Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 20 d.

Šeštadienį dar jausis ankstesnių dienų įtampa ir bus svarbu kontroliuoti emocijas. Tądien venkite bendravimo su jums nemaloniais žmonėmis, nesiaiškinkite su niekuo santykių. Diena tinkama užsiimti tvarkymosi darbais. Tai tas laikas, kai gerai atsisakyti sukaupto šlamšto (ne tik daiktų prasme). Vis dėlto vakaras jau džiugus – nuo 21 val. 47 min. prasideda palaimingas taikos ir ramybės metas, kai viskas grįžta į savo vietas. Tai bus gera proga taikytis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2019, 12:01 AM

Šeštadienį 11 val. 56 min. Saulė įeina į Jaučio ženklą. Saulė Jautyje lemia žemiškojo gyvenimo pilnatvę. Praūžus Avinui, nauji tikslai jau iškelti, dabar reikia juos įgyvendinti, įtvirtinti ir gausinti. Naudingas taps konservatyvumas, mokėjimas vadovautis juslėmis. Palanku stiprinti organizmą, gydytis, spręsti piniginius, turto klausimus.

Šeštadienį 19 val. 2 min. Venera įeina į Avino ženklą ir juo judės iki gegužės 15 d. Tai nėra palankus Venerai ženklas, tad pasireiškia labiau erzinantys, provokuojantys Veneros bruožai. Dabar karštakošiškumas, ambicijos lems piniginės storį – pinigų tai staigiai daugės, tai mažės. O meilė taps ryškiu atskaitos tašku bet kokioje kovoje. Tačiau pagausės ne tik riteriško atsidavimo – atkus ir donžuanai bei tie, kam jausmai paprastai netrukdo gyventi.

Jei iš penktadienio į šeštadienį nieko nesapnavote, vadinasi, neturite rimtų problemų.

Blogas ženklas: triukšmauti, skubėti, jei nuo stalo kristų peiliai, šakutės, maistas, ką nors išlieti, jei drabužiai plyštų.

Geras ženklas: išvysti žaibą, rasti blizgantį daiktą, vinį.

Avinas (03 21–04 20). Atsipalaiduokite, nusišypsokite! Deja, šeštadienis bei sekmadienis iki vakaro įtempti, ir savitvarda bus reikalinga, kad nesugadintumėte sau bei artimiesiems nuotaikos.

Jautis (04 21–05 20). Šventės bus įdomios, ilgai jas atsiminsite. Pakaks staigmenų, intriguojančių pažinčių. Šventines dienas verta praleisti pas artimus žmones, giminaičius. Patys nepervarkite, nesiimkite ruošti didelių iškilmių, jei neturėsite patikimų pagalbininkų.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors savaitgalį teks nemažai paplušėti, o pirmadienį kiek pasinervinti dėl sutuoktinio ar nekviestų svečių, jūsų nuotaikos bus pakilios, mat, kad ir ką darysite, viskas kuo puikiausiai pavyks!

Vėžys (06 22–07 22). Tai pakilimo metas – puikiai jausitės, būsite sumanūs organizatoriai, ir jūsų surengta šventė sužavės ir artimuosius, ir svečius! Ypač sekmadienis bus šaunus, leisiantis pasidžiaugti tais, kuriuos mylite.

Liūtas (07 23–08 22). Tai bus įspūdingos dienos, netikėtai galinčios pakeisti net jūsų ateitį (nors švenčių pradžia bus rami ir nieko ypatingo nesitikėsite). Geriausia savaitgalį praleisti su artimaisiais savo namuose, o išvykoms, susitikimams, pramogoms palankesnis sekmadienio vakaras, pirmadienis. Šis laikas žada ir romantišką intrigą – galima netikėta pažintis svečiuose.

Mergelė (08 23–09 22). Džiugios dienos – daug bendravimo, įspūdžių! Laukia pažintys su nepaprastais žmonėmis – jie vėliau gali nemenkai paveikti jūsų ateitį, pakreipti gyvenimą geresne linkme.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug veiksmo, atkaklių pastangų, nemažai išlaidų. Vis dėlto tai teiks džiaugsmą, ir jausitės puikiai! Smagus sekmadienio vakaras, puikus laikas bendrauti, užmegzti šaunias pažintis.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalis nuostabus! Jausitės smagiai, trykšite energija, šviesite optimizmu, tad aplinkinius uždegsite savo entuziazmu. Nieko nuostabaus, kad sulauksite nemenko aplinkinių dėmesio, tad neišvengiamai patirsite daug smagių įspūdžių. Tik venkite savaitės pradžioje nervintis, ginčytis su savo pora – galite dėl niekų kvailai susivaidyti.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį atsiribokite nuo visko, kas nebūtina, kitaip per tuščius rūpesčius, neprivalomus reikalus pristigs jėgų bei laiko (geros nuotaikos – irgi). Dažniau įsiklausykite į nuojautas – jos neapgaus. Sekmadienis – ramus, ilgesingas laikas. Pakiliau pasijusite tik sekmadienio vakare, tuomet jau tikrai pajusite, kas yra tikrasis šventimas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite kupini įkvėpimo, šaunių sumanymų ir jums pavyks surengti intriguojančią šventę artimiesiems bei draugams, jie ją ilgai minės kaip nepaprastą įvykį. Galimos ir laimingos romantiškos pažintys. Kita vertus, jei nesate laisvi, mokėkite atsiriboti nuo padidinto priešingos lyties dėmesio – būkite atidūs, kad nesukeltumėte pavyduliavimo kančių antrajai pusei.

Vandenis (01 20–02 18). Tik nepersistenkite, daug nei iš savęs, nei iš artimųjų nereikalaukite. Nesistenkite visko atlikti idealiai, nes gali išeiti atvirkščiai – kuo geriau, tuo blogiau... Būkite atlaidesni artimiesiems ir nesinervinkite, jei ne viskas klostysis taip, kaip sumanėte.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis, sekmadienis jums – itin palankus metas, tad lengvai pavyks surengti tikrą šventę, o artimieji bei draugai švytės šalia jūsų! Jausitės pagerbti, įvertinti, laimingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.