Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, balandžio 9 d.

Savaitės vidurys – aktyvus, nors vis dar nervingas metas. Tiesa, ketvirtadienio uždavinys – darna, susitaikymas, tad būkite pasiruošę nusišypsoti, nusileisti, atleisti – ne laikas kovai, konfliktams. Ant nieko nepykite, nieko nebarkite, nekritikuokite. Būkite atidesni kitų mintims, pasiūlymams – tai gerų finansinių idėjų laikas. Diena tinkama užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais – pakaks įkvėpimo ir entuziazmo jiems įveikti.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2020, 12:01 AM

Palankiausias laikas nuo 18 val. 20 min. iki 20 val., jį verta skirti svarbiems pokalbiams, susitarimams. Tuo metu išgirsti dalykai gali kai ką svarbaus paaiškinti ir padėti išspręsti jus varginantį klausimą. Šis laikas itin palankus ir norintiems nuoširdžiai atsiprašyti, susitaikyti.

Jei jus vargina dilema, ketvirtadienį palanku mesti burtus: išėję į lauką meskite monetą atgal per savo namų slenkstį. Tik prieš tai turite nuspręsti, ką reikš moneta, o ką herbas.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus, jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Avinas (03 21–04 20). Įtemptas metas. Nusivilti visada spėsite, o kol kas pasidžiaukite tuo, kas išeina, ką turite. Ypač ketvirtadienį būtina ramybė (negatyvios emocijos ilgam pakenks jūsų ramybei ir grožiui), tad venkite ginčytis, nesiimkite nieko kritikuoti, peikti.

Jautis (04 21–05 20). Šios dienos padės įveikti aplinkinių nepasitikėjimą, nepasitenkinimą, sutvirtinti gerus santykius su partneriais, kolegomis, draugais, šeimos nariais, kad ilgą laiką turėtumėte patikimų sąjungininkų, galinčių jus suprasti ir paremti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nieko nedarykite per jėgą – svarbu nesuirzti, neprarasti geros nuotaikos, nors gali padaugėti neatliktų (užmirštų, atidėtų) darbų. Tik nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms, instrukcijoms, aplinkinių nuomonei.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs. Gera proga pasigirti, pasireklamuoti. Tinkamas laikas pristatyti savo nuopelnus vadovybei ir visuomenei.

Liūtas (07 23–08 22). Aktyviai veiklai ne pats geriausias laikas. Tai metas, kai geriausiai jaučiamės namie su artimaisiais. Šios dienos geros atviram pokalbiui su antrąja puse. Ketvirtadienį palanku su sutuoktiniu aptarti šeimos finansinius planus.

Mergelė (08 23–09 22). Suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Geras laikas dirbti su painia informacija, konsultuotis su profesionalais, atnaujinti partneriškas pažintis. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų, neapgalvotų susitarimų – gali būti nelengva juos įvykdyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kai kas savaime išsispręs jūsų naudai. Tai keistas metas, kai reikia pasikliauti savieiga, – aktyvios pastangos vargu ar pasiteisins. Tiesa, tvarkydami piniginius ir turto reikalus, vertindami savo ir partnerių finansines galimybes nepraraskite saiko.

Skorpionas (10 24–11 22). Pakilimo metas. Tvarkykite svarbius reikalus, tiesa, jei nebijote rizikuoti. Daug kas priklausys nuo jūsų energingumo ir asmeninio įtaigumo. Tiesa, labiau seksis emocingiems, intuityviems asmenims – pamirškite logikos dėsnius, jie gali nepasiteisinti.

Šaulys (11 23–12 21). Pasyvios dienos – nevarginkite savęs tuo, kas sudėtinga ir nemalonu. Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori, juolab reikalauja.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ypač ketvirtadienis palankus susitaikyti su draugu, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius – artimiausią mėnesį tai daug ką lems. Galimos laimingos romantiškos pažintys.

Vandenis (01 20–02 18). Vertėtų daugiau dėmesio skirti geriems santykiams su įtakingais asmenimis, dalykiniais partneriais, šefu palaikyti. Jei yra galimybių, tinkama proga su vadovybe, įtakingais asmenimis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai, pakalbėti jums svarbiu klausimu.

Žuvys (02 19–03 20). Nuotaika giedrėja, jaučiatės tvirčiau. Tik neskubinkite įvykių – jei pakaks kantrybės, viskas pavyks. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, bendrauti su įtakingais asmenimis, vykti į trumpas dalykines keliones. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo – abstraktūs pažadai gali būti pamiršti. Ketvirtadienis itin palankus finansiniams susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.