Palmira: bus lengva įgyti pasitikėjimą, sulaukti atvirumo

Labiau pasigilinkite į vaikų, sutuoktinio (mylimo žmogaus) nuotaikas, pasistenkite nuoširdžiau suprasti jų rūpesčius, problemas. Bus lengva įgyti pasitikėjimą, sulaukti atvirumo – buvimas kartu savaitgalį, pokalbiai dar labiau suartins su tais, kurie jums brangūs. Patartina nuvykti prie vandens telkinių, ypač – prie jūros.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2020, 5:30 AM

Palankūs labdaringi, kultūros, meno renginiai. Šiomis dienomis lankykite draugus, giminaičius, teikite dovanas. Gera proga atnaujinti nutrūkusius draugiškus, giminiškus ryšius. Sekmadienis puikus meilės pasimatymams.

Sekmadienį 11 val. 22 min. Merkurijus pradės judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki spalio 14 d. Kai Merkurijus direktinis, puikus metas bendrauti, dirbti su nauja informacija, sekasi aktyvi veikla, verslas, kelionės.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį – tiek geri, tiek blogi – susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą, jei namuose gėlė nuvystų, ką nors įžeisti, atsakyti prašančiam.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlių dovanų, atsibusti nuo paukščių giedojimo.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį verta paišlaidauti dėl vaikų.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis – puikus nudžiuginti artimuosius šventiniais pietumis ar vakariene!

Dvyniai (05 21–06 21). Jei ieškote nuotykių, ypač romantiškų, nueikite į bičiulių ar giminaičių rengiamą susitikimą sekmadienį.

Vėžys (06 22–07 22). Tokiu lyrišku metu geriausia pamiršti dalykinius rūpesčius: bent jau sekmadienį praleiskite su mylimu žmogumi ar draugais. Tai geras laikas gimtadieniui švęsti.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį gerai aplankyti tėvus ir įteikti jiems kokią nors dovaną.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų laukia ramus sekmadienis, kai susikaupę keblumai pasirodys juokingi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį jūsų laukia pasisekimas, kad ir kur atsidursite: trauksite, intriguosite ir įkvėpsite aplinkinius. Ne ką blogiau seksis užkrėsti romantiškomis nuotaikomis savo porą ir įžiebti meilės aistrą.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį galima prisipažinti mylint, pasipiršti ar su antrąja puse išvykti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenėje.

Šaulys (11 23–12 21). Puiku, jei galėtumėte kartu išvykti savaitgaliui su šeima ar tik su vaikais, o galbūt su mylimu žmogumi. Vienišiems nederėtų atsisakyti kvietimo į svečius, pasilinksminimus – laukia sėkmė meilėje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pagalvokite, ar nereikėtų sekmadienį surengti mažos šventės artimiesiems, net jei tam neturite ypatingos progos.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį žavūs komplimentai, mielos dovanos, nuoširdus dėmesys gali paskatinti spontaniškam apsisprendimui dėl meilės reikalų. Jei užsimezgęs romanas neatvės per kelias dienas, jis gali tapti ilgalaikis ir laimingas.

Žuvys (02 19–03 20). Vienišiams problemų padaugės – matysite gerbėjų trūkumus ir privalumus, tad apsispręsti bus sunku. Blogiausia, kas gali nutikti, – tai įsivelti į kelis romanus vienu metu, tuomet būsite priversti dar ilgai slapstytis (ypač nuo savo sąžinės).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.