Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 3 d.

Penktadienis palankesnis moterims, o vyrams seksis tiek, kiek jie paisys moterų valios.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2020, 12:01 AM

Dienos palankios romantiškiems santykiams užmegzti tiems, kurie siekia pastovių, rimtų santykių. Tai geras laikas ilgalaikiams meilės įsipareigojimams.

Penktadienį 20 val. 12 min. Venera įeina į Dvynių ženklą ir judės juo itin ilgai, net iki rugpjūčio 7 d. Dabar patirsite, kas yra bendravimo malonumas! Bus lengva perteikti savo jausmus, įgyti kito, ypač jums patinkančio, asmens simpatijas. Tai metas, kai teoriją lengva paversti praktika.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nesvarbūs, nebent jie ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti. Blogai maudytis, plaukti, tuštintis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują. Pinigus sapnuoti irgi gerai – pelnas.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis padės atskleisti ramybės žavesį, puoselėti taurius santykius tiems, kurie daug laiko praleidžia kartu.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį bus svarbu suvokti reikalo esmę, tik tuomet situaciją pavyks pakeisti savo naudai. Abi dienos tinkamos ką nors vertingo nupirkti šeimai, vaikams.

Jautis (04 21–05 20). Labiau susitelkite į artimųjų rūpesčius, šeimos reikalus. Pasikalbėkite atvirai su vaikais, sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį vakare Venera įeina į jūsų ženklą ilgam, tad tikrai turėsite progos atsigriebti. Šiomis dienomis būkite lankstesni, draugiškesni – aplinkinių parama bus lemtinga. Tai palankus metas dalykiniams, asmeniniams, giminiškiems ryšiams atnaujinti, puoselėti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis tinkamas įvertinti savo finansines perspektyvas. Palanku prašyti finansinės pagalbos iš tėvų ar vyresnio amžiaus giminaičių. Tinkamas metas iškrovos dietai, palanku koreguoti savo mitybą.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis puikus, ypač vyresnio amžiaus asmenims, taip pat moterims. Tik likite ramūs, santūrūs, tuomet viską sėkmingai sutvarkysite. Gautus pasiūlymus – tiek dalykinius, tiek asmeninius – verta priimti.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis nepalankus aktyviai veiklai. Diena gera nusiraminti, atsipalaiduoti. Stenkitės mažiau kalbėti. Palanku stebėti tekantį vandenį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis – teisingų įžvalgų metas. Ieškokite klaidų veikloje, taip pat planuojant išlaidas, analizuokite santykius su artimaisiais – dabar suprasite, kur buvote neteisūs, ir rasite būdų tai ištaisyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį ieškokite tiesių ir paprastų būdų savo tikslams pasiekti. Beje, svarbu, kad jūsų sumanymui pritartų šeima. Ir prisiminkite senus patikrintus receptus sprendžiant opius klausimus – dabar jie bus itin veiksmingi.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis geras norintiems laimėti patinkančio asmens dėmesį, patartina kreiptis į šį asmenį su prašymu pamokyti, patarti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis sudėtingesnis – gali tekti priimti nepopuliarų sprendimą, ryžtis papildomam apribojimui. Tiesa, tinkamas laikas ieškoti kreditorių, investuotojų.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį pavyks tarsi iš šalies pažvelgti į savo klaidas, silpnas vietas. Mąstykite, kaip reikėtų persiorganizuoti naujam veiklos bei gyvenimo etapui. Palankus metas deryboms, paliauboms, romantiškiems pokalbiams ir pasimatymams.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis sėkmingas, bet jei pritrūks atidumo smulkmenoms, jei stigs metodiškumo, mažai ką pešite. Pasistenkite nepriekaištauti dėl niekų vaikams, mylimam asmeniui. Verta užsiimti savo sveikata. Gerai tvarkytis namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.