Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 4 d.

Šeštadienis, nuteikiantis ramiai gyvenimo tėkmei, filosofiniams apmąstymams, leis mokytis tylos. Pasivaikščiojimai gamtoje, ypač prie vandens telkinių, atpalaiduos, suteiks jėgų.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2020, 12:01 AM

Antrąją dienos pusę palanku teikti dovanas, geras laikas ir labdarai. Šeštadienis itin romantiškas, bet tinkamas atsakingiems įsipareigojimams, priesaikoms. Tiesa, jei nesate tikri, kad įvykdysite, geriau nutylėkite, nes vienaip ar kitaip jums teks tesėti žodį, net jei to nenorėsite.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – pinigai, turtas, maistą – gera žinia, dangų, žvaigždes – sveikata, drabužius – kelionė, kraustymasis. Blogai – gyvūnus, paukščius. Šunį glostyti – draugo išdavystė, katė – apgaulė, vagystė, paukščiai – bloga žinia. Regėti kraują, ką nors laužyti – atsisakyti ko nors blogo savo gyvenime.

Blogas ženklas: jei veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sudužtų, kas nors langą išdaužtų, akmuo iš žiedo iškristų, laikrodis sustotų, daug plaukų išsipeštų.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač užmegztą, – išvengsite pavojaus, rasti žiedą su akmeniu – draugų pagalba, apsauga, užtarimas, rasti pasagą, kokį nors indą (nesuskilusį) – pinigai, pelnytas apdovanojimas.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis leis pajusti tikrą bendravimo su vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi džiaugsmą.

Jautis (04 21–05 20). Neverta kur nors vykti – dėmesį ir jėgas skirkite šeimai. Tai geros dienos užsiimti namų rūpesčiais – jie virs džiaugsmais.

Dvyniai (05 21–06 21). Jausitės pakiliai. Ypač šeštadienis gerai nuteiks, jei atsiras galimybių pabendrauti su jūsų sielai artimais žmonėmis. Diena gera keistis informacija.

Vėžys (06 22–07 22). Subtilių provokacijų dienos, tad svarbu neskubėti ir nepykti (ypač ant savų).

Liūtas (07 23–08 22). Ypač šeštadienį sulauksite malonaus dėmesio – gali megztis romantiški santykiai.

Mergelė (08 23–09 22). Savaitgalį skirkite ramiam poilsiui, bendraukite su artimaisiais, su tais, kuriais pasitikite. Stiprinkite sveikatą, pasistenkite gerai išsimiegoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį pasistenkite praleisti kaip nors neįprastai, sugalvokite ką nors nepaprasto sau bei artimiesiems pradžiuginti.

Skorpionas (10 24–11 22). Įspūdingos dienos, kai jaučiate, kad galite ypač daug, ir tai pasiekiama. Įsidėmėkite šiomis dienomis kilusias idėjas – tai raktas į ateities sėkmę!

Šaulys (11 23–12 21). Smagios pakilimo dienos – pakaks nuotaikingo bendravimo. Jei tektų bendrauti su draugais, paviešėti pas giminaičius, būkite pasiruošę netikėtumams. Pasistenkite mažiau žadėti ir neįsipareigoti (šeštadienį ypač).

Ožiaragis (12 22–01 19). Ar ne per mažai džiaugiatės asmeniniais laimėjimais ir ne per daug dėmesio skiriate neišsipildžiusioms svajonėms? Šiomis dienomis būtinai sugalvokite malonią pramogą sau bei artimiesiems.

Vandenis (01 20–02 18). Šiomis dienomis galite sulaukti netikėtos dovanos, malonaus dėmesio ne tik iš savų, sutuoktinio, bet ir iš aplinkinių.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite ką nors gero nuveikti namuose šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.