Palmira: pasiseks tiems, kurie linkę eksperimentuoti

Geresnė diena nei vakarykštė – daugiau aiškumo, blaivumo. Labiau gilinkitės į seną patirtį, remkitės tais, kuriuos seniai pažįstate. Tiks imtis sunkių ar užvilkintų darbų, kurių paprastai vengiate. Galima pradėti ką nors naujo, jei tam gerai pasirengta ar atnaujinta tai, kas pamiršta.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2019, 5:30 AM

Diena žada netikėtumų, ir pasiseks tiems, kurie linkę eksperimentuoti, išbandyti ką nors naujo, nepatirto. Permainos ir avantiūros bus palankios. Per jas atsiskleis ir jūsų gabumai, asmeninė charizma.

Šis laikas svarbus ir sėkmingas tiems, kurių įdirbis didelis, – jiems atsivers naujų perspektyvų. Bus palanku tvarkyti reikalus, susijusius su darbu, pinigais, nekilnojamuoju turtu. Palanku koreguoti finansinius planus – šiuo metu būsite racionalesni, taupesni.

Daugiau bendraukite, megzkite naujas pažintis, priimkite svečius.

Nepalanku vykti į tolimas keliones, ypač vandens transportu.

Palanku kirpti plaukus, nagus, maudytis pirtyje.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai susiję su meile, šeimos reikalais, atspindėjo jūsų dvasingumą. Buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus, medžius, pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, jei matėte vaisius, – tai sėkmė, turtas, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulė, nesantaika, vienatvė.

Blogas ženklas: užkliūti einant, parkristi – galite praleisti gerą progą, jei kas nors ant jūsų užgriūtų ar nukristų – nuostoliai; jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: išvysti žaibą, žiežirbą, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas taikytis, atsiprašyti, konfidencialiems reikalams tvarkyti, nepalankus naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, auksinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Ginkite savo teises darbe ir naujus sumanymus, aiškinkitės santykius su šefu, tačiau stenkitės nerizikuoti darbo vieta. Geras laikas įvairioms darbo sutartims sudaryti. Būkite pakantesni artimiesiems ir kolegoms, atidesni užuominoms, pastaboms. Tik nesielvartaukite, jei ne viskas seksis, – nesklandumai, klaidos vargu ar išvengiami, tad nervindamiesi tik pabloginsite reikalą. Nesiimkite daug darbų, atlikite juos neskubėdami, ramiai nusiteikę. Būkite atidesni sveikatai.

Jautis (04 21–05 20). Palanki diena svarbiems susitikimams ir susitarimams. Tinka spręsti savo vaikų problemas, tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Nors viskas klostysis gerai, galite be priežasties būti sunerimę – nervintis ir dėl pinigų, ir dėl santykių su mylimu žmogumi, ir dėl vaikų elgesio. Tiesa, nesiimkite radikalių priemonių padėčiai pataisyti, nes viską sugadinsite. Pasikliaukite savieiga – nė nepastebėsite, kaip viskas savaime pasikeis į gera, – ateis pagalba, gera žinia.

Dvyniai (05 21–06 21). Drąsiems ir impulsyviems geriau likti namie – svetur, darbe rūpesčių nepatirs tik ramūs, filosofiškai nusiteikę. Nebūkite patiklūs – nereikėtų dalintis savo nuomone ir naujais sumanymais. Patartina svarbų reikalą tvarkyti per tarpininką, draugą ar giminaitį – tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Būkite atidesni savo šeimos, ypač sutuoktinio, poreikiams, užsiimkite namų reikalais. Tiks tvarkyti ir ilgalaikių investicijų reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Sėkmingas laikas – lengvai spręsis susikaupusios problemos, atsiras reikalingas patarėjas, globėjas, koordinatorius ir be ypatingų pastangų viskas susidėlios taip, kaip reikia. Palanku užmegzti naujas pažintis – tiek darbo, tiek romantiškas. Tinkamas laikas ir skubiems reikalams tvarkyti. Nepraleiskite progos daugiau dėmesio parodyti tiems, kurie šalia jūsų, su kuriais kartu dirbate ar gyvenate po vienu stogu, nuo kurių priklauso jūsų sielos ramybė ir finansinis stabilumas.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai prisistatykite susidūrę su naujais žmonėmis – dabar pavyks rasti naujų galimybių pasipelnyti, užsidirbti. Tai geras laikas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, tad šios dienos pasiūlymus verta svarstyti. Tiesa, neskubėkite investuoti pinigų – reikėtų labiau patikrinti reikalo patikimumą. Iš jūsų gali būti pareikalauta grąžinti skolą, baigti užvilkintą darbą. Nereikėtų spręsti problemų, susijusių su nesklandžiais meilės santykiais.

