Palmira: pasistenkite daugiau nuveikti

Trečiadienis gana aktyvus ir tinkamas imtis sudėtingų uždavinių (ypač pirmą dienos pusę). Palanku dirbti su painia informacija, dokumentais, paskubinti užvilkintus reikalus. Tinkamas laikas įvairiems pasitarimams, susitikimams (tiesa, jei tektų bendrauti su užsieniečiais, būkite atsargesni, atidesni), taip pat ieškoti klaidų ir jas analizuoti. Trečiadienį pasistenkite daugiau nuveikti, kad nieko sudėtingo nereikėtų atidėti ketvirtadieniui.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2020, 5:30 AM

Kad ir kuo užsiimsite šiomis dienomis, nereikėtų laužyti susitarimų, pažeisti įstatymų – net jei paprastai jums pavyksta išsisukti nenubaustiems, šiuo metu tai neišdegs. Nepatartina tvarkyti teisinių reikalų.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai regėti gyvūnus, paukščius. Jei plaukėte vandeniu – sveikata, matavotės naujus drabužius – turtas, šeimos saitų sutvirtėjimas, šeimos pagausėjimas, skraidėte – naujos jėgos, nauji draugai. Deja, savo atspindį veidrodyje išvysti – jūsų paslapties atskleidimas, būti nuogam – neturtas, kančia, šaltis, žiema – nesėkmės, liūdesys.

Blogas ženklas: jei rytą niežėtų kūną, sudaužyti indą, jei laikrodis sustotų, raktus pamesti, jei purvu kas nors aptaškytų.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį nepalanku pradėti naujų darbų, tvarkyti piniginių ir turto reikalų, spręsti socialinių problemų; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį būsite energingi ir pavyks efektyviai sutvarkyti tai, kas seniai slėgė. Remkitės tik savimi. Dienos devizas: „Tapk laisvas, pradėk gyventi savo galva.“

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis nepalankus nei aktyviai veiklai, nei kovai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nuo ryto kibkite į darbus, atidėtus reikalus – daug kas pasiseks. Beje, tądien paaiškės, kas jūs remia, vertina, o kas tik naudojasi.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį venkite kraštutinumų, maksimalizmo, taikykitės į aukso vidurį. Ir nepamirškite, kad jūsų darbus gali itin priekabiai įvertinti vadovybė.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį gali pavykti įgyti persvarą, tačiau pergalės reikės dar palaukti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis įtemptas, gali užgriūti darbų, užmirštų rūpesčių krūvis. Stenkitės į viską reaguoti ramiai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį galite susidurti su problema – kiekvienas už save. Dabar kilę nesutarimai, juridiniai bei finansiniai nesklandumai gali tapti lemtingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei bus galimybė ką nors perdaryti, trečiadienis tinkamas laikas. Diena palanki ir sveikatai tikrintis.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis jums palanki diena, tad neskubėkite panikuoti, paskutinę akimirką laimė pamerks akį. Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į finansinę avantiūrą. Ir neskubėkite įsimylėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nesivelkite į ginčus su vadovybe bei policijos pareigūnais, šeimos nariais, ypač vaikais. Neįsitraukite į konkurencinę kovą, nerizikuokite kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį vienas netikęs žodis gali sugadinti bet ką – ir jūs vėl atsidursite ten, nuo ko pradėjote. Lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant duos karčių vaisių.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį tiktų spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės, gali netikėtai pažeisti jūsų interesus. Apgaulės šiuo metu nejuntama, tad atidžiai tikrinkite informaciją, dokumentus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.