Palmira: reikia pasiduoti srautui ir laukti ženklo

Diena leis atgauti stabilumą, nusiraminti, susitaikyti – vėl pajusite darną (su savimi ir aplinkiniais). Tai pasyvus laikas, tad neskubėkite, įsiklausykite į intuiciją. Šiandien reikia pasiduoti srautui ir laukti ženklo... Labai aktyviai reikštis nereikėtų – daug kas beveik savaime susidės į vietas. Ir būkite lankstūs – nedera užsispirti.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-12 05:30

Tai gana universalus laikas – geras ir veiklai, ir pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams. Tinka gilintis į painias, užmaskuotas, sunkiai apčiuopiamas, vargiai įveikiamas problemas. Šiuo metu jums atsivers tikros gelmės, susijusios su įvairiomis paslaptimis darbe: ar tai būtų nepastebėti rezervai, nepanaudotos progos, ar slaptos intrigos. Kad ir ką sužinosite, būkite drąsūs – pats laikas perkirsti Gordijo mazgą.

Tiesa, ne laikas finansinėms avantiūroms. Netinka pinigus investuoti, bet gerai išlaidauti. Tai puikus laikas šventinėms dovanoms pirkti, ypač mylimam žmogui, sutuoktiniui.

Palanku susitikti su seniai matytais žmonėmis, atnaujinti buvusias pažintis. Būkite atidesni išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – tai gali būti jūsų išsigelbėjimas. Užmegztos pažintys irgi išskirtinės, laimingos, prasmingos – ar tai būtų dalykinės, draugiškos, ar romantiškos. Visa diena itin palanki bendrauti. Priimkite svečius, būkite jiems dosnūs.

Vakaras palankus meilės pasimatymams, ją prisipažinti. Tiks aiškintis meilės santykius.

Palankios kelionės, išskyrus vandens transportu. Daugiau vaikščiokite pėsčiomis, ilgiau būkite ir mankštinkitės gryname ore. Nepalanku naudotis dekoratyvine kosmetika, netinka nešioti papuošalų, taip pat gaminti valgį.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su turtu bei jūsų veikla. Lipti į kalną, matyti tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – sėkmė, turtas. Blogai buvo matyti banknotus, peles, žiurkes, tarakonus, muses – tai nuostoliai, vagystės.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namie kas nors savaime suliepsnotų, be paliovos į žemę žiūrėti, raktus pamesti, parkristi, jei nagas nulūžtų.

Geras ženklas: išvysti krintančią žvaigždę (moterims iš kairės, vyrams iš dešinės pusės, o kairiarankiams – atvirkščiai), vaivorykštę, lietų saulei šviečiant.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas užsiimti sunkių ar senų problemų sprendimu; palankūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Atsitiktinumas neš laimę – tai gali būti netikėtas susitikimas, pažintis, nelauktas skambutis ar žinia. Tad būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme. Geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimams, veiklai, dokumentams tvarkyti – bus šviesi galva, džiugi nuotaika. Na, o aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgą laiką.

Jautis (04 21–05 20). Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Šios dienos susitikimai, pokalbiai bei veiksmai naudingi, o įgyta patirtis vertinga. Palanku spręsti finansines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus, tačiau sandorius ar kitokius finansinius susitarimus geriau pasirašyti ryt. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Palanku pirkti vertingus daiktus, dovanas. Vakaro pažintys intriguojančios. Toli nuo namų, kelyje, svečiuose gali užsimegzti aistringas meilės ryšys. Jei siekiate sustiprinti jau esamą ryšį, išsiruoškite į svečius.

Dvyniai (05 21–06 21). Jumyse slepiasi įvairiausi gabumai, bet trukdo laiko stoka juos atrasti, pasitikėjimo stygius tai įvertinti, panaudoti. Būkite atidesni savo vidui ir aplinkinių patarimams, pagyroms – tai padės suvokti savo išskirtinumą, pajusti, kuria linkme judėti, ką pakeisti, kad save realizuotumėte. Tai svarbi diena, kai galima priimti drąsius sprendimus, susijusius su veikla, šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur). Palankūs susitarimai su užsieniečiais.