Mergelė (08 23–09 22). Būsite energingi, drąsūs – imkitės svarbių reikalų. Gera proga naujoms pažintims užmegzti – paliksite stiprios asmenybės įspūdį. Tinka pristatyti save ir savo darbus naujam darbdaviui, visuomenei. Šiandien galima rizikuoti, svarbu tik nesileisti į kompromisus su sąžine. Tiesa, dėl neatidumo galite pridaryti klaidų, tad nespręskite nieko atsakingo, nesistenkite greitai rasti išeities. Šiek tiek išaugs traumų tikimybė dėl išsiblaškymo, skubėjimo – atsargiau važinėkite, sportuokite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sunkokas laikas – galima be reikalo nusivilti, nuliūsti ar apsigauti, tad netvarkykite svarbių reikalų, nesivelkite į avantiūras. Šiuo pasyviu metu nevertėtų skubėti, užsigriebti daug atsakingų darbų, nebent tai bus ilgalaikiai projektai. Nereikėtų persistengti tvarkant reikalus – dabar viskas susidėlios savaime. Beje, galite sulaukti nuoširdžios pagalbos iš įtakingo draugo – pats laikas pasidalinti savo rūpesčiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Mėginkite laimę, rizikuokite. Imkitės drąsių sumanymų, nustebinkite pasaulį nepaprastomis idėjomis ir sumanumu jas įgyvendinant. Jums pavyks įveikti bet kokias kliūtis, tad pakovokite už savo ir savo vaikų ateitį. Tiesa, nepersidirbkite, nepervarkite, nepersistenkite – tai sunkus laikas prieš gimtadienį, kai reikia taupyti laiką, pinigus ir labiau save pasaugoti. Palanki diena pasitikrinti sveikatą pas netradicinės medicinos atstovus. Tinka rinktis maisto papildus sveikatai pagerinti.

Šaulys (11 23–12 21). Likite kuklūs, tyliai, kantriai vykdykite savo pareigas, niekam nepriekaištaukite, nieko nespauskite, nemokykite – tai sukels priešingą reakciją. Venkite neapgalvotų įsipareigojimų. Vis dėlto tai tinkamas laikas spręsti atsakingus veiklos klausimus. Nebijokite aukos dėl karjeros, prasminga susitelkti į svarbiausius dalykinius reikalus. Pamėginkite tapti stipriausi, geriausi. Geras laikas svarbiam pokalbiu dėl karjeros, siekiantiems plėsti veiklą, ieškantiems naudingų kontaktų su užsieniečiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug ko norėsis ir daug ką suspėsite – nebijokite didžiulio krūvio, įtampos. Neapsiriksite, jei šiandien susitiksite su įtakingais žmonėmis, verslo partneriais, ypač jei jie užsieniečiai. Naudinga analizuoti sukauptą patirtį: galite suvokti svarbių (nors nebūtinai malonių) dalykų, kurie bus reikalingi ateities sėkmei. Tinkamas laikas svarbiam karjeros sprendimui priimti. Gautus pasiūlymus plėsti veiklą ar keisti darbo vietą verta priimti. Nepalankus metas kelionėms.

Vandenis (01 20–02 18). Sėkmingai demonstruosite išradingumo stebuklus, nes neturėsite kur dėtis, – situacija gali būti ekstremali. Tai gera diena tvarkyti mokesčių, paskolų, draudimo reikalus. Tiks skolinti pinigų. Būkite atidesni tėvų, už jus vyresnių asmenų įspėjimams. Palankus laikas sveikatai pasitikrinti, rekomenduojamos sveikatingumo procedūros. Ne laikas aiškintis meilės santykius – jūsų pretenzijos nepagristos, tiesa, tai suprasite ar sužinosite kur kas vėliau.

Žuvys (02 19–03 20). Jausitės stiprūs ir jums seksis tie reikalai, kurie priklauso tik nuo jūsų. Šios dienos rūpesčiai gali būti susiję su partneriais, sutuoktiniu, draugais. Mažiau iš jų tikėkitės, neteiskite jų, nepykite, tuomet neapsiriksite. Beje, su svetimais neverta dalintis savo dvejonėmis, įtarimais, nuoskaudomis. Šiandien bus svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkų ir draugų pagalba. Būkite šiltesni savo porai, nepykite, jei nesulauksite norimo dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?