Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 29 d.

Antradienis – tam tikro nusiraminimo metas, tarsi mažas poilsis, pertrauka prieš prasidedant sudėtingam spaliui. Pasidžiaukite jau įveiktomis kliūtimis, nuveiktais darbais. Pavyks atgauti pusiausvyrą. Atsiras galimybių taikytis, rasti kompromisą. Susitaikymo nuotaikos skatins nuoširdžiai bendrauti.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2020, 12:01 AM

Antradienis palankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, socialinėms problemoms spręsti. Būsite energingi, tad vertėtų imtis sudėtingų, atsakingų užduočių. Svarbesnio pokalbio su vadovybe neatidėkite vėlesnėms dienoms.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti iki kraujo, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė, vengtina ryškiai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Pasyvus metas. Nebūkite labai įsitempę, rimti: pats laikas kai ką pamiršti ar atidėti kitam kartui. Neribokite savęs privalomais darbais, įsipareigojimais – atsirinkite tik privalomą menkiausią kiekį.

Jautis (04 21–05 20). Šių dienų pastangos nebus tuščios – galite kai ką savo naudai pakeisti tiek dalykiniuose, finansiniuose, tiek širdies reikaluose. Gali pavykti ką nors svarbaus nuveikti savo darbe, ir tai bus gera apsauga ateičiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – gerų postūmių veikloje metas. Gauti pasiūlymai bus naudingi. Palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos ar derėtis su darbdaviu dėl palankesnių sąlygų.

Vėžys (06 22–07 22). Prieš rizikuodami gerai apmąstykite realias galimybes ir mažiau pasikliaukite partnerių ir didelių žmonių dideliais pažadais, šauniais pasiūlymais (tai gali būti rinkimų triukas). Dienos palankios romantiškiems pasimatymams.

Liūtas (07 23–08 22). Kiek komplikuotas metas. Esate gana jautrūs ir perdėtai reaguojate net į nežymius nesklandumus bendraujant, dirbant. Nepykite ant sutuoktinio – jis nekaltas, kad jums negera.

Mergelė (08 23–09 22). Nors galimybių daugėja, siekite labiau taikytis prie partnerių, sutuoktinio reikalavimų, mokykitės nepykti dėl jų pastabų, kritikos. Nesistenkite įveikti didelio darbų krūvio – plušėti už kelis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite smulkmeniški, atleiskite kitiems jų klaidas. Antradienį palanku spręsti senus konfliktus darbe, taikytis su kolega. Nesiimkite spręsti svarbių profesinių problemų.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesistenkite atrodyti geresni, nei iš tiesų esate, – tiesiog likite nuoširdūs. Tai sėkmingas metas, tiesa, jei tikitės pagalbos, nebūkite pernelyg reiklūs ir kaprizingi. Ši diena palanki bendrauti su vaikais ar rimtam pokalbiui su mylimu asmeniu. Antradienį palanku pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Šaulys (11 23–12 21). Laikas sustoti – privalu pailsėti nuo dalykinių rūpesčių ir susitelkti į šeimos reikalus. Net jei patys savo noru nesulėtinsite tempo, atsiras tam tikrų apribojimų, dėl kurių teks ramiai palaukti vienoje vietoje. Tiesa, apribojimai gali tęstis dar kelias savaites, tad geriau reikalų neskubinti ir laukti geresnio meto.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei į viską imsite žvelgti paprasčiau, atsiradusios problemos bus nesunkiai įveikiamos. Galimi įdomūs dalykiniai pasiūlymai antradienį.

Vandenis (01 20–02 18). Tegu jūsų neapgauna, nesuklaidina įsivyravusi ramybė – tai apgaulinga tyla. Likite budrūs. Antradienis tinkamas piniginėms ir turto problemoms spręsti.

Žuvys (02 19–03 20). Savijauta puiki, bet nieko nedarykite jėga, nepersistenkite siekdami savo tikslų. Nesistenkite visur suspėti, nepersidirbkite, o bendraudami tiek darbo, tiek asmeniniais (ypač romantiškais) reikalais nepamirškite dviejų pagrindinių rinkodaros taisyklių: „tik spąstuose sūris būna neapmokestinamas“ ir „ne viskas, kas žiba, turi aukso vertę“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.