Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 19 d.

Savaitgalis – sudėtingas laikas prieš Mėnulio užtemimą: reikia vengti griežtų įsipareigojimų – galite rimtai apsigauti, pervertinti savo ar kitų galimybes. Tai bus gana neprognozuojamas, nestabilus metas, kai nutinka tai, ko neturėjo nutikti, kai suyra planai, kai tenka užsiimti visai kitais reikalais, nei norėjosi. Tad nieko nežadėkite gerai neapgalvoję – nei pinigų, nei meilės, nei draugystės.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2019, 12:01 AM

Šeštadienis tinkamas seniems darbams užbaigti namuose, verta prisiminti ir užmirštus įsipareigojimus šeimai. Pirma dienos pusė palankesnė. Vėliau labiau komplikuotas metas, nepalankus tiek svarbiems darbams, tiek susitikimams, šventimams, kelionėms. Tai bus daug kuo nepalankus metas, kai būtina atida, saikas, ramybė tiek dirbant kasdienius darbus, tiek važiuojant ar einant keliu, tiek pramogaujant.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti dinamiškus sapnus. Blogai buvo regėti gyvūnus, vandenį, maistą, kirpti plaukus, būti nuogam.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, paslysti, parkristi, išsitepti, jei batas suplyštų.

Geras ženklas: rasti medinį ar odinį daiktą, išlieti pieną; pastelinės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį labiau stiprinkite sveikatą, neapsiimkite per sunkių darbų, taip pat prisiminkite, kad bendras šeimos narių triūsas itin suartina, tad vieni nesistenkite visko atlikti – ne laikas demonstruoti jūsų ženklo pranašumus.

Jautis (04 21–05 20). Stenkitės šiomis dienomis galvoti tik apie gerus dalykus – prisiminkite tai, kas šeimoje buvo šviesiausia, kuo labiausiai nudžiugino sutuoktinis, vaikai. Ne laikas lieti nuoskaudas, išsakyti priekaištus, kelti pavydo scenas.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį spręskite finansines problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis gali virsti jūsų altruizmo, ištikimybės mylimam žmogui patikrinimu. Būkite atsargesni su pinigais – galimos tuščios išlaidos.

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalis sunkokas – nesiimkite vieni daug darbų.

Mergelė (08 23–09 22). Nepervarkite, nesiimkite nieko sunkaus, pasistenkite gerai išsimiegoti. Šeštadienį daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti, būkite atidesni maitindamiesi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite apdairesni ir atsargesni, jei tektų organizuoti talkas, susibūrimus su draugais. Beje, atidžiau pasiklausykite jų patarimų, įspėjimų. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais šeštadienį, venkite ginčytis su bičiuliais dėl niekų.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis nepalankus kelionėms, susitikimams su užsieniečiais (ypač darbo reikalais). Būkite atidesni artimųjų skundams bei prašymams.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis tinkamas energingai tvarkytis namuose, tiesa, nerizikuojant sveikata ar pinigais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis gali būti pernelyg kiek įtemptas, ypač tiems, kurie nesutaria su savo antrąja puse. Likite kantrūs, nieko neteiskite, nesmerkite – tai bus įvertinta aplinkinių (aukštesnių jėgų taip pat).

Vandenis (01 20–02 18). Siekite kompromisų, būkite atlaidesni ne tik artimiesiems, bet ir sau, pasvarstykite, ar ne per aukštus reikalavimus imate sau kelti. Šeštadienį imkitės atidėtų, užmirštų darbų – likite kantrūs, mokėkite ramiai išklausyti artimųjų pastabas, nurodymus.

Žuvys (02 19–03 20). Palanku į šeštadienio darbus įtraukti vaikus ar mylimą žmogų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.