Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 22 d.

Sėkmingas laikas – būsite veiklūs, sumanūs, tik dažniau nusišypsokite, ką nors malonaus pasakykite artimiesiems, bendradarbiams – tai padės išvengti nereikalingų ginčų ar kitokių nesusipratimų. Tai gera proga įvertinti senus pasiekimus, atsigręžti į praeitį, užsiimti pertvarkymais. Palanku spręsti teisinius klausimus, pradėti bylinėjimąsi.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2019, 12:01 AM

Šiandien, beje, galite sužinoti svarbių dalykų beveik atsitiktinai, tad būkite atidesni bendraudami, ką nors skaitydami, klausydamiesi pranešimų per radiją, televiziją ir pan. Šios dienos dalykiniai pasiūlymai bus vertingi ilgą laiką. Palanku aptarinėti su darbdaviu savo veiklos perspektyvas.

Diena gera ir įvairiems pertvarkymams – tiek savo namuose, tiek darbe, tad imkitės energingų veiksmų, jei seniai jus kas nors netenkina, jei kokie nors seni dalykai ar įpročiai virto kliuviniu. Tai, kas atgyveno, nebegyvybinga, sena, paaukokite dėl to, kas nauja. Pasistenkite spręsti sudėtingus klausimus – neatidėkite rytdienai nieko svarbaus.

Tiesa, gana sudėtingas laikas bus ryte tarp 11 val. ir 12 val. 50 min., kai neverta skirti svarbių susitikimų, aptarinėti svarbių reikalų, analizuoti sudėtingų klausimų.

Šiandien ieškokite savo sielai artimų žmonių, stiprinkite jau esamus artimus ryšius. Palanku taikytis su artimaisiais, giminaičiais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Negalima pyktis, nutraukti santykių.

Patartina gerti šaltinio vandenį, praustis šaltu vandeniu. Tinka įrengti namuose vandens valymo aparatus, įvairius vandens filtrus.

Iš pirmadienio į antradienį ryškūs sapnai reikšmingi. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą, – negeros permainos, neturtas; jei keliavote – kliūtys.

Blogas ženklas: indus sudaužyti – neturtas, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys; susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis; jei netikėtai šaltą vandenį atjungtų, ypač jums maudantis, – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu apipilti ar sulyti – sveikata; kojas sušlapti – kažkas perims atsakomybę už jūsų nuodėmes; jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų virš galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas; sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeiminių santykių pagerėjimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus įsipareigojimams, svarbioms finansinėms operacijoms; palankios spalvos – balta, gelsva, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Sėkmė vėl maloniai aplanko. Būsite veiklūs, kūrybingi, tik labiau susikaupkite, nesiblaškykite. Jeigu pristigs įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite pažinti, įvertinti iš naujo ir rasite aibę įdomių, anksčiau nepastebėtų dalykų. Nebloga proga pamėginti ištaisyti bendravimo su vaikais klaidas, susitaikyti su mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Siekite įtvirtinti turimus laimėjimus, labiau pasaugokite savo turtą. Tinkamas laikas tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus, spręsti finansines problemas – neatidėkite to rytdienai, kai viskas gali netikėtai komplikuotis. Nereikėtų rytdienai atidėti ir partneriškų susitikimų. Palanku ką nors nupirkti vaikams, teikti dovanas antrajai pusei.

Dvyniai (05 21–06 21). Net jei jaučiatės kiek prislėgti, neramūs, imkitės tvarkyti svarbius reikalus. Gerai bendrauti su įtakingais asmenimis – ieškokite naujų perspektyvų, naujų galimybių. Šios dienos naujienos, užmegztos pažintys suteiks vilties, o gauti pasiūlymai bus naudingi. Galima lemtinga romantiška pažintis.

Vėžys (06 22–07 22). Jei nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su savo vaikais arba nueikite į pasimatymą su mylimu žmogumi – bendraujant savaime atsiras reikalingas sprendimas. Palanku ką nors vertingo nupirkti namams, nepamirškite ir dovanos sutuoktiniui. Beje, gera proga atnaujinti nutrūkusį meilės ryšį.

Liūtas (07 23–08 22). Smagus laikas – malonu bendrauti, sekasi veikti. Tvarkykite skubius reikalus, susitikite su reikalingais jūsų veiklai žmonėmis. Gerės santykiai su kolegomis, pavaldiniais. Aiškinkitės šeiminius nesklandumus, nesusipratimus su mylimu žmogumi. Tinkamas laikas įsigyti vertingą techniką veiklai arba buičiai.

Mergelė (08 23–09 22). Atsipalaiduokite – pasikliaukite likimu, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Įsiklausykite į nuojautą, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius – galite suprasti kai ką labai svarbaus. Puiki diena konfidencialiems susitikimams. Patartina daugiau laiko praleisti prie tekančio vandens. Geras laikas SPA procedūroms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Verta rizikuoti, mėginti laimę. Tai sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikalinga linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas, ypač jei yra nesutarimų šiuo klausimu. Vakarą skirkite mylimam žmogui – palanki proga romantiškai vakarienei.

Skorpionas (10 24–11 22). Labai svarbus metas, kai galite sulaukti aukštų įvertinimų, kai pavyks laimėti svarbių dalykų. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su šefu, įtakingais valdininkais, rėmėjais – siūlykite savo projektus, siekite to, kas jums priklauso. Jei šiandien užsimegztų naujas romantiškas ryšys, tikėtina, kad su tuo asmeniu jau buvote artimi ankstesniuose gyvenimuose.

Šaulys (11 23–12 21). Jūsų autoritetas bei populiarumas ir partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta megzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus. Itin palankūs dalykiniai susitikimai su užsieniečiais – gautus pasiūlymus verta priimti. Gera diena vykti į komandiruotes.

Ožiaragis (12 22–01 19). Lemtingų atsitiktinumų diena, jie naudingai pakreips net ir keblią situaciją, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais: šiandien viskas baigsis gerai. Tinkamas metas skolintis pinigų arba priminti senam draugui, giminaičiui, kad reikia grąžinti skolą. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Dabartiniai pokyčiai bus susiję su partneriais – viskas priklausys nuo to, kaip seksis ir ką nuspręs jūsų sutuoktinis ar asmuo, su kuriuo siejate savo likimą, taip pat dalykiniai partneriai. Tai tinkamas laikas su vadovybe aptarti jūsų uždarbio perspektyvas. Šios dienos sprendimai, susitarimai, pradėti darbai greitai neduos rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti.

Žuvys (02 19–03 20). Spręstinos dalykinės problemos – dabar aiškiai išvysite, kas negerai, ir rasite optimalią išeitį. Geras laikas ne tik veiklai reorganizuoti, planams koreguoti, bet ir darbo vietai sutvarkyti. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą ir įkvėpti naujiems sumanymams. Palankus metas kontaktams (tiek dalykiniams, tiek asmeniniams) su užsieniečiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.