Palmira: derėtų baigti senus darbus ir grąžinti skolas

Diena netinkama aktyviai veiklai, ypač iki pietų. Derėtų baigti senus darbus, grąžinti skolas (ne tik materialias) ir tik po to imtis to, ko jums norisi. Iki pietų svarbu kuo daugiau problemų išspręsti – tai neleis joms persikelti į ateitį, įsišaknyti ir duoti naujų vaisių.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2019, 5:30 AM, atnaujinta Aug 23, 2019, 8:32 AM

Beje, šiandien nereikėtų pulti prie dalykų, kurie šaus į galvą: geras mintis įsidėmėkite, bet neskubėkite įgyvendinti (jei labai svils, atidėkite bent antrai dienos pusei), kaip ir neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, patikėti įžūliai besigiriančiais ar ką nors nepaprasto žadančiais žmonėmis. Nors pakaks entuziazmo, gerų sumanymų, nieko sunkaus neplanuokite. Rizikuoti galima, bet tai turi būti apgalvota.

Ši diena skirta nusiraminti. Ieškokite savo sielai artimų žmonių, stiprinkite jau esamus artimus ryšius. Palanku taikytis su artimaisiais, giminaičiais, su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Negalima pyktis, nutraukti santykių.

Patartina gerti šaltinio vandenį, praustis šaltu vandeniu. Gerai ilgiau pabūti prie tekančio vandens (ypač šaltinėlio), stebėti vandens tėkmę, klausytis čiurlenimo.

Tinka įrengti namuose vandens valymo aparatus, statyti įvairius vandens filtrus. Geras laikas juvenalinėms praktikoms.

13 val. 3 min. Saulė įeis į Mergelės ženklą, kurio principas – paprastumas, racionalumas, tvarka, sistema. Tai puikus laikas savianalizei bei pertvarkai visuose lygmenyse siekiant švaros. Palankus metas dirbantiems protinį darbą, ypač mokslininkams bei medikams, taip pat žmonėms, kurių veikla susijusi su aptarnavimo sfera. Šiuo metu daug dėmesio reikėtų skirti pareigai, tarnystei.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žemę – sėkmė; duoną ar ką nors valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys tvarkant reikalus; ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai; būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis.

Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė.

Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kas nors kitas spręs jūsų problemas; jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis puikus ir reikalams tvarkyti, ir pramogauti, švęsti, tiesa, tam palankesnis sekmadienis.

Avinas (03 21–04 20). Palankesnė pirmoji dienos pusė – antrą pagausės kliuvinių, nesusipratimų, kurie nuo jūsų nepriklauso. Gali paaiškėti, per ką pastaruoju metu netenkate pinigų, kas slapta kenkia, jumis naudojasi, kliudo reikalo sėkmei ar geriems santykiams šeimoje. Kad ir ką sužinosite, ne laikas pyktis, kerštauti. Atvirkščiai, stenkitės taikytis, atleisti. Vakarą verta praleisti su artimaisiais, giminaičiais, senais draugais ar tais, su kuriais norite sustiprinti saitus.

Jautis (04 21–05 20). Per sutuoktinį, partnerius grįš pagalba, kurią kitiems suteikėte. Tačiau jei per juos patirsite netikėtų kliūčių, nesipiktinkite – tai atpildas už laiku nesuteiktą pagalbą, išdavystę. Be reikalo nesivelkite į konfliktą, mokėkite skirti provokacijas – jums reikia taupyti jėgas, saugoti nervus bei sveikatą. Vakaras palankus meilės pasimatymams bei pažintims. Tai gera proga ir romantiškai vakarienei su sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Iki pavakarės – pasyvus metas, kai situacijos nekontroliuojate ir nuo jūsų valios mažai kas priklausys. Į pokyčius darbe galite žvelgti kaip į karminį atpildą. Būkite atidūs, kad jūsų nepasitenkinimu, bloga nuotaika kas nors nepasinaudotų. Nebendraukite su nemaloniais žmonėmis, nesiimkite nieko sunkaus, svarbių reikalų tvarkymą atidėkite. Atkreipkite dėmesį į pajustus negalavimus – tai gali būti įspėjimas apie tik užsimezgančią ligą. Tiesa, vakaras bus smagus – laukia džiugūs susitikimai.

Vėžys (06 22–07 22). Neišsisukinėkite nuo pažadų, duotų vaikams, – jie tai įvertins ir jūsų santykiai taps draugiškesni. Užsimezgusios pažintys bei įsimylėjimai ne tik bus kupini romantikos, nuoširdumo, bet ir gerokai disciplinuos. Iki pavakarės būsite aktyvesni, ir šis laikas bus tinkamesnis reikalams tvarkyti, bendrauti. Vėliau geriau atsiriboti nuo svetimų žmonių ir laiką leisti namuose, tarp savų. Patartina ilgai nevakaroti – bus svarbu gerai išsimiegoti.

