Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 25 d.

Nekoks laikas, prasidėjęs šeštadienį, tęsiasi. Nepervertinkite savo galimybių – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Nesusireikšminkite, neskubėkite teisti, smerkti. Tikrai apsiriksite. Ne laikas daryti išvadas. Neskubėkite nei apsidžiaugti, nei nusivilti. Jei jūs linkę realiai vertinti savo galimybes, nesate tuščių ambicijų, socialinių prietarų vergai, jei negyvenate įsikibę į vienadienes vertybes, išskirtinių rūpesčių nepatirsite.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2020, 12:01 AM

Antradienis – gana pasyvus metas, bet nepatartina imtis didelio darbų krūvio – viršvalandžiams netinkamas metas. Imkitės tik to, ką gerai žinote, labiau orientuokitės į darbų apibendrinimą, užbaigimą – ko nors pradėti neverta. Nepatartina siūlyti savo sumanymų vadovybei ar ko nors prašyti. Diena nepalanki kelionėms (ypač tolimoms), bendrauti su svetimais ar iš toli atvykusiais žmonėmis.

Į sapnus iš pirmadienio į antradienį galima nekreipti dėmesio, nebent regėjote giminaičius, artimus žmones. Tuomet sapną reikėtų aiškintis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – katastrofa, taip pat agresyvus gyvūnų elgesys gali byloti apie slaptą artimo žmogaus neapykantą.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, gera žinia, rasti veidrodžio šukę – painios situacijos išsprendimas, rasti monetą herbu į viršų – pavyks sėkmingai išnarplioti dabartines problemas.

Avinas (03 21–04 20). Atsipalaiduokite, nesivelkite į kovą, intrigas antradienį – tai, kas jūsų, niekur nepabėgs. Stigs jėgų, tad imkitės tik būtinų darbų. Jei šiandien ko nors nespėsite užbaigti, geriau atidėti rytdienai.

Jautis (04 21–05 20). Labiau pasikliaukite intuicija, mažiau planuokite antradienį. Nauji projektai, tądien gauti pasiūlymai nebus perspektyvūs. Kreipkitės pagalbos į senus draugus – jie supras ir nuoširdžiai palaikys.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį galimi netikėtumai, priversiantys atsitraukti, sustoti. Nieko baisaus, net to, kas bus atlikta, pakaks tolesnei sėkmei užtikrinti. Mažiau tikėkite vadovybės pažadais pagerinti darbo sąlygas ar pakelti užmokestį.

Vėžys (06 22–07 22). Iš esmės antradienis palankus – spręskite sudėtingus klausimus. Vakaras sudėtingas – ne laikas ginčams su artimaisiais. Nepalanku ir vykti į svečius pas draugus.

Liūtas (07 23–08 22). Neliūdėkite pametę, nesidžiaukite suradę antradienį. Praradimai savotiškai apsaugos nuo klaidingų žingsnių artimiausiu metu. Tačiau naudingi dalykai gali nebūtinai tokie būti ir vėliau – aplinkybės dar keisis, ir tai, kas atrodė perspektyvu, virs nuostoliu.

Mergelė (08 23–09 22). Siekite kompromisų antradienį. Mokėkite atseikėti pirmaeilius darbus nuo antraeilių, būtinus pokalbius nuo tuščių, kitaip gana greitai pervargsite. Kad teisingiau įvertintumėte situaciją, pažvelkite į ją iš šalies – jūsų nuomonė gali neatitikti sutuoktinio, partnerio įsitikinimų bei požiūrio į reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne viskas bus sklandu, tik nepradėkite pavydėti ar skųstis likimu matydami, kaip kiti tuos pačius reikalus tvarko kur kas lengviau, paprasčiau. Nesistenkite daug nuveikti, tačiau stenkitės viską daryti kokybiškai – brokas vis vien išlįs ir nemažai pakenks jūsų veiklai.

Skorpionas (10 24–11 22). Būsite kūrybingi, išradingi ir energingi, tad nesunkiai spręsite dėl partnerių susikaupusias problemas. Tiesa, venkite rizikingų pokalbių su sutuoktiniu. Ir liaukitės tuščiai išgyventi dėl padarytų klaidų, praleistų gerų progų.

Šaulys (11 23–12 21). Liūdėti antradienį nebus blogas dalykas – tai padės geriau save išgirsti, suprasti savo poreikius. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai. Na, o svarbiausia – šeima.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite apdairesni, atsargesni. Saugokitės žmonių, bandančių pasinaudoti jūsų nežinojimu, patiklumu, paslaugumu. Venkite tarpininkauti – galimas dalykas, kad visa atsakomybė už nesėkmę klius jums, o sėkmės atveju nesulauksite žadėto atpildo.

Vandenis (01 20–02 18). Neperšokus duobės nepatariama sakyti „op“. Būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams, staigiam manevrui. Priešingu atveju galite patirti, kaip jau beveik turimas daiktas, trokštamos pareigos, pelningas sandoris atitenka kitam žmogui.

Žuvys (02 19–03 20). Jūs beveik nugalėtojai, tačiau daug kas priklauso nuo santykių su partneriais, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais. Bus svarbu elgtis energingai, bet ne agresyviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.