Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 22 d.

Puiki diena, kai ateina seniai užtarnauta laimė, kai aplanko tikroji sėkmė. Tiesa, iki pavakarės Fortūna savo malones dalys tik tiems, kurie ilgai siekė užsibrėžto tikslo, patyrė ne vieną išbandymą – tai bus gerojo atpildo laikas.

 Horoskopas.<br> 123rf nuotr.
 Horoskopas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2019, 12:01 AM

Nors būsite energingi ir veiklūs, ši diena nebus tinkama imtis ko nors naujo (nebent po 17 val.). Iki pavakarės tinkamas laikas baigti senus darbus, ieškoti senų klaidų, jas taisyti, apibendrinti nueitą kelią. Gera proga ir atnaujinti senas sąjungas, ypač kūrybines. Beje, diena palanki imtis praktinio problemų sprendimo – eikite, darykite, ir viskas susidėlios taip, kaip jums reikia.

Vakaras palankus švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams.

17 val. Saulė įeina į Šaulį – ženklą, apdovanojantį optimizmu bei išmintimi. Šaulys skatina didesnį domėjimąsi moralės, religijos klausimais, ieškoti autoritetų. Itin ima traukti tolimos kelionės, bendravimas su užsieniečiais siekiant pažinti naujas kultūras, religijas. Prasminga rūpintis padėtimi visuomenėje, įtakos, autoriteto stiprinimu, veiklos plėtimu.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis sulūžtų ar jūsų lazda, skėtis, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis itin geras bendrauti, susitikimams, viešnagėms.

Avinas (03 21–04 20). Ne laikas demonstruoti savarankiškumą, savo jėgą, galimybes – verčiau pagerbkite tuos, kurie jus palaiko, padeda, ir tuos, kurių dėka pasiekėte tai, ką dabar turite. Vakare galite išgirsti vertingą pamokymą, jei gausite pasiūlymą – verta priimti. Būkite atidesni sutuoktinio skundams, nerimui – tai sustiprins jūsų sąjungą.

Jautis (04 21–05 20). Svarbiems susitikimams, susitarimams palankesnis metas iki 17 val. Vėliau prasideda sudėtingas Šaulio metas, tad reikėtų atminti, kad slapti priešai bei pavyduoliai dabar budrūs, – galvokite, ką kalbate, žadate. Ir niekam negrasinkite – viskas sugrįš. Iki vakaro neužmegzkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų. Tiesa, tai bus svarbu ir gruodį. O ši diena puiki! Jūsų svajonės pildysis.

Dvyniai (05 21–06 21). Sėkminga visa diena. Ji primins, kaip svarbu vertinti tai, ką turite, pasiekėte, draugus, su kuriais nuolat bendraujate, žmogų, kurį mylite, ar savo sutuoktinį. Verta spręsti problemas, susijusias su pinigais, jūsų veiklos finansavimu, nesklandžiais meilės santykiais. Vakare laukia smagios staigmenos, džiugūs susitikimai, geros naujienos.

Vėžys (06 22–07 22). Nėra situacijų be išeities – ji visada kažkur yra, ir dažniausiai šalia (ją nesunkiai rasite, jei ryte labiau galvą pasuksite, pasitarsite su išmanančiu žmogumi ar savo tėvais). Tiesa, ši diena nėra tinkama darbo reikalams tvarkyti. Bent jau daug jėgų dalykinei veiklai neskirkite. Tai puikus laikas ką nors gero nuveikti šeimai, nupirkti namams. Viešnagėms vakaras netinkamas – geriau draugus pakvieskite pas save.

Liūtas (07 23–08 22). Jei spręsite svarbią problemą, ieškokite senų gerų draugų – jų pagalba šiandien gali tapti lemtinga. Tai apskritai sėkmingas laikas susitikti su jums svarbiais žmonėmis, aptarti įvairias problemas, susijusias tiek su veikla, finansais, tiek su asmeniniais santykiais. Vakare laukia džiugūs susitikimai, galima laiminga romantiška pažintis.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmingas laikas spręsti finansines problemas. Geras laikas skolintis pinigus, imti kreditą, investuoti į meno kūrinius, juvelyrikos dirbinius, nekilnojamąjį turtą. Palanku aiškintis šeimos išlaidas, planuoti būsimą biudžetą. Verta ką nors gražaus ar vertingo nupirkti šeimai, namams. Pagalvokite ir apie dovaną savo antrajai pusei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Siekite visur įžvelgti prasmę, pasitelkite išmintį ir nebus taip sunku. Galite būti priversti spręsti dilemą – gerai žengti lemtingą žingsnį (šiandien net avantiūra gali išdegti). Tai visapusiškai puikus laikas. Ypač vakaras džiugus. Šios dienos susitikimai, pasiūlymai laimingi ir svarbūs ilgam. Priimkite juos.

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos sukrėtimai į naudą – atvers akis, padės ryžtingai atsikratyti iliuzijų dėl savo finansinių reikalų ar santykių su mylimu žmogumi. Beje, šiandien galite sulaukti netikėtos (net mistinės) pagalbos, apsaugos. Tai geras laikas maldai, meditacijai.

Šaulys (11 23–12 21). Reikalų daugės, bet jūs viską spėsite, ir mėginimai įveikti net itin sudėtingas problemas bus sėkmingi. Jūsų galimybės šiuo metu neribotos – tiek tvarkant reikalus, tiek jausmų srityje. Tai tikrosios ir didžiosios sėkmės laikas (iki pirmadienio). Ir, beje, labai retas. Toks būna tik kartą per dvylika metų...

Ožiaragis (12 22–01 19). Diena tinkama energingai tvarkyti reikalus, ryžtingam pokalbiui su savo viršininku apie jūsų nepasitenkinimą darbo sąlygomis, atlyginimo dydžiu. Palanku ir siūlyti savo projektus, atvirai reikšti kritiką dėl jūsų firmos veiklos. Vakarą skirkite susitikimams su senais draugais. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Vandenis (01 20–02 18). Puikus metas daug ir toli užsimoti, itin sėkmingas dalykinei veiklai, palankus ilgalaikiams veiklos susitarimams, svarbiems projektams aptarti. Laukia išskirtinis vakaras. Nebūkite vieni, priimkite gautus pasiūlymus paviešėti. Galimos naudingos dalykinės pažintys, laimingos ir perspektyvios romantiškos.

Žuvys (02 19–03 20). Įtempta diena, tačiau tinkama energingai tvarkyti užvilkintus reikalus, spręsti įsisenėjusias problemas. Verta imtis radikalių priemonių tvarkant jums svarbų reikalą (tiesa, jei gimėte ne paskutinėmis ženklo dienomis). Palankus metas susitikti su žmonėmis iš toli. Įsimylėjusiems bei sutuoktiniams nereikėtų pasiduoti pavyduliavimo pagundai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.