Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 17 d.

Visa diena sudėtinga, netinkama naujų darbų pradžiai, įsipareigojimams, sandoriams tvirtinti. Vertėtų imtis tų darbų, kuriuos galite atlikti vieni, – pasistenkite į nieką nesikreipti pagalbos, niekam nelikti skolingi. Beje, diena visiškai netinkama nei skolintis, nei skolinti ir net ką nors grąžinti ar dovanas teikti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2019, 12:01 AM

Na, o jei yra reikalų, kurių neišeina atidėti, juos planuokite pirmai dienos pusei. Nuo 11 val. 44 min. prasideda problemiškas laikas, kai nebus lengva protingai įvertinti situacijos ir priimti racionalių sprendimų. Atidžiai analizuokite pasiekiančią informaciją, neskubėkite ko nors teigti ar žadėti, juolab pasirašyti. Na, o reikšmingų dokumentų apskritai nederėtų tvirtinti. Antrąją dienos pusę tikėtini nesusikalbėjimai, įvairūs nesusipratimai. Iš esmės gerą reikalą gali sugadinti atsitiktinumas, nenumatyta smulkmena. Bendraudami atidžiau apgalvokite savo žodžius, labiau kontroliuokite emocijas. Kad ir kuo užsiimtumėte, netinka skubėti. Viską sverkite, tikrinkite, ir ypač tai svarbu antrąją dienos pusę.

Nepalanki diena transporto, informacijos tarnyboms, taip pat besimokantiems bei jų pedagogams, asmenims, dirbantiems protinį darbą, prekybininkams. Išaugs nelaimingų atsitikimų einant, važiuojant bei automobilių avarijų tikimybė. Saugokite asmeninius daiktus – galite arba ką nors svarbaus pamesti, arba vagį suvilioti.

Nemenka traumų tikimybė – saugokite rankas.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį neblogai buvo matyti šviesą, ugnį, savo atspindį veidrodyje. Sapnas pranašiškas, jei iškart po jo atsibudote ir ryškiai atsiminėte visą. Blogai buvo kur nors lipti, ropštis į kalną, uolą. Tačiau visų geriausia, jei nieko nesapnavote, – vadinasi, šiuo metu neturite rimtų problemų.

Blogas ženklas: jei netikėtai gestų ugnis, šviesa, ką nors išlieti, jei drabužis suplyštų, siūlė prairtų. Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, vinį – vidinio tvirtumo įgijimas, jei ant jūsų nukristų paukščio plunksna.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis po 10 val. tinkamas imtis svarbių reikalų tvarkymo; palankios spalvos – geltona, žydra, elektrinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirma dienos pusė naudinga – geri susitikimai, naudingi patarimai, pasiūlymai. Vėliau apgaulingas laikas: galvokite, ką šnekate, – aplinkiniai jūsų žodžius gali išgirsti visai kitaip. Tiesa, visą dieną netiks ko nors žadėti, pasirašinėti. Kad ir kas įvyktų, šiandien nereikėtų skubėti (ypač jei vairuojate automobilį). Pasisaugokite sukčių, vagių, liežuvautojų. Ne laikas pirkti vertingus daiktus, ypač telefonus, transporto priemones.

Jautis (04 21–05 20). Dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai geras laikas ieškoti išeities iš esamų finansinių problemų, tačiau ką nors konkrečiai nuspręsti ir ko nors imtis derėtų rytoj (geriau po 12 val., kai prasidės jūsų sėkmės laikas). Bus svarbu likti pakantiems savo partneriui – pamirškite nuoskaudas ir neskubėkite tikėti viskuo, ką išgirsite, juolab nesiimkite aiškintis santykių.

