Palmira: pykčio raukšlės, šiandien atsiradusios, „puoš“ veidą visą mėnesį

Dvilypė diena, kai norėsis ramybės, aiškumo, bet kažkas vis drums vandenį. Nebus lengva ir teisingai pasirinkti – kas gerai, o kas blogai, kur nauda, o kur gresia nuostoliai. Laimėsite, jei vengsite kategoriškų sprendimų, griežtų įsipareigojimų – elkitės taip, kad būtų vietos atsitraukti, kompromisui ir nereikėtų su niekuo pyktis, aiškintis santykių. Beje, šiandien apskritai negerai ant ko nors pykti, bent jau dėl egoistinių sumetimų, – pykčio raukšlės, šiandien atsiradusios, „puoš“ jūsų veidą visą mėnesį (ir kosmetologai bus bejėgiai suteikti jūsų veidui malonesnę išraišką).

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2019, 5:30 AM

Nebūkite ne tik pikti – patiklumas, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus, nepasiteisins. Diena nebus tinkama ir finansiniams sandoriams tvirtinti, imti paskolas, investuoti pinigus. Nepirkite vertingų daiktų, meno kūrinių, papuošalų ir neteikite dovanų, nesiaiškinkite santykių darbo kolektyve ir šeimoje, ypač nepatartina spręsti šeimos biudžeto problemų. Tiesa, nebloga proga paieškoti slaptų nuostolių priežasčių.

Ir mažiau planuokite – viskas gali išeiti kitaip, nei manėte ar ruošėtės, – vargu ar jums pavyks objektyviai įvertinti situaciją. Šiandien galite suvokti, ką darote ne taip, kur stabdžiai ir kliūtys. Labai tikėtina, jog tai bus susiję su jūsų praeitimi. Beje, veikloje gali pasikartoti senos klaidos, tikėtini ir nemalonūs susitikimai su žmonėmis iš jūsų praeities. Ir pasiruoškite, kad bendraudami galite susidurti su pasipriešinimu, – šiandien stiprios maištingos nuotaikos, tad būtina siekti kompromisų. Ne laikas ir avantiūroms.

Tai blogas metas ir meilės pasimatymams, meilės prisipažinimams – neverta su niekuo koketuoti ar pradėti flirto (nebent tai būtų vakaras po 20 val. 30 min.). Labiau kontroliuokite savo elgesį šalia mylimo žmogaus: galite būti ne taip suprasti, klaidingai įvertinti. Saugokitės, kad neišprovokuotumėte pavydo.

Iki 20 val. 30 min. itin sunkus metas moterims.

Šiandien išaugs apgaulių, ginčų ir nelaimingų atsitikimų buityje, kelyje, taip pat autoavarijų, sukčiavimo, vagysčių tikimybė. Labiau pasaugokite pinigines, banko korteles, telefonus. Stenkitės nereaguoti į telefoninių sukčių gudrybes!

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę, tačiau dažniausiai šios nakties sapnai buvo apgaulingi.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, ryte pieną išlieti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus įvairiems reikalams tvarkyti, tiesa, netinkamas naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Venkite rimtų pokalbių su vadovybe ir apskritai nesiimkite nieko sudėtingo ir atsakingo – dėl visko galite likti apkaltinti ir perkelti į žemesnes pareigas. Labiau pasaugokite savo darbo vietą. Galimi nuostoliai dėl patiklumo. Netvarkykite svarbių reikalų telefonu. Beje, pastaruosius labiau pasaugokite. Artimiesiems, sutuoktiniui nebūkite labai reiklūs.

Jautis (04 21–05 20). Likite išmintingi, siekite atsikratyti nuodingų minčių ir nemalonių žmonių. Gali tekti spręsti konfliktinius klausimus su partneriais. Venkite mokyti (kritikuoti) tuos, už kuriuos esate atsakingi. Nesielvartaukite dėl esamų sunkumų ar nuostolių – vienaip ar kitaip tai susitvarkys. Nors diena jums sudėtinga (kai verta labiau pasaugoti pinigus, turtą ir gerus santykius su pora), žinokite, kad sunkumai laikini ir įveikiami pasitelkus kantrybę.