Liūtas (07 23–08 22). Jei jus seniai slėgė neteisybė darbe, šiandien verta aiškintis santykius su kolegomis, šefu – nebijokite pareikšti savo nuomonės ir jos apginti. Tiesa, namuose toks principingumas netiks vyresniųjų atžvilgiu. Beje, per šefą arba tėvus jus pasieks karminis atpildas – geras arba blogas (priklausys nuo jūsų pastangų kenkti arba padėti sau bei pasauliui). Iki pavakarės bus puikus laikas dalykiniams susitikimams, o vėliau – bičiuliškam bendravimui.

Mergelė (08 23–09 22). Tai persilaužimo metas – po pietų Saulė jau jūsų ženkle. Prasideda jūsų dominavimo metas, tad jausitės vis geriau, jėgos sugrįš! Palanki bus visa diena, ir net kebli situacija nesutrikdys – rasite sėkmingą išeitį. Nebloga diena piniginiams, turto, verslo reikalams tvarkyti. Tinka ieškoti rėmėjų, užtarėjų bei išmintingų patarėjų. Kita vertus, jūsų pačių nuomonę, poziciją aplinkiniai vertins, tad gali tekti patarti, padėti tvarkant sunkius reikalus – pasistenkite nenuvilti draugų lūkesčių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki pavakarės dažniau pasiduosite nerimui, be reikalo įsitempsite, labiau kamuos sąžinė. Ir derėtų imtis visko, kas bus kraunama darbe ar namie, – vertinkite tai kaip atpildą už padarytus nusižengimus. Iki pavakarės venkite bendrauti, ypač su amžinai besiskundžiančiais, nelaimingais, – būsite labiau įtaigūs ir lengviau užsikrėsite jų problemomis. Vis dėlto vakaras bus puikus – išsiruoškite į viešnagę, aplankykite jums brangius žmones.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesivelkite į konkurencinę kovą, ypač su artimaisiais, sutuoktiniu, – ieškokite naudos sąjungoje, bet ne kovoje. Tiesa, šiandien svarbu bus turėti savo nuomonę ir jos nekeisti, ja nedvejoti, ypač netiktų pasiduoti kieno nors įkalbinėjimams perkant vertingą daiktą ar investuojant pinigus. Vakare nepraraskite saiko, būkite atidesni kelyje. Būkite dėmesingesni nuojautoms – pavyks įminti svarbią paslaptį. Galimas pranašiškas sapnas.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite sąžiningi. Prieš ką nors kaltindami pagalvokite: ar patys panašiai anksčiau nesate pasielgę? Ir pasisaugokite, kad dalykų, kuriuos slepiate nuo visuomenės ar sutuoktinio, mylimo žmogaus, neatskleistų (ir nepaskleistų) konkurentai, priešai. Kita vertus, tai puikus laikas taikytis, ypač vakare po 17 val. 30 min. Pasistenkite šiandien užglaistyti seną nesantaiką, būkite atidesni aplinkinių – tiek darbe, tiek namie – nuomonei bei jums keliamiems reikalavimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ar prisimenate savo pažadus? Jei šiandien dažnai susidursite su kliūtimis, dings reikalingi daiktai, dokumentai, jei važiuojant be bilieto pagaus kontrolierius ar transporte (prekyvietėje, pajūryje) apvogs, jei kelyje į jus įvažiuos kas nors, žinokite, jog esate linkę pamiršti kitiems duotą žodį, grąžinti laiku daiktus ar pinigus. Vis dėlto diena sėkminga, kai net nesėkmė, stresas tampa naudingi. Diena bus palanki ir nesklandumams su mylimu žmogumi aiškintis, aptarinėti su vaikais mokyklos klausimus.

Vandenis (01 20–02 18). Nurimkite ir atsakymo paieškokite giliau savo viduje, tolimoje praeityje, gal net vaikystėje. Praregėjimas ateis – mokėkite laukti ir nepriimti jokių svarbių sprendimų, jei nepajusite vidinio tvirtumo. Palankus metas spręsti gyvenamosios vietos bei buities gerinimo problemas. Verta pirkti savo namams reikalingus daiktus. Pasistenkite ką nors nuveikti savo vaikų labui. Vakaras palankus švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams.

Žuvys (02 19–03 20). Orientuokitės į nebaigtus darbus, ieškokite klaidų, taisykite, perdarinėkite. Verta ieškoti atsakymo praeityje – prisiminkite senus įvykius, kadaise išgirstus dalykus. Galbūt tik dabar suprasite kieno nors tikrąją prasmę. Jei tektų užleisti pelnytą vietą, atiduoti laimėjimus, uždirbtus pinigus, neišgyvenkite dėl to – tai bus savotiškas būdas sumokėti už ankstesnes klaidas. Nepatartina vakarui planuoti viešnagių – geriausiai jausitės namuose su artimaisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.