Palmiros horoskopas sekmadieniui, sausio 19 d.

Sekmadienis ramesnis – tai gana romantiška diena, itin palanki moterims bei poetams. Tai naudingas metas bendrauti, kelionėms, viešnagėms, susitikimams su svarbiais, įtakingais žmonėmis, su tais, kuriuos laikote savo mokytojais. Tarkitės, klauskite patarimo. Išgirsti dalykai bus svarbūs ilgam. Šios dienos pažintys perspektyvios. Palanku teikti dovanas.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2020, 12:01 AM

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai regėti dinamiškus sapnus – dabartinės jūsų pastangos nebus tuščios. Ginklai, mūšiai – jūsų išties laukia kova. Plaukus kirpti – išsivaduosite iš dalykų, jums trukdančių veikti.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų – apsaugos praradimas, išsitepti purvu – finansiniai nuostoliai, jei užpultų naminis gyvūnas (ypač moterį) – nemalonumai šeimoje, nesėkmė meilėje, o nėščiajai – persileidimo pavojus, jei vyrą šuo aplotų, apkandžiotų – galima žmonos ar mylimos moters neištikimybė, jei odą imtų niežėti be aiškios priežasties – nemalonumai, konfliktai, jei dirbant sulūžtų instrumentas – galite netekti namų, šeimos, priverstinė emigracija, ryte paslysti, parkristi – nesėkminga diena.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną ar atsitiktinai rasti vaikišką žaisliuką – darna bei skalsa šeimoje, išvysti didelį paukščių būrį – turtas, pagalba sunkią akimirką, rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Avinas (03 21–04 20). Ypač sekmadienis palankus susitikimams su įtakingais asmenimis, kelionėms, viešnagėms.

Jautis (04 21–05 20). Šeimos, mylimo žmogaus interesai turi būti svarbesni už draugus.

Dvyniai (05 21–06 21). Galimi menki, bet apmaudūs ginčai su vaikais – nepriekabiaukite. Būkite atlaidesni ir žmogui, kurį mylite.

Vėžys (06 22–07 22). Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli ir vertina.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite atidesni, švelnesni tėvams, nesivelkite į ginčus – tai tas metas, kai dažniausiai neteisingai išgirstame, suprantame kitus ir be reikalo imame kelti vėją.

Mergelė (08 23–09 22). Likite ramūs, venkite ginčų tiek su artimaisiais (ypač dėl draugų), tiek su draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis kur kas palankesnis bičiuliškiems susibūrimams, viešnagėms, naujoms pažintims, ypač su žmonėmis iš toli.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis geras pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį bei pripažinimą.

Šaulys (11 23–12 21). Svarbios dienos, jas reikia skirti tik jums itin reikšmingiems dalykams. Atsargiau naudokitės aštriais instrumentais, atidžiau dirbkite su kompiuteriais bei elektros prietaisais, nerizikuokite kelyje. Ir pabūkite įsimylėję.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gimtadieniui minėti palankesnis sekmadienis. Sekmadienis tinkamas įsigyti vertingą daiktą sau ar namams, veiklai.

Vandenis (01 20–02 18). Ko gero, teks nemažai bendrauti, spręsti darbo problemas.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis tinkamesnis bendrauti su jums svarbiais asmenimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.