Dvyniai (05 21–06 21). Jausite ir nutuoksite daugiau nei aplinkiniai. Tinka atsiriboti ir visiškai nutraukti santykius su jums nemaloniais asmenimis. Tiesa, bus svarbu laiku sustoti. Tiesa, kad nepražiopsotumėte kritinės ribos, reikia nesinervinti, neskubėti. Nemanykite, kad viskas griūna arba, atvirkščiai, kad jau radote išeitį – ir viena, ir kita bus klaidinga. Galite lengvai sugadinti santykius su mylimu žmogumi. Palanku tvarkyti mokesčių, skolų, draudimo reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną – tai laikas, kai galite įgyti ne tik sąjungininkų, bet ir priešų, įtakingų konkurentų. (Ką prarasite, jei nusileisite ar tiesiog patylėsite?) Šiandien reikėtų vengti ginčų su moterimis, dalykiniais partneriais ir, aišku, sutuoktiniu. Jei jūsų vadovė moteris, itin pasisaugokite konfliktų. Nesiaiškinkite meilės santykių. Nemenka technikos gedimo, traumų, įvairių avarijų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų nepasitenkinimas gyvenimo kokybe, darbo rezultatais, mylimu žmogumi gali pasiekti aukštoką ribą. Pasekmės priklausys nuo jūsų meistriškumo: galite arba visiškai sugadinti reikalą, sugriauti santykius, arba rasti problemos priežastį ir ją panaikinti. Vis dėlto ieškokite ne tik svetimų, bet ir savo klaidų. Būkite atidūs smulkmenoms, labiau pasirūpinkite sveikata dirbdami ir atostogaudami.

Mergelė (08 23–09 22). Ne laikas euforijai ar nusivylimui. Kita vertus, ramiai analizuodami galite rasti meilės nesėkmių priežastis. Ir šypsokitės, net jei to visai nesinorės, – kol kas tai sąlygiškai palankus metas. Galima priimti sprendimus, jei pritars šeima, kolegos, partneriai. Nerizikuokite dideliais pinigais. Galite suklysti vertindami savo jausmus ar jums rodomą atsidavimą. Atsargiau kelyje, taip pat su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesikrimskite, jei kas nors nepavyks. Nepraraskite optimizmo, nors šiuo metu sunkumų pakanka. Šiandien palanku atkreipti dėmesį į dalykus, kuriems amžinai trūksta laiko arba apie kuriuos nenorite žinoti. Svarbų susitikimą, pokalbį atidėkite rytdienai, o šiandien daugiau laiko skirkite vidinėms problemoms darbe ir namuose spręsti. Gera proga ieškoti dingusių daiktų.

Skorpionas (10 24–11 22). Neišsigąskite kliūčių – jos neišvengiamos. Jei reikalas įstrigs, nieko baisaus: dabar vis vien nepalanki aktyvi veikla. Šiandien bus svarbu neprarasti saiko ir atsargumo, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus. Beje, nepasiduokite azartui, venkite azartinių žaidimų apskritai (ne laikas lošti iš pinigų). Ir nežadėkite savo pagalbos – gali būti itin sunku įvykdyti šios dienos įsipareigojimus.

Šaulys (11 23–12 21). Daug nenorėkite: verčiau galvokite, ko reikėtų atsisakyti, nuo ko atsiriboti. Nepatartina spręsti finansinių, turtinių problemų, ypač susijusių su veiklos finansavimu arba dalybomis šeimoje, veikloje, taip pat brangiu pirkiniu. Deja, galite rimtai apsigauti vertindami tiek dalykinio pasiūlymo, tiek daikto, drabužio kokybę ar reikalingumą arba priimdami brangią dovaną. Venkite priekaištų sutuoktiniui, ypač jei jus apėmęs negeras įtarimas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite sau atviri ir sąžiningi. Jūsų galimybės irgi turi ribas. Jei patys laiku nesustosite, kaktomuša atsitrenksite į sieną. Nepamirškite, kad yra ir nepaperkamų žmonių. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią, papirkinėjimas – netikusi taktika šiandien. Santykiams analizuoti ar aptarinėti (tiek darbe, tiek namie) irgi ne laikas, beje, per didelis atvirumas pakenks. Venkite atskleisti savo nuomonę ir viršesnius kritikuoti.

Vandenis (01 20–02 18). Painiavos galvoje daugės. Nesutrikite, jei kas nors nesiseks, bet ir nesidžiaukite šios dienos pasiūlymais, taip pat atrastais daiktais. (Beje, daiktus pasaugokite labiau – galite pamesti ką nors vertingo.) Atsisakykite atvirų, ryžtingų veiksmų – ne laikas garsiai sakyti, ką manote, ko norite ir siekiate. Jus ne tik gali ne taip suprasti, bet ir pavogti iš jūsų idėją ar piktam pasinaudoti jūsų atvirumu. Išaugs apgaulių, traumų (ne tik fizinių) tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Stebėkite draugus – suvoksite, kas nedraugas. Bet kokiu atveju padėdami bičiuliams galite patys į bėdą įsivelti. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus ir neplanuokite nieko rimto – dar viskas keisis. Venkite bet kokių materialinių saitų asmeniniuose santykiuose. Galimos neplanuotos išlaidos dėl šeimos rūpesčių. Būkite atidesni maisto kokybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.