Palmira: gali išaugti noras piktintis, kritikuoti

Savaitgalis nebus lengvas. Tiesa, mažai kas nuo mūsų priklausys, teks susitaikyti su tuo, kaip yra. Tai gana įtemptos, nervingos dienos, kai tampa svarbu mokėjimas kitą išgirsti, suprasti, atjausti. Jums bus lengviau, jei sugebėsite nuoširdžiau pareikšti jausmus artimiesiems, mylimam žmogui, jei suskubsite padėti prašančiajam.

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2019, 5:30 AM, atnaujinta Mar 24, 2019, 11:01 AM

Ypač sekmadienį gali išaugti noras piktintis, kritikuoti. Vieniems gali tekti išgirsti pretenzijų dėl per didelio atsidavimo veiklai (ir per mažo šeimai), o tinginiams – dėl materialinių problemų namų ūkyje, beveik visiems gali kliūti dėl netinkamai panaudojamų pinigų, per didelių išlaidų. Patartina dėl šeimos ramybės šį savaitgalį vengti išlaidauti, o didesnius pirkinius būtinai aptarti su antrąja puse (ir vis vien atidėti kitai savaitei).

Savaitgalį venkite didelių kompanijų – pasivaikščiojimas gamtoje, įvairūs turistiniai žygiai jus geriau nuteiks, leis labiau pailsėti nei triukšmingas pobūvis. Šios dienos netinkamos naujoms pažintims, ypač romantiškoms, užmegzti. Likite ištikimi, venkite pavyduliauti. O bendraudami nebūkite labai patiklūs – ne viskas bus taip, kaip jums sakys, tvirtins, žadės. Pasisaugokite liežuvautojų, intrigantų, sukčių, vagių.

Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų kelyje tikimybė, mat stigs atidos. Labiau pasaugokite rankas. Labiau tikėtini ir apsinuodijimai – būkite atidesni maisto kokybei.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti valgį – turtas, galvos apdangalus – netikėti pinigai. Tačiau blogai banknotus – nuostoliai, mirusiuosius – katastrofos, ginklus – išbandymai.

Blogas ženklas: jei sulūžtų koks nors metalinis daiktas, ypač peilis, jei sulūžtų kėdė, ant kurios sėdite, netyčia sušlapti; žalia.

Geras ženklas: jei indas sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus, įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime, rasti aštrių metalinių daiktų – priešus nugalėsite; raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Gana įtemptos dienos – galite patirti aplinkinių egoizmą, lydimą abejingumo. Neverta kur nors vykti, tvarkyti svarbių reikalų, atsisakykite aiškintis santykius su mylimu žmogumi, nekurkite ateities planų – gali tekti nusivilti. Šiuo metu jums labiausiai reikalingas poilsis bei sveikatos stiprinimas.

Jautis (04 21–05 20). Aplinkinių nuotaikos nebus tokios skaidrios, tad jūsų ir jų nuomonė gali ir nesutapti. Venkite ginčytis, mokėkite atidžiau išklausyti tai, ką sako artimieji – vaikai, sutuoktinis. Nelengva bus suvokti, kas teisus, kas ir kam skolingas, tad venkite ką nors kaltinti ar apie ką nors blogai kalbėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Daugiau dėmesio skirkite tvarkai namuose bei sveikatai stiprinti, būkite atidesni ir maisto kokybei, venkite persivalgyti. Nepriekaištaukite artimiesiems dėl jų klaidų bei didelių norų. Gali tekti spręsti savo vaikų problemas, bet neišgyvenkite, nes išeitį rasite.

Vėžys (06 22–07 22). Šiomis dienomis nereikėtų aiškintis meilės santykių – ne laikas priekaištams, nes jūsų neišgirs, nesupras.

Liūtas (07 23–08 22). Verta atsisakyti išvykų, viešnagių, netvarkyti jokių dalykinių reikalų – skirkite šį savaitgalį išimtinai savo artimiesiems, stiprinkite meilės saitus. Šios dienos neblogos nedidelėms kelionėms, susitikti su draugais, giminaičiais.

Mergelė (08 23–09 22). Vargu ar pavyks ramiai pailsėti, bet įspūdžių gausa – irgi smagus dalykas. Nuotaikos nėmaž nesugadins net tai, jei tektų pakeisti planus dėl draugų, giminaičių problemų, neplanuotų finansinių rūpesčių. Nors galite sulaukti netikėto dėmesio iš žmogaus, kuris jus kadaise mylėjo, vis dėlto nepatartina senų santykių atnaujinti, kaip ir netiks veltis į naujus romantiškus nuotykius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jausitės visai neblogai – laukia aplinkinių dėmesys, netikėtos dovanos. Vis dėlto šios dienos gana nervingos ir neramios, tad bus svarbu galvoti apie tai, kas gerai, nepastebint trūkumų, negerumų. Bendraudami nebūkite patiklūs. Gauti pasiūlymai irgi vargu ar bus tokie naudingi, kaip jums bus žadama.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis klostysis palankiai, kol neužsimanysite gulbės pieno. Nepervertinkite savo galimybių, būkite atidesni artimųjų poreikiams. Ne laikas aiškintis ir meilės santykius – nereikalaukite per daug, nes galite netekti ir to, ką turite.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį labiau venkite bendravimo su plepiais ar kvailais žmonėmis (tai itin vargins), kaip ir santykių aiškinimosi su mylimu žmogumi, sutuoktiniu: jūsų geri norai (ir su tuo susiję aukšti reikalavimai) bus tuščias oro virpinimas...

Ožiaragis (12 22–01 19). Neužsisklęskite, kur nors išvykite prasiblaškyti, susitikite su senais draugais, pasikalbėkite apie jūsų reikalus, problemas su išmintingais, labiau patyrusiais asmenimis. Ir nenuogąstaukite, jei ne viskas klostysis taip, kaip norisi. Tai laikas, kai mažai gauname ir daug atiduodame.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį bus itin reikalinga kantrybė. Nenustebkite tądien ir dėl jums keliamų pretenzijų, juolab nevertinkite to kaip santykių atšalimo (tuomet taip tikrai gali atsitikti).

Žuvys (02 19–03 20). Geriausia likti pasyviems – nesistenkite kitiems (ypač mylimam asmeniui) nurodinėti, nesiimkite iniciatyvos ir neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų. Venkite gausių susibūrimų, nevartokite stiprių svaigalų. Galimi įvairūs nesusipratimai su mylimu žmogumi, tačiau santykių aiškintis nereikėtų. Užsiimkite tuo, kas jums įdomu, gražu, svarbu, tuomet savaitgalis nenueis tuščiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.