Dvyniai (05 21–06 21). Netikėtai jūsų planai gali suirti, bet net ir tai išeis į naudą jau rytoj. Šiandien svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti jokių svarbių sprendimų. Nesiblaškykite, neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai. Pirmąją dienos pusę pasistenkite atlikti visus svarbesnius darbus. Antra tinkama nebent savoms problemoms analizuoti, ieškoti jų atsiradimo priežasčių. Išaugs traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Neverta imtis atsakingų darbų – nė nepastebėsite, kaip padarysite rimtų klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo. Labiau pasaugokite sveikatą, taip pat savo rankines, pinigines. Neatidumas vairuojant gali tapti lemtingas. Nesiimkite aiškintis meilės santykių (ypač antrąją dienos pusę) – tai tas laikas, kai neteisingai mąstome, netinkamai vertiname.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite pasiruošę netikėtumams darbe. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – šiandien itin pavojinga supainioti draugiškus ir tarnybinius santykius. Nederėtų labai pasikliauti šios dienos pažadais – atsakingą pokalbį atidėkite rytdienai (geriausia po 12 val.). Stenkitės vakare neatsargiu žodžiu ar veiksmu neįskaudinti artimųjų.

Mergelė (08 23–09 22). Šefas neteisingai supras jūsų žodžius bei ketinimus – svarbų pokalbį su vadovybe geriausia atidėti rytdienai – antrai penktadienio pusei. Beje, daug nesitikėkite iš šios dienos pažadų – duotas žodis, ypač po 11 val. 44 min., gali būti pamirštas. Būkite atsargesni su darbo technika, transportu – gedimai, avarijos šiuo metu labiau tikėtini. Pasistenkite mažiau reikalauti iš artimųjų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki 11 val. 44 min. neblogas laikas. Vėliau susitelkite – nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, tiksliai neapskaičiuosite laiko (darbui atlikti, į susitikimą nueiti) ar finansinių išteklių. Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Būkite diplomatiški ir atsargūs bendraudami su giminaičiais, draugais, ypač jei jie jūsų partneriai. Ne laikas ginčytis su sutuoktiniu ir priekaištauti.

Skorpionas (10 24–11 22). Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų, o sunkiausius reikėtų atlikti iki 11 val. 44 min. Kelionėms, svarbiems susitikimams bei susitarimams nepalankus metas – atidėkite tai rytdienai. Nebūkite agresyvūs patys, neprovokuokite ir aplinkinių agresijos. Į ginčus nesivelkite. Tyla bus geriausias argumentas. Nemenka konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite savo paslaptis, taip pat asmeninius daiktus, dokumentus, turtą.

Šaulys (11 23–12 21). Pasitenkinkite tuo, ką spėsite nuveikti iki 11 val. 44 min. Vėliau keblokas metas, kai nereikia tikėtis teisingumo, ypač iš artimiausių žmonių (savo vaikų, mylimo asmens). Apie juos galite sužinoti ir ne pačių maloniausių naujienų, nors tai išeis į naudą. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis santykius bei teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie bus nepriimtini. Blogas laikas juridiniams reikalams tvarkyti, susitarimams, sandoriams tvirtinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sunkiems, sudėtingiems, tikslumo reikalaujantiems darbams gera tik pirmoji dienos pusė. Vėliau kvailų nesusipratimų laikas (ypač darbe), kai jums keliami reikalavimai neatitiks sveiko proto standartų. Ir nemėginkite gintis, teisybės įrodinėti – aplinkiniai bus kurti. Nurimkite – jau rytoj aplinkiniai (jūs) atgausite sveiką nuovoką. Didesnė gamybinių traumų tikimybė. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Saugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Neskubinkite įvykių, dar ne laikas įsibėgėti. Ir ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kalbėti, rašyti. Galimos problemos dėl vaikų, tačiau neverta ant jų pykti – atidėkite auklėjamą pokalbį rytdienos popietei. Venkite ginčų su vadovybe, kolegomis, partneriais. Netvarkykite su jais ir jokių reikalų – jūsų santykiai be priežasties gali pablogėti. Atsargiau kelyje.

Žuvys (02 19–03 20). Su niekuo nesiginčykite, niekur nesiveržkite – gali būti, kad per skubėjimą esate pražiopsoję svarbių dalykų. Ieškokite klaidų ir jas taisykite. Būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais – gresia apgaulės. Galimi pavojingi netikėtumai vairuojant (ypač užsienyje). Ne laikas tvarkyti piniginius, turto reikalus. Pasisaugokite vagių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.