (08 23–09 22). Palankus metas, tinkamas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Jūsų įtaka aplinkiniams augs, jus pastebės svarbūs ir įtakingi asmenys. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų partnerystės (ne tik dalykinės) pasiūlymų. Jei tektų apsispręsti veiklos, uždarbio ar asmeninio gyvenimo klausimais, stenkitės nepriimti griežtų, kategoriškų sprendimų – jei sugalvosite ką nors keisti, bus sunku perdaryti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepasitikėjimas savo likimu, įtarumas pakenks pirmiausia jums patiems. Tai palaiminga diena – pamirškite savo nerimą, negeras nuojautas bei kasdienius rūpesčius. Labiau pasitikėkite žmogumi, kurį mylite. Galima netikėta dovana, nelaukta pagalba. Svarbiems reikalams tvarkyti diena ne itin tinkama, bet palanki spręsti problemas, susijusias su mokesčiais, skolomis, alimentais. Galima netikėta romantiška pažintis, tik neskubėkite įsimylėti – jūsų jausmai dar gali pasikeisti.

Skorpionas (10 24–11 22). Sutuoktinio nuoširdumas, išaugęs aplinkinių dėmesys jums suteiks naujų jėgų bei optimizmo. Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti. Tinkamas laikas tvarkyti juridinius reikalus, bylinėtis, ypač jei tai susiję su jūsų veikla. Pasistenkite daugiau padėti sutuoktiniui jo darbuose – tai jus dar labiau suartins. Beje, neatsisakykite kvietimų paviešėti – tai puiki diena pasirodyti visuomenėje.

Šaulys (11 23–12 21). Reikalų daugiau, nei galite suspėti. Vis dėlto pakaks pagalbininkų bei palankių aplinkybių, tad sau netikėtai viską spėsite atlikti laiku. Itin svarbius partneriškus susitikimus bei susitarimus atidėkite kitai savaitei. Tai neblogas metas dirbantiems kūrybinį darbą – būsite kupini įkvėpimo. Beje, nebūkite smulkmeniški mylimo žmogaus atžvilgiu – prarasite daug džiaugsmo. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti organizmo stiprinimo ciklą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite jaustis įsimylėję – atrodysite stiprūs ir laimingi. Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš nuoširdų dėmesį, o tai sudarys sąlygas įveikti bet kokią kliūtį. Jūsų laukia sėkmė ir tvarkant reikalus, ir jausmų srityje, malonios vaikų staigmenos. Pasiteisins apgalvotos avantiūros. Šis laikas padės ir lengvai sutvarkyti nuobodų, įkyrėjusi reikalą. Geras metas nemaloniam, bet reikalingam pokalbiui su vaiku ar žmogumi, kurį mylite.

Vandenis (01 20–02 18). Nors artimieji atims gana daug jėgų bei laiko, būkite dosnūs – tegu tai bus jūsų atsidavimo įrodymas. Pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems. Kita vertus, derėtų atsiriboti nuo šiuo metu peršamų dalykų – giminaičiai, artimi žmonės spaudimu gali versti priimti jums neperspektyvų sprendimą. Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisių, nebent atidėtumėte mėnesio pabaigai.

Žuvys (02 19–03 20). Būsite gana sentimentalūs, pakiliai romantiški – tai gerai ugdant meilės jausmus, bet žalinga tvarkant dalykinius reikalus. Beje, atsitiktinumas lems sėkmę – tai gali būti netikėtas susitikimas, pažintis, nelauktas skambutis ar žinia. Tad būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite, – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme. Kelionėms, naujoms pažintims, romantiškiems nuotykiams sėkmingas laikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.