Palmiros horoskopas sekmadieniui, gruodžio 15 d.

Sekmadienio nuotaikos smagios, bet kokie susitikimai laimingi, o naujienos geros – visi bus mieli, protingi ir draugiški. Nepraleiskite progos susitaikyti, dalyvauti įvairiuose susitikimuose, atnaujinti nutrūkusius ryšius – draugiškus, dalykinius ar romantiškus. Daugiau bendraukite – galite gauti vertingų patarimų, sulaukti įdomių pasiūlymų. Siekiantys užmegzti naujus naudingus ryšius ar sustiprinti savo prestižą visuomenės akyse neturėtų snausti – šios dienos puikios kuo šauniau pasirodyti, palikti gerą įspūdį.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-15 00:01

Savaitgalį tinka pirkti dovanas šeimos nariams, vaikams.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški tik aiškūs, suprantami. Manoma, kad šiąnakt gauti patarimai sapne itin svarbūs. Gerai matyti ką nors parašyta, girdėti į save vardu kreipiantis.

Blogas ženklas: jei laikrodis, stiklas, indai ar veidrodis sudužtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, jei laikrodis sustotų, saga ištrūktų.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalis džiugus – nepraleiskite progos surengti mažą šventę artimiesiems, mylimam asmeniui: kam laukti išskirtinės progos? Tai meilės dienos, galinčios padėti susitaikyti ir su artimaisiais, ir su mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Žavūs komplimentai, mielos dovanos, atkaklus dėmesys gali pastūmėti žengti drąsų žingsnį, net jei žmogų matysite tik pirmą kartą! Ir, regis, šįkart neapsiriksite! Jei užsimezgęs romanas neatvės per savaitę, jis bus ilgalaikis ir laimingas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesiimkite jokių reikalų savaitgalį, kad kuo daugiau laiko galėtumėte skirti savo porai. Tai meilės metas, tinka teikti dovanas mylimam žmogui. Šios dienos puikios bendrauti, kelionėms. Beje, galimos išskirtinės draugiškos pažintys.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį verta paišlaidauti!

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis smagus – galimi naudingi jūsų veiklai susitikimai. Beje, laukia smagus vakaras, ypač jei išsiruošite į svečius. Gautus pasiūlymus priimkite.

Mergelė (08 23–09 22). Jei ieškote poros, nesėdėkite namuose: svetur laukia lemtingas susitikimas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį skirkite draugams.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį gerai aplankyti tėvus. Sekmadienį neoficialioje aplinkoje tinka spręsti karjeros klausimą.

Šaulys (11 23–12 21). Jei esate vieniši, neužsisėdėkite sekmadienį namuose, susitikite su draugais – gal ir meilė netikėtai aplankys?

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis džiugus – jausitės laimingi! Ypač moterų laukia pasisekimas: paslaptingai trauksite, intriguosite aplinkinius.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalio užduotis – atleisti savo artimiesiems: vaikams, sutuoktiniui. Beje, tai ir meilės metas, palanku išpažinti savo jausmus. Sekmadienis palankus su antrąja puse išvykti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenėje.

Žuvys (02 19–03 20). Dėl meilės atidėkite visus reikalus ir rūpesčius – būkite su tais, kuriuos mylite! Puiku sekmadienį su šeima ar tik su vaikais, mylimu žmogumi išvykti kur nors paviešėti. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.