Palmira: svarbu likti blaivia galva tiesiogine ir perkeltine prasme

Šeštadienis sudėtingas – nuo 12 val. 45 min. kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tai gali kliudyti bendraujant, keliaujant. Patartina neprarasti atidos, nepasiduoti azartui ir, svarbiausia, likti blaivia galva tiesiogine ir perkeltine prasme.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2020, 5:30 AM

Diena nėra gera bendrauti, pažintims užmegzti, pramogauti, viešnagėms, švęsti – alkoholio derėtų vengti. Bus didesnė ir apsinuodijimų tikimybė – būkite atidesni rinkdamiesi maistą. Naujiems valgiams ragauti, vizitui į naują restoraną netikęs laikas.

Ypač šeštadienį vakare ir sekmadienį iki pavakarės venkite aiškintis santykius – tai agresijos metas, kai galime pasiduoti negeroms emocijos. Pasekmės bus liūdnos, gailėsimės ilgai. Nepamirškime, kad artėja Mėnulio užtemimas (birželio 5 d.), tad tai, kas dabar vyksta, turės įtakos mūsų gyvenimui ilgai.

Šeštadienio antroji pusė – apgaulių, iliuzijų diena, kai nereikia daryti svarbių išvadų, taip pat nieko vertinti, smerkti ar mokyti. Nesivelkite į ginčus, ypač viešus. Šis laikas nepalankus ir pirkti vertingų daiktų (ypač telefonų, transporto priemonių), skolinti pinigus. Tiesa, labdara sveikintina.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Suprasti juos reikėtų tiesiogiai. Buvo gerai regėti arklius, pasagas, blogai – mirusiuosius. Jei sapnavote gaisrą, matėte ryškią šviesą, atsidūrėte dykumoje, tai požymis, kad atrandate savo kelią. Vanduo, dūmai reikštų, kad reikia saugotis apgaulės.

Blogas ženklas: jei susidurtumėte su agresyviais naminiais gyvūnais – slapta artimo žmogaus neapykanta jums, jei katė apdraskytų – gresia katastrofa; geltona, oranžinė.

Geras ženklas: draugiški, sveiki, ramūs naminiai gyvūnai – geri santykiai su artimaisiais, rasti veidrodžio šukę – neaiškios situacijos išsisprendimas, rasti monetą, jei ant jūsų paukščio plunksna užkristų; mėlyna, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Net jei jūsų įtarimai dėl mylimo asmens ar sutuoktinio pagrįsti, šeštadienį ne laikas ką nors aiškintis, juolab ką nors spręsti – tai iliuzijų ir paikų konfliktų metas. Atidėkite rimtą pokalbį sekmadienio pavakarei, o šeštadienį pasiieškokite naudingo krapštymosi namų ūkyje, sode, darže.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį nebus sunku susikirsti su vaikais, mylimu asmeniu – tai įvairių nesusipratimų, painiavos metas. Be to, tądien būsite pernelyg pastabūs ir įžvalgūs, tad dėl padidėjusio įtarumo, išaugusios įtampos lengvai susipyksite su artimaisiais, giminaičiais, kaimynais.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadieniui nieko svarbaus neplanuokite. Per poilsio dienas pasirūpinkite tėvais, pasaugokite vaikus – per juos gali pakakti rūpesčių.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį didesnė traumų, buitinių avarijų, kitokių smulkių nesėkmių, tam tikrų nusivylimų tikimybė. Beje, jei pasirengsite netikėtumams, tikrai nieko ypatingo nenutiks.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis (ypač nuo 16 val.) gana nesmagus – nepalanku vykti į keliones, viešnages. Labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą, gerus santykius su antrąja puse.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasiduokite provokacijoms, saugokite pinigus, turtą, reputaciją ir sveikatą šeštadienio antrąją pusę ir sekmadienio pirmąją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gana apgaulingas šeštadienis. Kad ir kas nutiktų, geriau nepriimti radikalių sprendimų, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Pasistenkite šeštadienį nuo visų atsiriboti, savo mintis ir veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis – tas laikas, kai teks rūpintis kitais, tai jūsų draugiškumo egzaminas.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienio vakarą gali klaidingai pasirodyti, kad net artimiausi žmonės, vaikai, mylimas asmuo, draugai jūsų nepalaiko, nesupranta (dėl kažko pyksta, kritikuoja).

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau pasaugokite savo bei šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Šeštadienio antrąją pusę didesnė traumų tikimybė kelyje, svečiuose – niekur neskubėkite, be reikalo nerizikuokite.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalankus šeštadienis, sekmadienio rytmetį irgi galite jaustis nekaip.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite nepasiduoti svetimai įtakai, vadovaukitės savo nuomone, šeimos valia. Atsispirkite šeštadienio vakarą norui būti atviri sutuoktiniui – tai netikęs metas aiškintis santykius ar ką nors prisipažinti: būsite neteisingai suprasti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.