Vėžys (06 22–07 22). Nepaprastų pojūčių, romantiškų susitikimų, atvirų, nuoširdžių pašnekesių diena. Tiesa, šiandien labiau reikia poilsio ir ramybės, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti – užmarštyje atgausite pilnatvės jausmą. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Beje, dabartiniai susitikimai, išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai bus lemtingi. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, ypač susijusius su pinigais, verslu. Vakare tikėtini ypatingi susitikimai.

Liūtas (07 23–08 22). Gerų permainų diena – savaime viskas stoja į savo vietas ir galite lengviau atsipūsti. Džiugins ne tik geros naujienos, gauti pasiūlymai, bičiuliški pokalbiai. Tai metas, kai netikėtai gali pasikeisti ir jūsų jausmai. Diena palanki susitikimams su žmonėmis iš toli – tiek dalykiniams, tiek bičiuliškiems ar romantiškiems. Beje, pagaliau gali įsisiūbuoti ilgai strigęs tarnybinis romanas. Seksis ir užmezgant pažintis interneto platybėse.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkminga diena, kai gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai vertingi. Tai gana svarbi diena – galite pelnyti aukštų įvertinimų, patirti didelę sėkmę. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – laukia geros permainos. Galimi naudingi pokyčiai karjeroje dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Palankus metas, tinkamas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Jūsų įtaka aplinkiniams augs, jus pastebės svarbūs, įtakingi asmenys. Reikšmingi susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų partnerystės (ne tik dalykinės) pasiūlymų. O apsispręsti veiklos, uždarbio ar asmeninio gyvenimo klausimais geriau ryt. Palanku pirkti šventines dovanas tiems asmenims, kuriuos itin gerbiate, kurių nuomonė jums reikšminga.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepasitikėjimas savo likimu, įtarumas pakenks pirmiausia jums patiems. Tai palaiminga diena – pamirškite savo nerimą, negeras nuojautas ir kasdienius rūpesčius. Ir labiau pasitikėkite žmogumi, kurį mylite. Galima netikėta dovana, nelaukta pagalba. Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti jus svarbiu klausimu. Vakaras palankus viešnagei ar svečiams priimti.

Šaulys (11 23–12 21). Rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtros perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais. Sutuoktinio nuoširdumas ir išaugęs aplinkinių dėmesys jums suteiks naujų jėgų bei optimizmo. Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti. Ir neatsisakykite paviešėti. Tai puiki diena pasirodyti visuomenėje, priimti svečius. Galite apie save sužinoti itin svarbių, reikšmingų dalykų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Reikalų daugiau, nei galite spėti... Vis dėlto pakaks palankių aplinkybių ir viską suspėsite atlikti. Verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė (ypač per užsieniečius). Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Itin svarbius partneriškus susitikimus bei susitarimus atidėkite rytdienai. Vakare pasikvieskite svečių – senų draugų ar gerbiamų žmonių vizitas jus įkvėps.

Vandenis (01 20–02 18). Nevaržykite savęs (sunkius darbus atidėkite rytdienai) – tai džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai atneš pasitenkinimą, bus naudinga. Pasiteisins apgalvotos avantiūros (tiesa, ne finansų srityje). Šiandien aplinkiniai jums itin simpatizuos, reikš nuoširdų dėmesį – jūsų laukia džiugios permainos, sėkmė tiek tvarkant reikalus, tiek jausmų srityje. Galimos malonios staigmenos iš vaikų, tad daugiau su jais bendraukite.

Žuvys (02 19–03 20). Savo nuomonės labai reikšti, iniciatyvos demonstruoti nederėtų – sėkmė lydės tuomet, kai paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, taip pat nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui, geras pasidomėti ir kultūriniais, meniniais renginiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.