Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 20 d.

Savaitgalio nuotaikos smagios – būsime užvaldyti entuziazmu, kupini tikėjimo, kad viskas bus gerai! Būsime atviri naujoms idėjoms, naujoms galimybėms, norėsis plėsti bendravimo ratą, susitikti su naujais žmonėmis, kažkur išvykti, išvysti išgirsti ką nors svaraus, kas pamokys, kokį gyvenimo kelią rinktis, kaip teisingiau (sveikiau) gyventi. Šiomis dienomis galite susitikti su išties išmintingais asmenimis, kurie turi ką jums pasakyti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2019, 12:01 AM

Tiesa, tam labiau tinkamas šeštadienis. Tądien daugiau bendraukite, – galite gauti vertingų patarimų, sulaukti įdomių pasiūlymų. Tik venkite kritinių pastabų, ironijos – gal tai jūsų pačių bėdos?

Siekiantys užmegzti naujus ryšius, ypač su įtakingais, žymiais žmonėmis, su užsieniečiais ar sustiprinti savo prestižą visuomenės akyse irgi neturėtų snausti, – šeštadienis ir, beje, pirmadienis bus puikus kuo šauniau pasirodyti bei ilgam palikti gerą įspūdį.

Šeštadienis bus palankus ir tvarkymuisi iš esmės, sveikatos tikrinimui.

Iš penktadienio į šeštadienio buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namuose kas užsidegs ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos, namuose, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškritų – saugokitės apgaulių, rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu pašauktų gatvėje – norų išsipildymas, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Avinas (03 21- 04 20). Atsipalaiduokite, pabūkite ilgiau gamtoje prie vandens. Gali apimti ilgesys, tiesa, jei pasikalbėsite (geriau susitiksite) su tais, apie kuriuos galvojate (ar jūsų bendrais draugais) pasijusite smagiau.

Jautis (04 20- 05 20). Džiugių bičiuliškų susitikimų dienos, – daugiau bendraukite, mokykitės iš savo draugų. Beje, šiemet jums reikia daug keistis, atsikratyti iliuzijų, kitaip taps neišvengiamos problemos, susijusios arba su jūsų meile, arba karjera.

Dvyniai (05 21- 06 21). Bičiuliškiems susitikimams palankesnis šeštadienis, ypač iki pietų.

Vėžys (06 22 – 07 22). Daug džiaugsmo sulauksite, nuoširdumo patirsite, jei per išeigines būsite kantresni bei atsargesni.

Liūtas (07 23 – 08 22). Kiek nervingos dienos, ir jei labai nepasiduosite emocijoms, gana greitai patirsite, jog keblumai netikri, o problemos lengvai sprendžiamos. Vizitams, pasirodymams viešumoje labiau tinkamas šeštadienio vakaras.

Mergelė (08 23 – 09 22). Šeštadienį gali užgriūti netikėti darbai, rūpesčiai, tad nepasiduokite susierzinimui ir nesipykti su savo pora, ir ieškokite progų nusiraminimui bei susitaikymui.

Svarstyklės (09 23 – 10 23). Savaitgalis tinkamas užbaigti „neužbaigiamus“ darbus, palankus tvarkymuisi.

Skorpionas (10 24 – 11 22). Smagios, palankios dienos! Tiesa, jei pajusite, jog stinga artimųjų dėmesio, meilės – žinokite, jog jūsų reakcijos kiek perdėtos.

Šaulys (11 23 – 12 21). Realesnis savų galimybių vertinimas padės išvengti neįvykdomų pažadų bei tuščių išlaidų, taipogi apsaugos nuo šeimyninių skandalų.

Ožiaragis (12 22 – 01 19). Geros dienos kelionėms, bendravimui. Savaitgalis taps itin džiaugsmingu, jei susiruošite su artimaisiais, bičiuliais, su mylimu žmogumi kur išvykti – tai jiems virs tikra švente.

Vandenis (01 20 – 02 18). Tai gerojo atpildo, užtarnautos sėkmės metas. Mokėkite vertini gautas dovanas.

Žuvys (02 19 – 03 20). Aktyvios dienos, kai galite spėti daug ką nuveikti. Vis dėlto pasistenkite daugiau laiko rasti ne tik reikalams, bet ir tiems, kuriuos mylite. Priešingu atveju jūs galite būti apkaltinti egoizmu, nejautrumu...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.