Palmira: ši diena itin palanki vyrams

Sekmadienį nuotaikos bus pakilios, šventinės. Ši diena itin palanki vyrams. Tai geras laikas aktyviam poilsiui, sportuoti, pramogauti, įvairiems šventimams, romantiškiems pasimatymams, bet ne pažintims užmegzti.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2019, 5:30 AM

Tądien reikėtų labiau pasisaugoti sukčių, melagių, vagių. Būkite atidesni ką nors dirbdami rankomis, vairuodami. Ir neskubėkite dalintis „paskutinėmis“ naujienomis – galite labai apsirikti ir vėliau pakliūti į nesmagią padėtį.

Nors ne viskas klostysis taip sklandžiai, kaip norėtųsi, savaitgalis nebus sudėtingas, jei laikysitės aukso vidurio. Niekur nepersistenkite – nenorėkite atrodyti geresni, protingesni, nei iš tiesų esate. Būtinas blaivus protas ir saikas švenčiant, pramogaujant.

Sekmadienį 8 val. 19 min. Marsas įeina į Mergelės ženklą, kur išbus iki spalio 4 d. Tokia Marso padėtis ir didžiausią tinginį išjudina darbui, suteikdama atkaklumo veikti iki galo. Asmeninėmis pastangomis, disciplinuotu darbu iš esmės bus pasiekiama viskas. Stiprės pareigingumas ir atsakingumas. Beje, Marsas Mergelėje vainikuoja pastangas rasti geresnę, tinkamesnę darbo vietą ar apskritai susirasti darbą. Kita vertus, šiuo metu teks labiau save kontroliuoti, nesierzinti dėl niekų, nežymių nesėkmių veikloje bei gyvenime, nepriekabiauti, neieškoti svetimų trūkumų ir klaidų. Dirglumas, įkyrumas, nepakantumas kritikai savo veiklos atžvilgiu – neigiamos Marso Mergelėje savybės. Derėtų šiuo metu daugiau dėmesio skirti sveikatai stiprinti – pats laikas užsiimti įvairia gydomąja gimnastika (jos apstu ir europietiškoje, ir rytietiškoje tradicijose). Būkite atidesni ir savo virškinimui, ypač žarnyno veiklai, – slapti negalavimai, apie kuriuos nė nenutuokėte, dabar gali virsti rimta liga.

Iš šeštadienio į sekmadienį svarbus ryškus, spalvotas sapnas, kurį visą įsiminėte. Puiku, jei nieko nesapnavote, – vadinasi, šiuo metu neturite rimtų problemų.

Blogas ženklas: ką nors išlieti, jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa, jei nuo stalo valgis kristų, drabužis suplyštų.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų ar žaibas tvykstelėtų.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienio vakaras – jūsų lyderystės metas, ir jei neperlenksite lazdos, gausite visko, ko panorėsite.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį pasisaugokite vagysčių, būkite atidesni kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį pasistenkite nenuvilti draugų ir artimųjų. Tądien išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Būkite atsargesni kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau saugokite sveikatą bei turtą, gerbkite prisiminimus, savo praeitį.

Liūtas (07 23–08 22). Didesnė baudų, nuostolių tikimybė – nepažeidinėkite taisyklių, įstatymų (ypač kelyje) sekmadienį.

Mergelė (08 23–09 22). Jei tektų imtis dalykinių reikalų, būkite apdairūs sekmadienį tvarkydami dokumentus ir skaičiuodami pinigus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Likite taupesni ir kuklesni, ypač jei sugalvosite paflirtuoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai ne pačios geriausios dienos, ypač sekmadienį teks parodyti dvasios stiprybę, tad vertėtų atsiriboti nuo svetimos įtakos ir labiau į save pasigilinti.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį nereikėtų sakyti visko, ką manote, pašnekovui, ypač jei tai jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus, – verčiau kitą išklausykite. Nepiktnaudžiaukite kelių policijos kantrybe ir neintriguokite vagių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ypač sekmadienį branginkite ryšius su sutuoktiniu, mylimu asmeniu – ne laikas vadovautis ambicijomis.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite optimistai, neįsižeiskite dėl artimo žmogaus nekorektiškų pastabų (pamokymų). Nepykite ir dėl mylimo asmens ar vaikų nedėkingumo – ypač sekmadienį būsite linkę užsigauti dėl pagyrimų stokos.

Žuvys (02 19–03 20). Ne laikas aiškintis meilės santykius su mylimuoju ar sutuoktiniu, aptarinėti šeimos biudžetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.