Palmira: metas, kai viskas verčiasi aukštyn kojomis

Nors ir sekmadienio nuotaikos liks optimistiškos, nereikėtų planuoti ką nors rizikinga. Netikėtumų pakaks – pasiruoškite staigmenoms, ir ne visos jos bus malonios.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-05 05:30

Sekmadienis, pirmadienis – metas, kai viskas verčiasi aukštyn kojomis, kai susidaro įspūdis, kad pasaulis prieš jus susimokė... Nors taip ir nebus, įtampą jausite. Pasistenkite vengti ginčų, neaštrinkite jau esamų prieštaravimų – jie ir be jūsų pastangų išryškės. Stenkitės likti taikūs ir supratingi.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti arklius, šunis – pagalba, apsauga. Blogai – regėti artimuosius, pačiam nuogam būti, gyvūnus matyti – laukia atpildas už negerus dalykus.

Blogas ženklas: išsitepti, šiukšles ne vietoje išpilti, taip pat ne vietoje išpilti miltus, išberti kruopas, jei raktai iš rankų kristų, jei paukštis išteptų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – sėkmė tvarkant reikalus, pinigai, rasti kelis vienodus aštrius metalinius daiktus.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis, pirmadienis nervingi, net pavojingi – padidės traumų, avarijų tikimybė, tądien būkite atidesni sutuoktinio nuotaikoms.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį labiau pasaugokite vaikus.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį geriau apsiriboti bendravimu šeimoje. Būkite atidesni vaikų nuotaikoms.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį, pirmadienį laukia netikėtumai, sunkumai dėl šeimos narių problemų – nešykštėkite jiems gerumo, nuoširdumo. Galimos traumos buityje.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį nepraraskite saiko pramogaudami ar vairuodami automobilį – gresia nenumatyti nuostoliai.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis – intensyvesnis, žada intriguojančių susitikimų. Tiesa, nepažįstamų žmonių geriau vengti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį pabūkite vieni – tiesiog pailsėkite nuo bendravimo.

Skorpionas (10 24–11 22). Įsidėmėkite šiomis dienomis kilusias idėjas – tai raktas į ateities sėkmę! Vis dėlto stenkitės rasti daugiau laiko artimiesiems, net jei ir rūpės kiti reikalai.

Šaulys (11 23–12 21). Smagios pakilimo dienos – pakaks nuotaikingo bendravimo. Jei tektų bendrauti su draugais, paviešėti pas giminaičius, būkite pasiruošę netikėtumams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Palankios dienos darbo pokalbiams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Gautus pasiūlymus priimkite.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį geriau atsiriboti nuo bendravimo – tai apgaulingas metas, kai pervertinsite savo galimybes ar pasikliausite įtaigiai kalbančiu sukčiumi.

Žuvys (02 19–03 20). Venkite smulkmeniškumo bendraudami su artimaisiais, ypač su savo pora, sekmadienį, pirmadienį. Dažniau galvokite, kiek džiaugsmo kartu esate patyrę, ir nustokite skaičiuoti sutuoktinio pražangas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.