Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugsėjo 21 d.

Savaitgalis gana pavojingas, kai svarbu turėti savo nuomonę, mokėti nereaguoti į provokacijas. Šiomis dienomis galite susidurti su spekuliacija idėjomis – saugokitės, kad netaptumėte kieno nors kvailo fanatizmo, neproporcingų norų auka. Jūsų atsidavimu kokiai nors idėjai, pasitikėjimu gali pasinaudoti ir atsitiktinis asmuo, nesąžiningas prekiautojas, ir artimas žmogus. Turite duoti suprasti, kad neišeis jūsų vedžioti už nosies, tuomet pavyks išvengti tuščių išlaidų ir ašarų dėl sukčiavimo, neištikimybės.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2019, 12:01 AM

Tai bus įtemptos dienos, kai svarbu susikoncentruoti į teigiamus jausmus, labiau reikšti artimiesiems bei aplinkiniams meilę, nuoširdumą. Deja, reakcija į griežtesnį žodį ar pastabą gali būti sudėtinga – gresia santykių atšalimas, net nutraukimas.

Savaitgalis nepalankus rizikingoms pramogoms, audringiems šventimams. Likite santūrūs. Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti dinamiškus sapnus. Blogai buvo regėti gyvūnus, vandenį, maistą, kirpti plaukus, būti nuogam.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, paslysti, parkristi, išsitepti, jei batas suplyštų.

Geras ženklas: rasti medinį ar odinį daiktą, išlieti pieną; pastelinės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Gali prislėgti rūpesčiai dėl sutuoktinio ar nesutarimai su antrąja puse dėl pinigų, buities, net savaitgalio renginių, viešnagių.

Jautis (04 21–05 20). Nesklandumai, nors ir nereikšmingi, nemenkai jus sujaudins. Savaitgalis bus ramesnis, jei neprisirišite prie planų, mokėsite greitai persiorientuoti ir nepykti ant artimųjų ar draugų.

Dvyniai (05 21–06 21). Kai kurioms svajonėms bus lemta sužlugti, tačiau atkreipkite dėmesį, kiek puikių dalykų praleidžiate pro šalį jais nepasidžiaugę, nepasinaudoję.

Vėžys (06 22–07 22). Ko gero, šeštadienį liūdesys neišvengiamas, tačiau būkite atidūs, kad dėl gražių dalykų, tobulos meilės ilgesio savaitgalis neapkarstų, nenusiviltumėte tikrove. Būkite atidesni ir švelnesni tiems, kurie jus myli, pasidžiaukite savo namais, šeima, vaikais, sutuoktiniu (net jei to nesinorės daryti) – nė nepajusite, kaip atgausite jėgas ir optimizmą.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite sąžiningi bendraudami su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Kita vertus, sena nuodėmė jūsų romantiškoje biografijoje gali būtent dabar iškilti į paviršių ir virsti skausmingu nesusipratimu.

Mergelė (08 23–09 22). Nesiklausykite, kas ką kalba, turėkite savo nuomonę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmas įspūdis gali rimtai suklaidinti. Prisiminkite praeities pamokas ir labiau pasirūpinkite, kad jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus šalia jaustųsi saugiai – galite be reikalo sukelti įtarimų, išprovokuoti pavydą.

Skorpionas (10 24–11 22). Gana slegiantis ir nesėkmingas šeštadienis – nepasiduokite nusivylimui.

Šaulys (11 23–12 21). Dėl neišspręstos senos problemos, finansų stygiaus, kieno nors nepareigingumo, aplaidumo gali suirti svarbus reikalas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atidėkite visus reikalus į šalį – galite susidurti su nepaaiškinamomis, kvailomis, neįveikiamomis kliūtimis ir sugadinti nuotaiką sau bei artimiesiems.

Vandenis (01 20–02 18). Būsite linkę ne visai teisingai įtarinėti mylimą žmogų, sutuoktinį, savo vaikus, tačiau jūsų elgesys jiems taip pat gali sukelti įtarimų. Nepraraskite savitvardos, nebūkite smulkmeniški, jei teks aiškintis santykius.

Žuvys (02 19–03 20). Šį savaitgalį jūsų nuotaikų kaita ne tik stebins, bet ir vargins jus pačius bei artimuosius. Raskite sau įdomios veiklos, kad neliktų laiko emocijoms ir santykiams aiškintis šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.